متادخت | روایت‌هایی فراتر از اندیشه

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دولت انگلیس چه بر سر زنان پناهجو می‌آورد؟

برخی زنان آسیب‌دیده با آرزوی ساختن یک زندگی بهتر تصمیم به ترک کشور خود می‌گیرند و عازم انگلیس می‌شوند. اما در بدو ورود به این کشور با صحنه‌هایی روبرو می‌شوند که برای آنها شوک‌کننده و حتی رعب‌آور است.
به گزارش متادخت، سازمان‌های خیریه شناخته شده انگلیس اعلام کردند، سیستم پناهندگی دولت بریتانیا به زنان و دخترانی که از تجاوز و سوء استفاده جنسی فرار کرده‌اند، ضربه‌ای دوباره وارد می‌کند و آنها را در معرض آسیب بیشتری قرار می‌دهد.خشونت و آزار جنسی یکی از عوامل ترک کشور مبدأ زنان و تجربه‌ای رایج در سفر به کشور بریتانیا است؛ اما بر اساس گزارش موسسه “بحران تجاوز جنسی انگلیس و ولز” موسوم به (RCEW)، وقتی زنان به بریتانیا می‌رسند مجددا گرفتار مشکلاتی می‌شوند که بخاطر آن جلای وطن کرده بودند. این موسسه در گزارشی با عنوان اینجا امن نیست، اعلام کرد که زنان پناهجو، مصاحبه‌های پناهندگی مشابه بازجویی را تجربه می‌کنند. همچنین این زنان مجبور می‌شوند که در اماکن اقامتی مختلط اسکان پیدا کنند و حتی ناگزیرند با مردان ناشناس و غریبه هم‌اتاق شوند.علاوه بر این، شرایط بد اسکان و عدم حمایت از آنها در حین زندگی در پناهگاه مشکلات آنان را دوچندان می‌کند. ضمن اینکه متأسفانه در این مراکز زنان پناهجو با خشونت و آزار جنسی بیشتری مواجه می‌شوند.
یکی از زنان قربانی خشونت و استثمار جنسی که اهل کشور سیرالئون است، در مورد محل اقامت خود و تجربیاتش می‌گوید: «از افرادی که با آنها زندگی می‌کردم می‌ترسیدم… آنقدر می‌ترسیدم که قرار است به من تجاوز شود، می‌ترسیدم که قرار بود مجبور شوم مواد مخدر مصرف کنم، می ترسیدم که شب در خانه‌ام را باز کنند… هر بار به خدا دعا می کردم، “خدایا، مرا از این خانه نجات بده.” خیلی ترسناک بود ترسناک‌ترین هفت ماه زندگی من بود.»
موسسات خیریه گفته‌اند که اطلاعاتی را درباره ساکنان و کارکنان غارتگر این مراکز به ظاهر حمایتی شنیده‌اند از جمله اینکه زنان پناهجو را در معرض ارعاب، آزار و اذیت، نژادپرستی، خشونت و سوء استفاده قرار می دهند و همچنین عاملان خارجی و افرادی از بیرون می‌آمدند که به راحتی می توانستند این زنان قربانی را هدف قرار دهند.طبق گزارش‌ها، چنین رفتارهای آزاردهنده‌ای به واسطه کارکنان کمتر آموزش‌دیده مراکز نگهداری، محافظت ناکارآمد، عدم بررسی شکایات و عدم دسترسی به حمایت برای زنانی که مایل به شکایت بودند، تسهیل شده است.
منبع: فارس​

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط