اعلام جزئیات اجرای “طرح ملی سلامت” در مدارس ۱۱ استان
23 خرداد 1403 1403-03-23 15:28اعلام جزئیات اجرای “طرح ملی سلامت” در مدارس ۱۱ استان
- متادخت
- 23 خرداد 1403
- 4:26 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، دکتر انسیه خزعلی؛ معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری در نشست خبری خود در تسنیم درباره آموزشهای مرتبط با افزایش جمعیت در مدارس اظهار کرد: آموزشهای خاص برای دانشآموزان دختر و پسر توسط وزارت آموزش و پرورش ارائه میشود.
وی افزود: معاونت امور زنان و خانواده هم در بحث آموزشهای جمعیتی مدارس کمک میکند به عنوان مثال دوره آموزشی “سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی” برای والدین برگزار میشود که درباره مسئله جمعیت و هشدارهای جمعیتی نکات لازم ارائه میشود.
آغاز سلامت جسمی جامعه از مدارس
خزعلی در ادامه از اجرای “طرح ملی سلامت” در مدارس دوره متوسطه اول و دوم در 11 استان کشور خبر داد و گفت: این طرح در قالب کار مشترک با همراهی معاونت امور زنان و خانواده، وزارتخانههای آموزش و پرورش و بهداشت و انجمنهای مردمی سلامت اجرا میشود، مباحث مربوط به خانواده، فرهنگی است و بسیاری از آسیبها از جمله سلامت جسمی، روحی و روانی هم ریشه فرهنگی دارد.
وی ادامه داد: رئیس جمهور شهید بارها تأکید داشتند “هر چه بیشتر برای سلامت مردم و پیشگیری از بیماریها هزینه کنید” برای تحقق این موضوع باید آموزشها را از مدارس آغاز کنیم که بخشی از آن تغذیه سالم و بخشی دیگر جلوگیری از آسیبهایی مانند مصرف دخانیات است که به دانشآموزان لطمه میزند.
روند افزایش مصرف دخانیات در میان دختران
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: هماکنون سن مصرف دخانیات در کشور رو به کاهش است و متأسفانه شاهد روند افزایشی مصرف دخانیات در دختران در مقایسه با پسران هستیم همچنین در محیطهای اجتماعی به آسانی سیگار و قلیان عرضه میشود در حالیکه طبق قانون، تخلف است.
خزعلی درباره آسیبهای اجتماعی در بین نوجوانان به ویژه دختران متذکر شد: در مناطقی که میزان افسردگی و خودکشی بالاتر بوده است با حمایت از گروههای مردمی، دورههای آموزشی برگزار میکنیم همچنین در دورههای آموزشی مرتبط با سلامت جسم، موضوع مصرف دخانیات از جمله مصرف سیگار، قلیان و سیگار الکترونیک و تبعات آن برای نوجوانان و جوانان را برای والدین ارائه میدهیم.
اجرای طرح سلامت روانی با همراهی آستان قدس برای معلمان
وی تأکید کرد: باید از دوران مدرسه مسئله اعتیاد و آسیبها را به دانشآموزان هشدار دهیم؛ بر همین اساس در دو بخش توانمندسازی و آسیبزدایی طرح ملی سلامت را پیگیری میکنیم؛ در 11 استان آموزشهای سلامت جسمی ارائه میشود و نشستهایی را در هفتههای آینده با معلمان خواهیم داشت و در 16 استان کشور با همراهی آستان قدس طرح سلامت روانی اجرا میشود و امیدواریم این دو طرح در تمام استانهای کشور گسترش یابد.
خزعلی با اشاره به افتتاحیه “طرح ملی سلامت” در روزهای آینده با حضور وزرای بهداشت و آموزش و پرورش گفت: در قالب این طرح، آموزشهای لازم به مربیان پرورشی مدارس ارائه میشود و آنها دانشآموزان را آموزش میدهند؛ مباحث مرتبط با سلامت روحی و روانی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی در هماهنگی با آستان قدس رضوی و وزارت آموزش و پرروش ارائه میشود و مربیان منتخب به آستان قدس رفته، آموزشهای لازم را دریافت میکنند و به سایر معلمان و والدین آموزش میدهند.
وی با اشاره به اینکه محتوای دوره مرتبط با سلامت روحی و روانی به صورت مشترک با همراهی آستان قدس تهیه شده است، یادآور شد: پلفترمی نیز توسط معاونت زنان طراحی شده است که پاسخگوی سؤالات والدین و معلمان است همچنین آموزشهای مجازی را برای افرادی که به مربیان دسترسی ندارند، ارائه میدهد؛ در این پلتفرم 30 درس برای ارائه نکات لازم به مخاطبان قرار گرفته و البته به صورت آفلاین و آنلاین آموزشهایی را عهدهدار است.
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
اعلام جزئیات اجرای “طرح ملی سلامت” در مدارس ۱۱ استان
23 خرداد 1403 1403-03-23 15:28آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید