نشست بصیرتی «سیری در زندگی حضرت معصومه(س)» در اردبیل برگزار شد
27 اردیبهشت 1403 1403-02-27 11:24نشست بصیرتی «سیری در زندگی حضرت معصومه(س)» در اردبیل برگزار شد
- متادخت
- 27 اردیبهشت 1403
- 11:24 ق.ظ
- No Comments
به گزراش متادخت ، همزمان با دهه کرامت نشست بصیرتی «سیری در زندگی حضرت فاطمه معصومه(س)» با محوریت تبیین ارزشهای مهر خواهر و برادری، ۲۶ اردیبهشتماه به همت معاونت فرهنگی و امور بانوان و خانواده جهاددانشگاهی استان اردبیل، ویژه جهادگران در سالن اجتماعات واحد اردبیل برگزار و حجتالاسلام مصلحنیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه محقق اردبیلی دهه کرامت را فرصتی برای ایجاد پیوند مستحکم میان دوستان، خانواده، ارتباط با قرآن، ائمه اطهار (ع) و تبیین فرهنگ قرآنی دانست.
مصلحنیا راز و رمز خلق را رسیدن انسان به کرامت عنوان کرد و گفت: خداوند وقتی آیه «اقراء بسم ربک الذی خلق» را بر پیامبر اعظم (ص) نازل میکند؛ تاکید به خواندن قرآن به انسان می کند، یعنی انسان را به خواندن قران و حرکت به سمت خدا دعوت کرده و مسیر پروازی را برای آن مشخص میکند و معتقد است که هدف از قرائت آن رساندن انسان به قله کرامت است.
وی ادامه داد: خداوند در این آیه تاکید دارد که به واسطه قرائت قرآن، میخواهم شما را به قله کرامت برسانم و خداوند مسیر و باند پروازی را برای ما طراحی کرده که جدا از نژاد و رنگ، برای تمام انسانها طراحی بوده و هدف آن را رسیدن به کمال، عدالت، مهربانی و همه زیباییها با تمام صفات انسانی قرار داده است.
مصلح نیا، انسان و انسانیت را ثمره عقلی دانست که خداوند عطا کرده و گفت: خداوند دین را پر پرواز آن مسیر قرار داده که مقصد آن نیز رسیدن به کرامت و فضایل اخلاقی و انسانیت می باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: انسان تنها یک بار به دنیا میآید و موفق کسی است که از بال دین در مسیر پرواز انسانیت استفاده کرده به مقصد کرامت و انسانیت برسد.
مصلح نیا گفت: کسی که در مسیر کرامت باشد از روشهای مختلف و برای به دست آوردن دلی تلاش خواهد کرد که آن را شکسته است زیرا که خلاصه دین، کرامت بوده و با این شعار که یا با هم بهشت میرویم یا با هم به جهنم نمیرویم زمینه توسعه فرهنگ کرامت و بخشش را توسعه خواهد داد چرا که هر کس که روح کرامت نداشته باشد یا مرده است یا روح مرده دارد.
مطالب مرتبط
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
نشست بصیرتی «سیری در زندگی حضرت معصومه(س)» در اردبیل برگزار شد
27 اردیبهشت 1403 1403-02-27 11:24آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید