به گزارش متادخت، بالاخره قرار است معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید معرفی شود. گزینههای مختلفی در ماههای گذشته مطرح شد تا در نهایت روی گزینهای متفاوت همه چیز به جمع بندی برسد. نادره رضایی قرار است معاون هنری وزیر در امور هنری باشد.
رضایی گزینهای بود که از زمانِ مطرح شدنش به عنوان معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، واکنشهای بسیاری را برانگیخت. او در دوران دولت تدبیر و امید مدیرعامل مؤسسه انتشارات علمی و فرهنگی را برعهده داشته که همین انتصاب برای او حاشیههای بسیاری در پی داشته است. همزمان با منصوب شدن او در این سمت، گزارشهای رسانهای بسیاری در مخالفت با حضور او در موسسه انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است.
البته که نگاهی عمیق به مطالب منتشر شده در آن زمان، نشان از نوعی مخالفت سیستماتیک با حضور نادره رضایی در این مسند دارد.در کارنامه نادره رضایی مشاور مدیرعامل ایرانخودرو در امور مسئولیتهای اجتماعی و مشاور اجتماعی رئیس جمعیت هلال احمر هم دیده میشود. او همچنین مدیرعامل شرکت تعامل اندیشان پویا هم بوده است.
نادره رضایی به خوبی میداند و البته بر کسی هم پوشیده نیست که هنوز نیامده، مخالفان بسیاری دارد. مخالفانی که پیش از حضور او در این سمت، به تندی بر او تاختهاند. منتقدان منصف اما، صبر میکنند تا او بیاید، برنامههایش را جویا شوند، عملکردش را ببینند تا بعد بتوانند دقیقتر درباره او نظر دهند.
موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر، مد و لباس و سرود؛ زیرمجموعههای معاونت هنری وزارت فرهنگ هستند. هر کدام از این هنرها دنیای خاص خود را دارند و اداره کردن و سیاستگذاری برایشان کار سادهای نیست. رضایی باید بداند که از این پس، هر روز با ماجرایی متفاوت در هر کدام از این حوزهها مواجه است؛ حوزههایی که هر کدامشان حاشیهها و دشواریها و مشکلات خاص خود را دارند.
به هر روی باید گذشته را در نظر داشت و نگاهی رو به آینده در پیش گرفت. اکنون نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است. او نخستین زنی است که این سِمت را در اختیار میگیرد. جوانی و انگیزهی او را میتوان از مهمترین فاکتورهای این انتخاب دانست. رضایی در فضاهای هنری حضورِ چشمگیری نداشته اما فعالیتهای فرهنگی و اجتماعیِ پررنگی داشته است.
رضایی باید به خوبی بداند که چه فرصت تاریخی نصیب او شده است. فرصتی که هم به عنوان یک زن در اختیار دارد و هم به عنوان مدیری جوان. فرصتی که اگر در انجام امور مربوط به آن موفق باشد، رئیس جمهور و وزیرانش را برای انتصابِ نیروهای جوان بیشتر ترغیب میکند و اگر در این سمت عملکرد موفقی نداشته باشد، متاسفانه فرصت سوزیِ بزرگی رخ خواهد داد.
منبع: تسنیم