جریانهایی در جهان قصد فروپاشی خانواده را دارند
10 بهمن 1402 1402-11-10 19:32جریانهایی در جهان قصد فروپاشی خانواده را دارند
- متادخت
- 10 بهمن 1402
- 7:32 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، حسین فرشیدی امروز در افتتاحیه دوره جامع هادیان زندگی اظهار کرد: جوانی جمعیت مهمترین برنامه وزارت بهداشت است و پس از آن نیز برنامه سلامت خانواده در راستای جوانی جمعیت، مورد توجه ما قرار دارد. اهمیت جوان شدن جمعیت کشور بسیار زیاد است و مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر موضوع جوانی جمعیت دارند. در این زمینه مباحث فرهنگی اهمیت ویژهای دارد زیرا حدود 60 سال است که گزارههای غلط و ضدجمعیتی مانند “فرزند کمتر زندگی بهتر” در ذهن مردم نهادینه شده است و بنابراین اصلاح این باور، اندکی سخت است.
وی با اشاره به اجرای طرح هادیان زندگی با هدف فرهنگسازی ازدواج آسان و بهنگام، فرزندآوری به موقع و متعدد و حفظ حیات جنین بیان کرد: طرح هادیان زندگی یک طرح بسیار خوب برای اجرای برنامههای جوانی جمعیت در حوزه بهداشت و درمان است.
فرشیدی ادامه داد: در زمان حاضر جریانها و برنامههایی برای کنترل جمعیت در جهان طراحی شده و این برنامه، با هدف فروپاشی خانوادههاست؛ در یک خانواده سنتی تمام اعضا اعم از پدر، مادر، خواهر، برادر، دایی و عمو و عمه و … در کنار هم جمع میشوند و خانواده هستند اما طی چند سال اخیر خانواده با کوچک شدن در حال از بین رفتن است زیرا هرچه خانواده کوچکتر باشد امکان از هم پاشیدن آن نیز فراهمتر است و افرادی که برنامه کنترل جمعیت در جهان را برنامهریزی کردهاند نیز همین موضوع را دنبال میکنند. الان بسیاری از کشورها وجود دارند که وضعیت جمعیت آنها بسیار اسفناک است و همین الان اتفاقاتی که در کشور ما رخ میدهد سرمشق بسیاری از کشورها میشود و بنابراین باید دقت زیادی در برنامههای اجرایی وزارت بهداشت در بحث جمعیت داشته باشیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم تکریم مادران باردار و دارای فرزند در مراکز بهداشتی و درمانی تصریح کرد: تکریم مادران باردار اهمیت زیادی دارد و این سؤال مطرح است که چرا در اتاق زایمان برخی بیمارستانها، یک مادر اظهار نارضایتی میکند و میگوید دیگر تمایلی ندارد که باردار شود یا برای زایمان به همان بیمارستان مراجعه کند؟
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
جریانهایی در جهان قصد فروپاشی خانواده را دارند
10 بهمن 1402 1402-11-10 19:32آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید