پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود

رئیس مرکز اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از انجام ۸۳ هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و گفت: پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش متادخت ، محمد رضا شکوهی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان همدان دارای 72 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای است، اظهار داشت: 66 پایگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان و مابقی مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اسدآباد است‌.

وی از فعالیت یک پایگاه اورژانس هوایی در همدان خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته 66 مصدوم و بیمار با بالگرد از شهرستان‌ها به مرکز استان منتقل شدند‌.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه همه خدمات اورژانس به صورت رایگان به بیماران ارائه می‌شود، عنوان کرد: هزینه انتقال هر بیمار با بالگرد بیش از 100 میلیون تومان است که برای بیماران کاملا رایگان است.

شکوهی با بیان اینکه پارسال 310 هزار تماس با مرکز اورژانس ما گرفته شده که 70 هزار تماس منجر به اعزام شده است، گفت: 14 هزار تماس هم مشاوره پزشکی دریافت کردند.

وی از انجام 83 هزار ماموریت توسط نیروهای فوریت‌های پزشکی خبر داد و اظهار داشت: بیش از 10 درصد عملیات‌ها مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 150 هزار بیمار را به پراکز درمانی منتقل کردیم، تصریح کرد: متاسفانه بیش از 10 درصد تماس‌ها مربوط به مزاحمت‌های تلفتی بوده که باعث می‌شود وقت همکاران ما تلف شود و خدمات رسانی به بیماران اورژانسی با تاخیر انجام شود.

شکوهی با تاکید بر اینکه کار ما تعطیلی ندارد و در تمام روزهای سال در آماده خدمات‌رسانی به بیماران هستیم، گفت: در طرح نوروزی امسال که از 24 اسفند تا 14 فروردین ماه بود، 16 هزار تماس با مرکز اورژانس گرفته شد که منجر به 4 هزار اعزام شد.

وی افزود: در این طرح علاوه بر نیروهای اورژانس سایر مراکز بهداشتی و درمانی هم درگیر بودند و خدمات را به مردم و مسافرین ارائه می‌کردند.

در این مدت همکاران ما 3 هزار کلرسنجی آب انجام دادند، 220 مرکز اقامتی بازرسی شد و بیش از 590 سامانه آبرسانی مورد بازرسی همکاران قرار گرفت.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در طرح نوروزی بیمارستان‌های ما آماده باش بودند و بیش از 120 هزار بیمار سرپایی ویزیت شدند. همچنین 6 هزار و 400 نفر در بخش بیمارستانها بستری شدند و بیش از 3 هزار مورد جراحی انجام شده است.

شکوهی با بیان اینکه بر اساس استانداردها باید در هر 40‌ کیلومتر باید پایگاه جاده‌ای داشته باشیم که داریم، تصریح کرد: در بخش شهری هنوز به استانداردها نرسیدیم و نیازمند احداث 20 پایگاه هستیم و پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی هستیم.

وی افزود: برای ساخت هر پایگاه اورژانس غیر از تامین زمین، به 3 میلیارد تومان نیاز داریم که فقط هزینه سازه است و ارتباطی به تجهیزات ندارد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه 100 دستگاه آمبولانس در بخش پیش بیمارستانی داریم، گفت: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 4 دستگاه موتورلانس هم داریم که از موتورلانس برای زمان ترافیک و دسترسی سریعتر به بیمار انجام می‌شود‌.

شکوهی با اشاره به اینکه 50 درصد آمبولانس‌های ما از حد استاندارد خود بیشتر کار کردند، تصریح کرد: مردم اورژانس را با آژانس اشتباه نگیرند و برای انتقال هر بیمار خود با اورژانس تماس نگیرند.

وی افزود: ما بیماران را تریاژ می‌کنیم و فقط بیماران اورژانسی را به بیمارستان منتقل میکنیم. همه کسانی که در فوریت‌های پزشکی کار می‌کنند تکنسین و کارشناس فوریت‌های پزشکی هستند و مرتب دوره‌های بازآموزی برایشان برگزار می‌شود‌.

شکوهی از انعقاد تفاهمنامه با مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: برای اولین بار دستگاه ثبت لرزه‌نگاری در استان‌ همدان راه‌اندازی شده که بر اساس آن در هر نقطه‌ای از ایران‌که زلزله اتفاق بیفتد متوجه آن می‌شویم.
منبع : تسنیم

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط