ارائه مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی به تازه ازدواجکردهها
9 اردیبهشت 1403 1403-02-09 19:05ارائه مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی به تازه ازدواجکردهها
- متادخت
- 9 اردیبهشت 1403
- 7:05 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متدخت ، ایسنا، دکتر انسیه خزعلی امروز در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر برگزار شد، بیان کرد: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار میبرند بر کسی پوشیده نیست.
خزعلی در این مراسم گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاریها و نقصها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیبها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهمترین کار روانشناسان است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه گفت: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسئولیتهایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماههای قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماههای آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامهریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامههایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیونهای فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد. از جمله این برنامهها میتوان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره کرد، تا از روزی که ازدواج میکنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزشهایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده میشود تا دچار مشکل نشوند.
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ در ادامه دکتر خزعلی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی کنند.
وی در ادامه مشاورههای روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایتهایی دانستند که می توان به زنان سرپرست خانوار ارائه کرد.
منبع :ایسنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
ارائه مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی به تازه ازدواجکردهها
9 اردیبهشت 1403 1403-02-09 19:05آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید