متادخت | روایت‌هایی فراتر از اندیشه

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شاید راهی باشد

دیگر نمی‌توانست این وضعیت را تحمل کند؛ ترجیح می‌داد بچه‌هایش سر گرسنه زمین بگذارند اما پدرشان را نعشه و افتاده گوشه خانه نبینند...

به گزارش متادخت، صدای داد و بیداد سهند کل محل را برداشته بود. راحیل از پنجره خیابان را نگاه کرد، همه همسایه‌ها از پنجره بیرون را نگاه می‌کردند، آبرویشان رفته بود. سهند فحش می‌داد و هر چه لایق خودش بود نثار راحیل و خانواده‌اش می‌کرد. وقتی متوجه نگاه بهت زده و ترسیده بچه‌ها شد آن‌ها را به اتاق برد تا کمتر صدای پدرشان را که فریاد می‌کشید که اگر طلاق بگیرد خودش و بچه‌هایش از گرسنگی خواهند مرد را بشنوند. از اتاق که برگشت روی اولین مبل نشست دست‌هایش را روی گوشش گذاشت تا صدایش را نشنود. سهند بیراه هم نمی‌گفت نه شغلی داشت و نه سرمایه‌ای؛ وکیل می‌گفت بخاطر اعتیاد سهند دادگاه حضانت بچه‌ها را به او خواهد داد ولی اگر طلاق می‌گرفت باید از این خانه می‌رفت، دیگر خبری از پول‌های سهند که از ارث و میراث پدری رسیده بود و تا هفت پشتش را تامین می‌کرد، نبود. باید بر می‌گشت به خانه محقر و کوچک مادرش در شهرستان.

چه کار باید می‌کرد؟! دیگر نمی‌توانست این وضعیت را تحمل کند؛ ترجیح می‌داد بچه‌هایش سر گرسنه زمین بگذارند اما پدرشان را نعشه و افتاده گوشه خانه نبینند. شاید راهی وجود داشت و او نمی‌دانست… بلاخره او پدر بچه‌ها بود و باید زندگیشان را تامین می‌کرد حتی اگر حضانت را به او نمی‌دادند.

دیگر صدای سهند نمی‌آمد؛ حتما خسته شده بود و رفته بود تا خودش را بسازد. باید تا ته این ماجرا می‌رفت…

 

پیوست

ماده 12 قانون حمایت از خانواده: در کلیه مواردی که گواهی عدم امکان سازش صادر می‌شود دادگاه ترتیب نگهداری اطفال و میزان نفقه ایام عده را با توجه به وضع اخلاقی و مالی طرفین و مصلحت اطفال معین می‌کند و اگر قرار شود فرزندان نزد مادر یا شخص دیگری بمانند ترتیب نگهداری و میزان هزینه آن‌ها را مشخص می‌نماید و نفقه زوجه و عواید و دارایی مرد و نفقه اولاد و مبلغ ماهانه مقرر در ماده 11 از نفقه زوجه از عواید و دارایی مرد یا زن یا هر دو و حتی از حقوق بازنشستگی استیفا خواهد گردید. دادگاه مبلغی را که باید از عواید یا دارایی مرد یا زن یا هر دو برای هر فرزند استیفا گردد تعین و طریقه اطمینان بخشی برای پرداخت آن مقرر می‌کند دادگاه همچنین ترتیب ملاقات اطفال را برای طرفین معین می‌کند حق ملاقات با طفل در صورت غیبت و یا فوت پدر یا مادر به تشخیص دادگاه با سایر اقربا خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط