دستهای پنهان غرب در مسأله زن
10 دی 1402 1402-10-09 19:32دستهای پنهان غرب در مسأله زن
- متادخت
- 10 دی 1402
- 1:30 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، ، زینب نجیب، یک پژوهشگر حوزه خانواده و جامعه طی یادداشتی به موضوع حجاب و دستهای پنهان غرب در مساله زن پرداخت که جزئیات این یادداشت به شرح ذیل است:
باور به سیاستهای غیر انسانی غرب و دستهای پنهان صهیونیستی بهعنوان پشت پرده اصلی این نگاه مبتذل به زن، در کلام رهبر انقلاب به وضوح مطرح است و بارها بر آن تأکید شده است.
ایشان گفتمان غرب در مورد زن را یک گفتمان کاملاً حساب شدهی سیاسی میدانند و سیاست راهبردی و اساسی بنیان غرب را بر عرضه شدن و هرزه شدن زن معرفی میکنند.
ایشان اذعان دارد که این فرهنگ غربی _اروپایی در راستای [تضعیف زن] به احتمال نزدیک به یقین توطئهی صهیونیستهاست که اصلاً میخواهند جامعه بشری را به هم بزنند و به هم بریزند.
در این پروتکل مواردی ذکر شده که برای نمونه به دو مورد بسنده میکنیم در این سند چنین آمده:
اهمیت خانواده و نقش تربیتی آن را از بین میبریم و اجازهی اظهار وجود به کسی نمیدهیم؛ زیرا تودهی مردم باید صرفاً به وسیله ما اداره شوند… آنها باید به شنیدن حرفهای ما و اطاعت از ما عادت کنند».
مردم غیر یهود از همان آغاز جوانی به وسیلهی عوامل ما، بی بند و بار و بدون اخلاق بار میآیند. عوامل ما عبارتاند از: معلمان سرخانه، خدمت کاران، منشیها و زنانی که در خانههای ثروت مندان بچه داری میکنند. به کمک زنان صهیونیست، مردان غیر یهودی را در عشرت کدها و محلهای عیاشی به فساد اخلاقی میکشانیم و آنها را از جادهی عفت و پاکدامنی منحرف میسازیم».
از منظر آن کسانی که مدعی شدند، در پروتکلهای اندیشمندان صهیونیست این مسئله وجود داشته، میتوان حدس زد که این خلاف واقع نیست؛ و حتی اگر این اسناد حقیقی هم نباشند؛ اگر نگاه کنیم خواهیم دید که این نگاه غلط این کجفهمی و بدفهمی در زمینه شأن زن در جوامع غرب شاید در حدود ۱۰۰ سال ۱۵۰ سال بیشتر سابقه ندارد و از همانجا به جوامع دیگر سرریز شده است از جمله جوامع اسلامی.
در صورتی که تا قبل از این چنین نبوده و به زن تا این اندازه هتک حرمت نمیشده است. آن روز نگاهشان نگاه نجیبانهتر شرمآلودهتر و متناسبتر با طبیعت زن و مرد بود پس معلوم میشود که این کار سیاسی از طرف صهیونیستها یا از طرف دستگاههای استعمارگر بوده که اینها احتیاج به تحقیق کار دارد.
بزرگترین ضربه و بزرگترین اهانت و حقکشی که در زمینهی مسئله زن انجام گرفته، این است که زن بهعنوان یک موجودی که مورد انتفاع مرد باید قرار بگیرد، معرفی میشود. بنابراین در چنین فرهنگی و بر اساس چنین نامعادلهای، زن برای نمود بیشتر و برای کسب شخصیت بهتر، حتماً باید از جذابیتهای جنسی خودش چیزی را ارائه دهد و مخالفت با این نوع از برخورد با جنس زن، با جنجال و هوچیگری دستگاههای مسلط تبلیغاتی دنیا مواجه خواهد شد.
