به گزارش متادخت، بهجت قاسمی عضو هیات علمی دانشکده هستهای دانشگاه شهید بهشتی و همسر شهید مجید شهریاری شهید هستهای کشورمان روز چهارشنبه-۳۰ آبان ماه- در آیین گشایش کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) که در تالار وحدت برگزار شد، اظهارداشت: : آشنایی من با خانم دباغ خیلی دیرباز نیست و هفت، هشت سالی بود با ایشان آشنا بودم و با هم دوست صمیمی شدیم و ارتباطها ادامه پیدا کرد. برای من سعادت بزرگی بود و وقتی متوجه شدند همسر شهید شهریاری هستم خیلی صمیمیتر شدیم.
وی افزود: ارتباطها ادامه پیدا کرد تا اینکه در روستایی که به خاطر بیماری در خارج از تهران ساکن بودند از من دعوت کردند و گپ و گفتی داشتیم و همیشه در ذهن من خانم دباغ یک اسوه و یک الگو برای زن ایرانی بودند.
قاسمی گفت:خاطراتی برای من گفتند؛ یک زن چقدر میتواند بزرگ، مقاوم و الگو باشد؛ نسل جوان باید ایشان را بشناسند. مرحومه دباغ، مفهوم دیگری از زن را به ما نشان میدهد و باید شیوه زندگی ایشان تکثیر شود.
وی افزود: خانم دباغ در کمک به افراد نیازمند به ویژه در تأمین جهیزیه خانواده ها بسیار فعال بود. من میدانستم که برای فقرا جهیزیه تهیه میکنند.
رانندگی خانم دباغ برای من الگو شد، انشالله راننده آژانس شوم
قاسمی گفت: آنقدر تحت شکنجه قرار گرفته بودند که چیزی از بدنشان باقی نمانده بود و وقتی اسم حضرت امام(ره) میآمد حس احترام داشتند. انگار تک تک سلولهای بدن خانم دباغ متاثر از این مساله بود.
وی افزود: نماینده مجلس که بودند با حقوقی که از مجلس میگرفتند آن را به چند خانواده میدادند. به گفته خودشان ماسک میزند و در مسیر فرودگاه رانندگی آژانس می کردند. یک بار یکی از وزرا را سوار می کند و متوجه می شود که خانم دباغ هستند؛ ایشان برای من الگو شدند که اگر زمانی دانشگاه تعطیل شد چون عضو هیات علمی دانشگاه هستم و رانندگیام هم خوب است، رانندگی آژانس کنم.
آیین گشایش کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از مدیران ارشد فرهنگی و سیاسی کشور و خانواده آن مرحومه در تالار وحدت برگزار شد.
منبع: ایرنا