مهمترین شاخصههای زوجین برای رسیدن به زندگی موفق
4 دی 1402 1402-10-04 15:37مهمترین شاخصههای زوجین برای رسیدن به زندگی موفق
- متادخت
- 4 دی 1402
- 3:37 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، حجتالاسلام والمسلمین تراشیون، سخنران حرم بانوی کرامت در محفل معارفی حرم مطهر که شب گذشته دوم دیماه در شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین آرزوهای هر زن و مرد، ترسیم خانواده مالامال از آرامش مبتنی بر دوستی و محبت است و انسان برای رسیدن به یک هدف باید برنامهای داشته باشد؛ اگر شاخصهای سیره اهلبیت(ع) را در دستور کار زندگی مشترکمان قرار دهیم و بدان عمل کنیم، خانواده ما خانواده ترازی خواهد شد.
وی با بیان این که انسان باید در زندگی مشترک منیت را کنار بگذارد، ادامه داد: انسان باید خودش را کمتر در زندگی ببیند، هر جایی که زن و شوهر به دنبال اثبات خود باشند، با آسیبها و چالشهایی مواجه خواهند شد. سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ضمن اشاره به روایت نبوی «مَن کانَ عِندَهُ صَبِیٌّ فَلیَتَصابَّ لَهُ» ابراز کرد: پیامبر اعظم(ص) با آن جایگاه والا وقتی با حسنین بازی میکردند، کودکی میکردند، خانواده خوشبخت و موفق خانوادهای است که فردفرد آن خودش را محور نداند و بر نیازهای طرف مقابل توجه داشته باشد.
بزرگترین مانع درک لذتهای شیرین زندگی مشترک
وی با تأکید بر این که پافشاری بر روی غرور و منیت طرف مقابل را از درک لذتهای شیرین زندگی دور میسازد، تصریح کرد: گفتگو بهعنوان برجستهترین ابزار تبادل ارتباطی انسان یکی از مهمترین نکاتی است که میتواند زندگی زن و مرد را به سمت موفقیت سوق دهد؛ اگر در خانهای زن و شوهر میل به گفتگو نداشته باشند، یعنی خانه و خانواده گرفتار آسیب شده است. زن و شوهر باید فرصتهایی را برای صحبت و گفتوگو قرار دهند.
سخنران محفل معارفی حرم مطهر ضمن با اشاره به اینکه انسانها با حرفزدن سبک میشوند، تصریح کرد: در گفتوگو و کلام باید فرصت دهیم تا طرف مقابل با بیان عیبها از آنها عبور کند؛ در ارتباط کلامی ممکن است چالشهایی میان زن و شوهر وجود داشته باشد، صبر و حوصله مهمترین پایهای است که به انسان کمک میکند تا متوجه واقعیت زندگی شود.
تراشیون با بیان این که انسانهای خدایی نگاهشان به دیگران لزوماً منفی نیست، بیان کرد: متأسفانه گاهی اوقات حاضریم زندگی مشکلدار داشته باشیم، ولی پیش مشاور نرویم؛ از سویی دیگر انتظار میرود بخشهای درمانی و بهداشتی کشور، مشاورین را بر اساس زیستبوم فرهنگی، دینی و مذهبی میهنمان تربیت کنند، نه بر اساس مدلهای غربی.
لزوم تربیت مشاوران امین مبتنی بر زیست بوم دینی و فرهنگی
وی ضمن تأکید بر لزوم کاهش قیمت خدمات درمانی در حوزه مشاوره، اظهار کرد: اگر یک نفر شش ماه رفتار پرخاشگرانه و یا حتی میل و انگیزه کار در محیط خانه را نداشته باشد، باید در مسیر درمان قرار گیرد و به مشاور امین، متدین که راه درمان را به انسان نشان میدهد، مراجعه کند. وقتی همسر و فرزندمان از دست ما در عذاب باشند در دنیا و آخرت خیر نخواهیم دید.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت حقپذیری را یکی از بهترین ویژگیهای انسانها توصیف کرد و گفت: نباید مانع بیان نظرات و افکار طرف مقابل شویم؛ شکلگیری گفتوگوی یکساعته فارغ از بحث و دعوا یکی از مهمترین معیارهای سنجش خانواده موفق است.
وی با تاکید بر حفظ احترام متقابل زوجین به خانوادههای یکدیگر، بیان کرد: محبت زن و شوهر بر مبنای رفتارهای خوبی است که در حق یکدیگر و خانواده هم میکنند و هر اندازه خوبیها بیشتر شود، محبت در محیط خانه و خانواده اوج خواهد گرفت.
تراشیون محبت و عشقورزی را از دیگر شاخصههای زندگی موفق در بین زن و شوهر دانست و گفت: محبت زن و شوهر نسبت به یکدیگر یکی از پرتکرارترین موضوعات در روایات اسلامی است.
منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات اخیر نتانیاهو درخصوص زنان ایرانی تاکید کرد: چطور میتوانی نام از زندگی بیاوری؟! تو اصلاً زندگی را نمیفهمی، نام تو مرگ است، نام تو نام زندگی نیست؛ زن مظهر لبخند و زیبایی خداست؛ تو سراسر زشتی هستی.
نمایشگاه اسوه گیلان جلوهای از توانمندی های زنان است
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: نمایشگاه اسوه بسیج گیلان جلوهای از توانمندیهای زنان است.
سفر بهروزآذر به تایلند؛ سیاستهای ایران در توانمندسازی زنان
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در تایلند گفت: دولت برنامههایی در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان برای حمایت از خانواده به ویژه خانوادههایی که زنان سرپرست آن هستند، دارد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
توسعه کارآفرینی زنان و حمایت از کسبوکارهای خانگی
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در نشست اسکاپ با اشاره به مشکلات ناشی از تحریمها و تأثیر آن بر زندگی زنان، تأکید کرد که تلاشهای دولت و جامعهٔ ایران در مقابله با این چالشها نتایج مثبتی به همراه داشته است.
مهمترین شاخصههای زوجین برای رسیدن به زندگی موفق
4 دی 1402 1402-10-04 15:37آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید