۲۲ زوج با مشاوره مراکز مهرخانواده استان کرمان به زندگی بازگشتهاند
10 مرداد 1403 1403-05-10 15:37۲۲ زوج با مشاوره مراکز مهرخانواده استان کرمان به زندگی بازگشتهاند
- متادخت
- 10 مرداد 1403
- 2:47 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، سید مهدی قویدل صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مطابق ماده ۴۱ قانون حمایت از خانواده، قوه قضائیه مکلف است برای نحوه ملاقات والدین با فرزندان طلاق ساز و کار مناسب با مصالح خانواده فراهم کند.
قویدل ادامه داد: این مهم با همکاری سایر دستگاه های مرتبط از جمله بهزیستی، شهرداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و ورزش و جوانان، تعریف و پیگیری می شود.
وی افزود: فرزندان طلاق مستعد و مبتلا به آسیب های زیاد روانی (فردی) و اجتماعی هستند و اختلافات بین والدین، ملاقات این فرزندان با والدین را با مشکلات زیادی مواجه می کند.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ادامه داد: از طرفی کلانتری ها نیز مکان مناسبی جهت ملاقات و تبادل فرزندان نیستند، بنابراین ضرورت ایجاد مکان های مناسب برای ملاقات فرزندان طلاق وجود دارد.
وی تصریح کرد: جهت حمایت از حقوق کودکان، زنان و خانواده و پیشگیری از آسیب های روانی اجتماعی فرزندان طلاق و لزوم اقدام در این زمینه، مراکز مهر خانواده راه اندازی شده است.
قویدل افزود: این مراکز مهر توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در حوزه های قضایی کرمان، سیرجان، زرند، بم، جیرفت، رفسنجان، ریگان و رابر ایجاد شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: از جمله وظایف مراکز مهر خانواده ارائه خدمات آموزشی، روان شناختی، مشاوره ای، حقوقی و حمایتی، ایجاد بستر مناسب و امن برای ملاقات و آماده سازی والدین برای ملاقات فرزند در خانواده است.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: همچنین انجام ارزیابی به دستور قاضی و نظارت دقیق بر فرآیند ملاقات و ارائه گزارش کارشناسی و نظریه مشورتی در جهت کاهش آسیب های روانی اجتماعی فرزندان طلاق و… از دیگر وظایف مراکز مهر خانواده محسوب می شود.
وی اهداف راه اندازی مراکز مهر خانواده را مدیریت فرآیند ملاقات با فرزندان پس از طلاق، ایجاد محیطی امن و آرام برای ملاقات والدین با فرزندان پس از طلاق و نظارت بر فرآیند ملاقات ها، با هدف تامین و پیگیری بهترین منافع فرزندان طلاق عنوان کرد.
قویدل بیان کرد: نقش آفرینی به مثابه مرجع تخصصی آموزش والدین پس از طلاق، تلاش برای ایجاد گفتمان مشترک والدین در راستای برنامه والدگری موثر و تلاش برای هماهنگ کردن والدین در فرزندپروری پس از طلاق نیز از دیگر اهداف ایجاد مراکز مهر خانواده به شمار می روند.
وی اظهار کرد: این مراکز بایستی تخصصی ترین مرجع مشورتی در دستگاه قضائی باشند که بتوانند در خصوص موضوعات فرزندان پس از طلاق اطلاعات موثقی را در اختیار محاکم قضائی قرار داده و نظر مشورتی خود را تقدیم آنها کنند.
قویدل افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد پرونده های فعال ۷۲۲پ رونده و مجموع ملاقات انجام شده در مراکز مهر نیز یک هزار و ۷۹۶ مورد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تعداد زوجینی که با مشاوره و ارشادات مراکز مهر خانواده، به زندگی مشترک بازگشته اند ۲۲ زوج و تعداد گزارشات ارسال شده حاوی وضعیت کودک به مراجع قضایی ۵۳ گزارش بوده است.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۶۰ جلسه مشاوره ای برای والدین و فرزندان برگزار شده است.
قویدل در بخش دیگری از سخنان خود، تاکید کرد: در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان، موضوع سرقت به عنوان اولویت اول جرائم و دعاوی استان مطرح شده است.
وی ادامه داد: این موضوع در راستای اجرای برنامه های عملیاتی و برنامه های ابلاغی، کنترل و کاهش جرائم و دعاوی اولویت دار پیگیری می شود.
قویدل گفت: در اجرای برنامه جامع پیشگیری از سرقت ۵ راهبرد مهم در سال جاری تعیین و تدوین شده است.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان بیان کرد: موضوع ساماندهی معتادین متجاهر و اصلاح چرخه معیوب ترک و بازگشت مجدد معتادین متجاهر یکی از راهبردهای تعیین شده است.
قویدل ادامه داد: استفاده از ظرفیت های ساختاری و سازمانی در مرکز استان و شهرستان های استان در دستور کار قرار دارد.
این مقام قضایی خاطرنشان کرد: در راهبری شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان های استان کرمان نیز این موضوع به عنوان اولویت اعلام شده است.
قویدل تصریح کرد: در این راستا دادگستری و شورای پیشگیری از وقوع جرم منوجان تفاهم نامه همکاری مشترک با شهرداری منوجان و آسمینون منعقد کرده است که امیدواریم در موضوع کاهش جرائم بویژه سرقت، اثربخش باشد.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان یادآور شد: در مرکز استان نیز تفاهم نامه ای با ادارات و سازمان های مختلف، شیوه نامه های همکاری مشترک با بخش های متعدد و سمن ها تدوین شده و در حال پیگیری است.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
اعتراضات در فرانسه به خشونت علیه زنان
هزاران نفر در شهرهای مختلف فرانسه علیه خشونت روزافزون علیه زنان اعتراض کردند.
چرا در لایحه بودجه ۱۴۰۴ اثری از حوزه زنان و خانواده دیده نمیشود؟
رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: چرا در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ اثری از حوزه زنان و خانواده دیده نمیشود؟
تعداد متقاضیان فرزندخواندگی چند برابرِ فرزندان بی سرپرست است
رئیس سازمان بهزیستی کشور شرایط گرفتن حضانت فرزند برای خانوادههای متقاضی را بیان کرد و با اشاره به تحویل ۲۵هزار فرزند به خانوادهها در سال گذشته گفت: اکنون تعداد متقاضیان فرزندخواندگی در جامعه ما چندین برابر بیشتر از تعداد فرزندانی است که داریم.
ارائه خدمات روانشناختی به زوجین با استفاده از فناوریهای نوین
معاون مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به فعالیت بیش از ۲۲۰۰ مشاور در ۳۰۰ حوزه قضایی گفت: سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه)، قابلیت ارائه خدمات هوشمند دارد و با کمک هوش مصنوعی و با روایی بالا خدمات روانشناختی ارائه میدهد.
پنجشنبهها برای زنان شاغل این استان تعطیل شد
با موافقت استاندار کردستان، پنجشنبهها برای بانوان کردستانی تعطیل شد.
رژیم خبیث صهیونیستی جنایت علیه زنان و کودکان را از حد گذرانده است
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: امروز رژیم خبیث صهیونیستی جنایت وحشیانه خود را نسبت به زنان و کودکان مسلمان از حد گذرانده است.
۲۲ زوج با مشاوره مراکز مهرخانواده استان کرمان به زندگی بازگشتهاند
10 مرداد 1403 1403-05-10 15:37آخرین مطالب
اعتراضات در فرانسه به خشونت علیه زنان
4 آذر 1403مطالب پربازدید