برگزاری رویداد«مدرسه، منزل، تعالی محصل» برای افزایش مشارکت خانوادهها در مدارس
22 خرداد 1403 1403-03-22 22:04برگزاری رویداد«مدرسه، منزل، تعالی محصل» برای افزایش مشارکت خانوادهها در مدارس
- متادخت
- 22 خرداد 1403
- 2:01 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت؛ عاطفه مدبرنژاد، در مراسم اختتامیه رویداد ملی «مدرسه، منزل، تعالی محصل»، ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه خانواده از منظر شهید جمهور بیان کرد: یکی از محورهای اصلی سخنان شهید جمهور آیتالله رئیسی در سازمان ملل، تعهد به خانواده بود؛ ایشان جنبش تعهد به خانواده را به عنوان یکی از محورهای اصلی جریانسازی و گفتمانسازی در جهان مطرح کردند و از همه رهبران جهان خواستند که پای کار این جنبش باشند.
مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش در تکمیل سخنان خود بر ضرورت تعامل خانه با مدرسه اشاره کرد و افزود: تعامل خانه و مدرسه میتواند به ما در ایجاد و تقویت یک محیط آموزشی مثبت، کارآمد و اثربخش در جهت تربیت دانشآموزان و فرزندان این مرز و بوم کمک کند. همانطور که پژوهشهای مختلف ثابت کردهاند، تعامل خانه و مدرسه میتواند میزان موفقیت دانشآموزان را افزایش دهد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور زنان در تشریح هدف از برگزاری رویداد «مدرسه، منزل، تعالی محصل» گفت: در راستای اجراییسازی راهکار ۴-۴ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر افزایش مشارکت خانوادهها در فرایندهای آموزشی و تربیتی مدارس، رویداد ملی «مدرسه، منزل، تعالی محصل» برگزار شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدبرنژاد از بهکارگیری دادههای رویداد ملی «مدرسه، منزل، تعالی محصل» در سیاستگذاریهای تعلیم و تربیت خبر داد و افزود: رویداد ملی «مدرسه، منزل، تعالی محصل» در همینجا ختم نمیشود؛ هدف ما این است که آوردههای این رویداد ملی را به حوزه سیاستگذاری تعلیم و تربیت متصل کنیم تا دادههای کف میدان در سطح ستاد نیز مورد استفاده قرار گیرد؛ امید است که آثار شما در این رویداد ملی منشأ خیر و برکت در نظام تعلیم و تربیت شود.
منبع: ایسنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
برگزاری رویداد«مدرسه، منزل، تعالی محصل» برای افزایش مشارکت خانوادهها در مدارس
22 خرداد 1403 1403-03-22 22:04آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید