تلاشهای اخیر سینمای ایران نشان میدهد که همچنان جریان ضد خانواده و ضد زن ایرانی در حال رشد، و فهم از زنانگی اصیلِ ایرانی و مسلمان نیز در حال ارتقا و پیشرفت است، که البته تا رسیدن به مطلوب فاصله زیاد است.
زمانیکه مفهوم قوامیت به اشتباه در جامعه رواج پیدا کرده، زنان با تصور اشتباه از زندگی خانوادگی که مساوی با قدرت و اعمال زور مردانه است، از ورود به صحنه خانواده سرباز میزنند.
چنانچه استفاده از ارتباطات دیجیتال تحت کنترل قرار نگیرد، میتواند تأثیرات روانی منفی برای افراد داشته باشد و آنان را از تجربه روابط واقعی و پیچیدگیهای آنها محروم کند.
زنان و دختران بسیاری در مداوای مبارزان، تهیه خوراک، دوخت البسه و حتی تامین سلاح برای جنگلیها مشارکت داشتند و حتی توانستند با کمکهای خود جان میرزا را نجات دهند.
هوش مصنوعی در صورت سوء استفاده میتواند اثرات و آسیبهای غیر قابل جبرانی در راستای اشاعه خشونت سایبری داشته باشد.
داستانک
کلفتی
ما وقتی ازدواج کردیم حتی پول نداشت یه اتاق اجاره کنه، منو برد تو یکی از اتاقهای خونه بابش مجبورم میکرد کارهای خونه مادرش انجام بدم چون اگر نمیکردم ما رو از اونجا مینداختن بیرون.
گفتگو
هوش مصنوعی؛ فرصت یا تهدید برای زنان؟!
با فراگیر شدن هوش مصنوعی، مناسبات اجتماعی و فضای شغلی متحول میشود و مشاغل بسیاری که زنان در آن مشغول به کار هستند تحت تاثیر سیستمهای مبتنی بر هوش مصنوعی قرار میگیرند.
روایت زنانه
تاریخ اجتماعی زنان در عصر قاجار
زوایای پنهان زندگی زنان در قاجار همواره یکی از جذابترین سوژهها برای ساخت فیلم و سریالها بوده است، اما چه میزان از این تولیدات رسانهای به واقعیت نزدیک هستند؟
معرفی کتاب
دختر انار
دختری به نام امل، اهل روستایی کوچک تو پاکستان، دختری که عاشق خواندن و یاد گرفتن است، و آرزو دارد معلم شود. این دختر برای رسید به آرزوهایش میجنگد و اتفاقاتی را پشت سر میگذارد که تصورش هم شاید برای ما سخت باشد.