به گزارش متادخت، زهرا ابراهیمی عصر دوشنبه در نشست با فعالین مرکز بانوان سازمان فضای مجازی سراج سیستان و بلوچستان افزود: همواره برای معرفی، حضور و باور پذیری موثر دختران و بانوان این خطه از میهن اسلامی در عرصه های مختلف رسانه تلاش کرده ایم و این ظرفیت متشکل از دختران جوان و پویا بسیار اقدام ارزشمندیست.
وی ادامه داد: در این راستا احیای دوباره پنجشنبه های معرفی زنان موفق استان در راستای حمایت از بانوان کارآفرین و توانمند استان امری ارزشمند به شمار میرود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با توجه به ظرفیت فضای مجازی سراج در استان می توان از آن برای تربیت مترجمان زبان اردو که در زمان اربعین با ورود زائرین پاکستانی اباعبدالله (ع) به استان بسیار ضروریست استفاده کرد.
ابراهیمی ادامه داد: همواره دغدغه دعوت مترجمین زبان اردو به استان وجود داشته است و ایجاد یک تیم حرفه ای از زبان آموزان اردو در این منطقه امری ضروری به شمار میرود و باید هرچه سریع تر اقدامات جدی و موثر در این زمینه انجام شود تا برای پذیرایی و خدمت بهتر به زوار پاکستانی در اربعین ۱۴۰۴ مهیا شویم .
مدیر مرکز بانوان سازمان فضای مجازی سراج سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با معرفی واحد های مختلف سازمان و تاکید بر حضور دختران فعال و توانمند به عنوان رابطین واحدهای مختلف این سازمان افزود: این سازمان با ظرفیت های مختلف در برگزاری رویدادهای رسانه ای، کارگاه های آموزشی با موضوعات هوش مصنوعی، سواد رسانه و فیک نیوزها، ساخت مستند، تولید محتوا های مناسبتی، برپایی موکب رسانه در ایام اربعین در مرزهای ورودی زائرین پاکستانی، تولید محتوا به زبان اردو می تواند منشا اثرات مثبت در استان باشد.
اسما سارانی به تشریح ظرفیت های موجود در این سازمان و بهره مندی از قدرت خلاقیت و حضور دختران جوان نخبه و فعال در زمینه رسانه پرداخت و آمادگی این مجموعه را برای همکاری با استانداری و سایر دستگاه های اجرایی اعلام کرد.
منبع: ایرنا