شاید آنها فلسفه و دلیل این جنجال را تنها نفی نمادهای مذهبی مطرح کنند چرا که خود را لائیک میدانند و ورود نمادهای مذهبی را برنمیتابند. اما بحث مذهب و غیر مذهب نیست. در واقع این کارها مربوط به ادیان نیست، مربوط به مسیحیت و یهودیت نیست؛ مربوط به سیاستهای جدیدی است که از حدود صد و پنجاه سال پیش در دنیا رایج شده است.
بر همین اساس به عنوان مثال حتی اگر حجاب برآمده از انگیزه دینی هم نباشد با آن مبارزه خواهند کرد. چرا که آن را مخالف سیاستهای کلان خود میدانند. کلانسرمایهداران غربی و صهیونیستها، بازیگران اصلی پشت صحنه همه دولتهای مستکبرند.
دنیای استکبار نیز سرشار از جاهلیت، خیال میکند ارزش و اعتبار زن به این است که خود را در چشم مردان آرایش کند تا چشمهای هرزه به او نگاه کنند و از او تمتع بگیرند و او را تحسین کنند. این حس ناشی از همان خشونتهای جنسی و مطالبات خشن جنسی است که مرد از زن دارد.
امروز علیرغم تبلیغات فریبگر تمدن غربی درباره سپردن نقشهای عمده به زن، زن همچنان گرفتار ستمی تاریخی و همه جایی است. در فرهنگ فاسد غرب به زن میدان نمیدهند که استعدادهایش شکوفا شود آنها میخواهند از خصوصیات فیزیکی زن و جاذبهای که این جنس از نظر فیزیکی دارد سو استفاده کنند.
دنیای فاسد غرب میخواهند شخصیت زن را با روشهای غلط و انحرافی که همراه با تحقیر جنس زن است، به زور به ذهن دنیا فرو کنند و زن برای اینکه شخصیت خودش را نشان بدهد، بایستی برای مردان چشمنواز باشد. آیا این شخصیت برای یک زن است؟! بایستی حجاب و عفاف را کنار بگذارد، جلوهگری کند تا مردها خوششان بیاید. این تعظیم زن است یا تحقیر زن؟ این غرب مستِ دیوانهی از همه جا بیخبر، تحت تأثیر دستهای صهیونیستی، این را به عنوان تجلیل از زن عَلم کرد؛ یک عده هم باور کردند.
این همان تکریم بهشکل اهانت و یا اهانت به شکل تکریم است که با صحنهگردانی صهیونیستها محقق شده است.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات اخیر نتانیاهو درخصوص زنان ایرانی تاکید کرد: چطور میتوانی نام از زندگی بیاوری؟! تو اصلاً زندگی را نمیفهمی، نام تو مرگ است، نام تو نام زندگی نیست؛ زن مظهر لبخند و زیبایی خداست؛ تو سراسر زشتی هستی.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به توئیتی پیرامون قطعی برق صنایع نوشت: اسناد و دادههای قابل توجهی در دولت موجود است که بی برقی چندسال اخیر، فشار بی امانی بر صنعت و تولید وارد کرده. بر اساس هماهنگیها در پاییز قطع برق صنایع و شهرک های صنعتی نخواهیم داشت، اگر روند تامین سوخت نیروگاهها به خوبی پیش برود، امیدواریم در زمستان هم قطع برق صنایع را شاهد نباشیم.
نمایشگاه اسوه گیلان جلوهای از توانمندی های زنان است
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: نمایشگاه اسوه بسیج گیلان جلوهای از توانمندیهای زنان است.
سفر بهروزآذر به تایلند؛ سیاستهای ایران در توانمندسازی زنان
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در تایلند گفت: دولت برنامههایی در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان برای حمایت از خانواده به ویژه خانوادههایی که زنان سرپرست آن هستند، دارد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
دستهای پنهان غرب در مسأله زن
10 دی 1402 1402-10-09 19:32آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید