به گزارش متادخت، بصیری پور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر وجود ظرفیتهای در دسترس و مشاغل خرد و خانگی در بین جامعه زنان استان گفت: با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از تهاجم فرهنگی دشمن در مقوله عفاف و حجاب، رویدادی دانش بنیان تحت عنوان «رویداد ثمین» با هدف ارائه پوشاک متناسب با ذائقه امروز نسل جدید، ضمن حفظ سنتها و میراث استان و در عین حال با کیفیت خوب و دارای قدرت رقابت در بازارهای بین المللی تدوین شده است.
وی افزود: رویداد فرهنگی ثمین با بکارگیری نبوغ و تلاش دانشجویان، با همکاری مؤثر اساتید و طراحان برتر استان با هدف رفع دغدغه خانوادهها جهت تأمین پوشاک ایرانی اسلامی و کاهش معضلات فرهنگی در استان، به دنبال بهره وری هرچه بیشتر از طرحهای بومی استانی است.
بصیری پور ادامه داد: امیدآفرینی و تقویت اعتماد به نفس بانوان کلید بهبود سلامت خانواده و کاهش آسیبهای اجتماعی در استان است.
وی با اشاره به برخی آسیبهای اجتماعی در بحث بانوان در استان به تشریح دومین طرح در مقوله عفاف و حجاب و کمک به سلامت خانوادهها پرداخت و گفت: طرحی ایجابی- اغنایی «حلماء» با همکاری بانوان شاغل در اصناف و گردانندههای بسترهای مجازی در استان اجرا میشود.
بصیری پور افزود: این طرح با هدف توانمندسازی جامع و چندبعدی، امیدآفرینی و تقویت اعتماد به نفس بانوان مبتلا به آسیبهای اجتماعی با همکاری خیرین و گروههای جهادی و پزشکان استان ضمن تاکید بر حفظ کرامت بانوان و خانوادهها، برای ارتقا سلامت خانوادهها و کاهش رواج آسیبهای اجتماعی در استان برنامه ریزی شده است.
مسئول بسیج جامعه زنان استان در ادامه به ارائه سومین طرح تدوین شده در قرارگاه تعالی زن و خانواده سپاه استان در حوزهی صیانت از کودکان پرداخت و گفت: کودکان به عنوان یکی از آسیب پذیر ترین اقشار اجتماعی در جریان آسیبهای اجتماعی، اقتصادی و معضلاتی همچون اعتیاد و مشکلات عدیده تغذیهای هستند.
وی افزود: طرح «صیانت از کودکان» با هدف کمک به سه هزار کودک رو مادر درگیر آسیبهای اجتماعی در استان، با همکاری اساتید کشوری و مربیان آموزش دیده در حوزه مسائل مرتبط با خانواده در دست اجرا است.