دولت سیزدهم نگاه ویژهای به بانوان دارد
7 بهمن 1402 1402-11-07 19:44دولت سیزدهم نگاه ویژهای به بانوان دارد
- متادخت
- 7 بهمن 1402
- 7:44 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، زینب زاله در نشست توانمندسازی بانوان در استان که با حضور استاندار کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد انقلاب اسلامی از منظر کلان خودش توجه به حضور زنان در ساخت جامعهای پویا و فعال است.
وی تصریح کرد: لازمه ساختن این جامعه پویا این است که بانوان حضوری گسترده و مداخلهگر در تمام عرصههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و… داشته باشند.
مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری کردستان با بیان اینکه اشتغال و توانمندسازی بانوان یک مسئله ملی است، گفت: فرصتسازی برای حضور زنان در عرصههای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ضروری است.
به گفته زاله، این فرصتسازیها جز حقوق زنان است، اما به کل جامعه بر میگردد و تاثیر آن را در متن جامعه میتوان مشاهده کرد.
وی با اشاره به نقشآفرینی زنان در عرصه اقتصادی و نقش موثر آنان در تولید ناخالص، گفت: عدم نقشآفرینی بانوان در عرصههای اقتصادی با توجه به اینکه نیمی از این جامعه را بانوان به خود اختصاص میدهند چرخه اقتصاد و تولید را با مشکل مواجه میکند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با تاکید براینکه توانمندسازی مهارتی و حرفهای بانوان بسترساز ایجاد اشتغال برای آنها میشود، اذعان کرد: توسعه پایدار به عنوان یکی از بسترهای تعالی و رشد انسان، با مشارکت همه گروههای اجتماعی بویژه زنان تحقق پیدا میکند.
زاله افزود: ایجاد خودباوری یکی از مولفههای مهم توانمندسازی است اگر بانوان ما تواناییهای خود را باور و به آن اعتقاد داشته باشند به موفقیت میرسند.
وی به نگاه ویژه دولت مردمی به توانمندسازی بانوان گریزی زد و گفت: در همین راستا دفتر بانوان و خانواده استانداری کردستان یک سری کارها در حوزه اشتغال بانوان را شروع کرده است.
مدیرکل بانوان استانداری کردستان اضافه کرد: اختصاص جایگاه ویژه به بانوان در سفرهای استانی و مصوبههای ویژه این حوزه از کارهای تازهای بود که در دولت سیزدهم انجام شد.
زاله بر ضرورت شناسایی ظرفیتها و استعدادهای بانوان در عرصههای مختلف و ارائه آموزشها و مهارتهای مورد نیاز به آنها تاکید کرد.
منبع: فارس
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
دولت سیزدهم نگاه ویژهای به بانوان دارد
7 بهمن 1402 1402-11-07 19:44آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید