حضور زنان در دستگاهها بايد از حالت تشريفاتي خارج شود
9 تیر 1403 1403-04-09 16:03حضور زنان در دستگاهها بايد از حالت تشريفاتي خارج شود
- متادخت
- 9 تیر 1403
- 4:03 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، معاون امور زنان و خانواده رياستجمهوري گفت: معاونت زنان از حالت تشريفاتي خارج شده و در تصميمگيريها دخالت دارد. به گزارش مهر انسيه خزعلي، در نشستي با حضور فعالين حوزه زنان به ارايه گزارشي از اقدامات دولت سيزدهم در حوزه زنان و خانواده پرداخت. خزعلي افزود: از ابتداي خدمت خود تلاش كرديم كه معاونت را از دو آسيب تشريفاتي و ويتريني بودن و همچنين غلبه وجهه سياسي در اين معاونت دور كنيم. از اين رو معاونت امروز وارد تصميمگيري و هماهنگي عملكرد دستگاههاي اجرايي فعال شده است.
وي با اشاره به اينكه بانوان مشاور امروز در دستگاهها مشاركت داده ميشوند گفت: بعد از تصويب بودجه ۱ درصدي براي مشاوران امور بانوان دستگاهها، بانوان در تصميمگيريها دخالت داده شدند. خزعلي در ادامه به اسناد بالادستي كه ماموريتها در حوزه زنان را تبيين ميكند، اشاره كرد و گفت: سند تحول دولت سيزدهم در حوزه زنان سلامت و آسيبزدايي زنان ورود كرده است. در اين زمينه نظام مسائل زنان در حوزههاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، حكمراني و سلامت تدوين شده و به عنوان ماموريت پيگيري شد. در اين زمينه ۱۹ اقدام به عنوان متولي و ۴۵ اقدام به عنوان همكار دستگاههاي اجرايي را دنبال كرديم. وي با تاكيد بر يكي از پربسامدترين مسائل زنان بحث ازدواج، اشتغال و مسائل فرهنگي است گفت: يكي از مسائل مهم تعارضات شغلي است. زنان بايد بتوانند در كنار فعاليتهاي شغلي به مسووليتهاي خود در خانواده هم برسند. از اين رو با همكاري سازمان امور استخدامي، وزارت كار و بيمه هماهنگيهايي براي ايجاد مشاغل منعطف انجام شد. يكي از اين موارد بحث مهدكودكها در دستگاهها و دوركاري بانوان بود.
منبع: تعادل
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
حضور زنان در دستگاهها بايد از حالت تشريفاتي خارج شود
9 تیر 1403 1403-04-09 16:03آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید