خزعلی: مادری مزیت ویژه ای است که خداوند به زن اختصاص داده
7 اسفند 1401 1401-12-15 11:33خزعلی: مادری مزیت ویژه ای است که خداوند به زن اختصاص داده
- متادخت
- 7 اسفند 1401
- 11:43 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، همایش سفر مادری توسط گروههای مردم نهاد با موضوع اقدامات پیش از بارداری و سخنرانی دکتر انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در باغ کتاب برگزار شد.
دکتر انسیه خزعلی با ذکر خاطرهای از امام خمینی (ره) گفت: روزی به دعوت همسر امام (ره) در منزل ایشان بودم. از امام که بعد از نماز روی سجاده نشسته بودند پرسیدم ما زنان برای ادای دین خود به انقلاب چه کارکنیم؟ ایشان گفتند اگر دو بچه تربیت کنید دین خود را ادا کردهاید.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، در ادامه بیان داشت: پرورش فرزند نه تنها شیرینی زندگی و معنای حیات است که تجلی زن در بخشیدن حق حیات به تعبیر رهبر معظم انقلاب نیز است؛ معنای شکفتن و بارور شدن، معنای رشد، کمال، معنای بودن و شدن همه اینها در پرورش فرزندان وجود دارد و شرط اول فرزند دار شدن هم توکل بر خداست.
دکتر انسیه خزعلی، با اشاره به اینکه نباید تمام وظیفه زن را در تربیت کردن فرزند منحصر بدانیم، گفت: این به معنی آن نیست که تمام وظیفه زن را در فرزندآوری بدانیم؛ اما باید توجه کنیم که یکی از مزیتهای منحصربهفرد اوست. برخی میخواهند زن مانند مرد شود، اما ما زن بودن خود را دوست داریم و میخواهیم قدردان مزیتی باشیم که خداوند در خلقت زن نهاده است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، گفت: زن به تعبیری «ربة البیت» و مربی است و مرد از دامن او به معراج میرود. این مزیت را نباید از دست داد. ما زنها باید این سنگر را حفظ کنیم و قدر آن را بدانیم.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
خزعلی: مادری مزیت ویژه ای است که خداوند به زن اختصاص داده
7 اسفند 1401 1401-12-15 11:33آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید