گلشیفته بعد از مسیح در آغوش برنارد تجزیه‌کار!

تصاویری از دیدار گلشیفته فراهانی که از پله‌های طبقه پایین هالیوود ناگاه به پشت بام و لیدری براندازی علیه جمهوری اسلامی رسید، با برنارد لوی، شخصیت به ظاهر رسانه‌ای صهیونیست منتشر شده است.

به گزارش متادخت، تصاویری از دیدار گلشیفته فراهانی که از پله‌های طبقه پایین هالیوود ناگاه به پشت بام و لیدری براندازی علیه جمهوری اسلامی رسید، با برنارد لوی، شخصیت به ظاهر رسانه‌ای صهیونیست منتشر شده است. از اعتقادات لوی، صهیونیستی که مصی علی‌نژاد و گلشیفته فراهانی دست دوستی و کمک به او داده‌اند، این است که او معتقد است «ایران تا سال ۱۳۰۴ پرشیا نامیده می‌شد و پس از آن، به این دلیل ایران نامیده شد که سفیر آلمان نازی (او به جای آلمان اصرار بر استفاده از صفت نازی دارد تا ایران را همراه با نازیست‌ها نشان دهد) به دلیل آریاگرایی از ایران خواست که نام کشورش را به ایران تغییر دهد. گونه‌ای از برادری بین ایرانی‌ها و نازی‌ها وجود دارد و ایرانی‌ها یک پس زمینه تاریک مرتبط با دوره فاشیست دارند که در ژنتیک آن‌ها حک شده است.»
لوی به مداخلات سیاسی در کشور‌های دیگر شهره است و در جریان آشوب‌های پاییز امسال در کشورمان هم ایفاگر نقش بود. او با علی‌نژاد، یکی از لیدر‌های براندازان دیدار کرد و سپس واسطه دیدار او با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شد.

برنارد لوی یک روشنفکر راستگرای فرانسوی و البته می‌توان گفت در سیاست، آدم بدنامی است. لوی یک افسر اطلاعاتی فرانسوی و صهیونیست است و پروژه اصلی‌اش در وقایع سیاسی و اجتماعی هر کشوری که به آن ورود می‌کند، تجزیه آن کشور است. بنگلادش، یوگسلاوی، افغانستان، سودان و لیبی بخشی از حوزه‌های مأموریتی لوی بود که با تجزیه یا ویرانی ناشی از جنگ در آن کشور‌ها رقم خورد. او در انتخابات جدایی اقلیم کردستان از عراق هم ناظر بود!

جالب آنکه در جریان دیدار علی‌نژاد و تعدادی زنان همفکر او با رئیس‌جمهور فرانسه، دفتر امانوئل مکرون مایل نبود تصویری از لوی در دیدار‌ها دیده شود. در گزارش یورونیوز پیرامون این قضیه، آمده است که «ژورژ مالبرونو، خبرنگار روزنامه فیگارو، به نقل از منبعی در کاخ الیزه، گزارش داد که دفتر ریاست جمهوری فرانسه مایل نبود برنارد لوی، نویسندۀ فرانسوی و چهره رسانه‌ای مشهور در جریان دیدار امانوئل مکرون با گروهی از زنان مخالف حکومت ایران در عکس‌ها دیده شود.» چنانکه تصاویر دیدار او با گلشیفته هم به گونه‌ای است که گویی عکاسی پنهانی انجام شده است.

سید جواد طباطبایی، فیلسوف تازه درگذشته ایرانی که البته رابطه دوستانه‌ای هم با جمهوری اسلامی نداشت، درباره این بخش از گزارش یورونیوز نوشته بود: «اگر نیازی به دلیلی برای مشکوک بودن اصل دیدار وجود داشت، می‌شود گفت از آسمان نازل شد… مشکوک‌تر از این شخص، حتی در فرانسه، وجود ندارد. لوی از یهودیان متولد الجزیره و از دانشجویان دانشسرای عالی پاریس است. او در دوره دانشجویی از شاگردان مائوئیست لوئی التوسر و شارل بتلهایم بود. او از آن پس از مائوئیسم به سوسیالیسم گروید و به رهبر حزب سوسیالیست فرانسه، فرانسوا میتران نزدیک شد و در شمار نزدیکان او درآمد، اما شگفت اینکه سال‌ها پس از آن نیز اعلام کرد حزب سوسیالیست تمام شد و باید منحل شود!

در دهه ۸۰ لوی با گروهی از همفکران خود، از مائوئیسم به راست و در مواردی، به راست افراطی گرایش پیدا و گروه دست راستی “نوفیلسوفان” را ایجاد کرد. در جریان انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در ۲۰۱۴، از نامزد راست لیبرال، نیکلا سارکوزی حمایت کرد، اما با شکست او در انتخابات مناسبات حسنه خود را با فرانسوا اولند، نامزد حزب سوسیالیستی که قرار بود منحل شود، حفظ کرد و در ۲۰۱۵ گروهی از کرد‌ها را به ملاقات اولند برد. در ۲۰۱۷، دانشگاه اسرائیلی بار ایلان برای “سهم مؤثری که او در بیش از ۴۰ سال برای تحقق آرمان مردم و ملت یهود” داشته است، دکترای افتخاری به او داد. او پیش‌تر نیز همین درجه را از دو دانشگاه تل‌آویو و اورشلیم گرفته بود.

از شاهکار‌های لوی در سیاست عملی تشویق دولت فرانسه برای فراهم کردن مقدمات سقوط قذافی بود و اعلام کرد در این جنگ “من وفاداری به نامم، به صهیونیسم و به اسرائیل را همچون پرچمی به دوش کشیدم. ” لوی از آن پس نیز تأکید کرد که با شرکت در بحران لیبی “به فکر منافع اسرائیل بوده است. ” لوی یکی از میلیونر‌های فرانسوی و مالک هفت شرکت مالی و اداره املاک است.»

اهل سیاست می‌دانند لوی گرچه دلال دیدار علی‌نژاد با مکرون بود، اما در هر حال اعتبار چندانی ندارد و هر جا هم که بوده و خواهد بود، حفظ منافع صهیونیسم را در اولویت قرار می‌دهد. حال می‌توان نگاهی دوباره به دیدار او با گلشیفته فراهانی داشت. او از سویی به یک بازیگر غیر مطرح هالیوودی، ژست و شخصیت یک اپوزیسیون سیاسی را می‌بخشد و از سویی دیگر از او برای پیشبرد اهداف تجزیه‌طلبانه‌اش علیه ایران بهره می‌برد.

جوان

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط