ایدههای رویدادمحور کنشگری دختران تهرانی اجرایی میشوند
24 تیر 1403 1403-04-24 17:07ایدههای رویدادمحور کنشگری دختران تهرانی اجرایی میشوند
- متادخت
- 24 تیر 1403
- 5:07 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، از روابط عمومی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران روز شنبه در آیین اختتامیه این رویداد با بیان اینکه دختران پیشران آینده هستند، اظهار کرد: بسیار خرسندیم که «دختران» را به دید یک مساله نمیبینیم بلکه در واقع آنها، حلال مسایل، امیدهای آینده شهر، کشور و جامعه مان هستند.
مریم اردبیلی افزود: مجموعهای از طرحها، ایدهها و اتفاقات مثبت در طول سه روز برگزاری رویداد «تهران دخت» مشاهده شد هرچند که پایان این رویداد نیز با اهدای تندیس، لوح، جایزه و حمایت از طرحها به پایان میرسد اما فرآیند همزیستی همچنین شبکه ارزشمندی که در کنار هم ایجاد کردیم، بسیار مهم و ارزشمندتر از نتایج گروه است.
مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده اضافه کرد: در این رویداد تلاش کردیم که همه ظرفیت و کنشگران عرصه نوجوان در شهر تهران را برای دخترانمان در چند قاب جمع کنیم و هر آنچه که در توان شهرداری تهران برای حمایت از اجرای طرحهاست را به عرصه ظهور برسانیم.
وی گفت: دست ما به افق و قله کار برای دختران نمیرسید؛ مگر اینکه همه آنچه که در سطح شهر وجود دارد را شناسایی کرده، به رسمیت بشناسیم و بتوانیم با تسهیلگری و شتابدهی، طرحها را ارتقا بخشیم؛ همچنین توجه به نقاط خلأ و از بین بردن مشکلات لازم و ضروری است.
اردبیلی با اشاره به اجرای ایدههای مطرح شده در رویداد تهران دخت طی ۳ سال گذشته، ادامه داد: در طول مسیر ۳ سال گذشته «تهران دخت» اتفاقات مهم و مثبتی روی داد؛ پس از انتشارفراخوان اولیه رویداد تهران دخت، ایدهها به دبیرخانه ارسال و در نهایت ایدههای رویداد محور کنشگری دختران، اجرایی شدند.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری رویدادها برای نوجوانان بسیار مهم و مثمرثمر است، افزود: دختران در سن نوجوانی در جست و جوی اهداف، نقاط قوت، ظرفیت و هویتشان هستند، آغشته شدنشان با تجربههای متنوع از قبیل ایدههایی که توسط فعالان حوزه نوجوان رقم زده شد، برای آنها فوق العاده خواهد بود، نوجوانان با کسب این تجارب، مسیر خود را از ترکیب تجربهها، بهتر پیدا خواهند کرد.
مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران تاکید کرد: سال گذشته حدود ۵۰ مدل کار برای ارائه داشتیم که امسال حدود ۱۰۰ مدل کار را ارائه خواهیم داد از میان مدلهای متنوعی که طرح شد حتما حدود ۳ مدل برای نوجوان جذاب خواهد بود و تجربه فرد در آن سن باعث میشود موفقیتهای کوچکی را لمس کند و این تجارب برای آینده او سرنوشت ساز خواهد شد.
به گزارش ایرنا، در روز سوم و اختتامیه این رویداد ۲۴ گروه در حضور هیات داوران ایدههای خود را در زمینههای مختلفی از جمله آموزش شهروندی و اصول زندگی سالم، ایجاد عدالت آموزشی برای اقشار مختلف جامعه بر اساس شیوههای علمی و اصول معتبر جهانی، گردشگری و گذران اوقات فراغت دختران، شبکه سازی و شناخت دغدغه های شهری، مناسب سازی فضاها برای پاتوقهای دخترانه، انتظارات شغلی بر پایه شایستگی، خودشناسی و آگاهی دادن به نوجوانان را در بازه زمانی یکسانی مطرح و با پرسش و پاسخ به داوران ارائه دادند که در نهایت تمامی ایده ها درمورد ارزیابی قرارگرفت.
همچنین اسامی پنج گروه ایدهپرداز برتر این رویداد به ترتیب ازاول تا پنجم، گروههای مباحثه علمی، کارگاه کارآگاهی، دورتراپی، توانمندسازی دختران کم برخوردارو گشتی در کوچه و خیابانهای تهران به ارزیابی هیات داوران اعلام و جوایز نقدی به آنها تعلق گرفت؛ جوایز گروه اول ۲۰۰ میلیون ریال، گروه دوم ۱۵۰ میلیون ریال، گروه سوم ۱۰۰ میلیون ریال، گروه چهارم و پنج هم به ترتیب ۷۰ میلیون ریال و ۵۰ میلیون ریال بود.
تمامی ایدههای مطرح شده و مناسب که به نتیجه نهایی رسیده باشند در این رویداد توسط اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
منبع: ایرنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
ایدههای رویدادمحور کنشگری دختران تهرانی اجرایی میشوند
24 تیر 1403 1403-04-24 17:07آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید