بررسی دستاوردهای هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری
16 مرداد 1403 1403-05-20 9:37بررسی دستاوردهای هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری
- متادخت
- 16 مرداد 1403
- 3:55 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت از پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی، کنگره بینالمللی نگاهی جامع بر ناباروری: هوش مصنوعی و ناباروری از ۲۱ تا ۲۳ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور متخصصان و پژوهشگران علوم کامپیوتر و پزشکی و به همت پژوهشگاه ابن سینا در مرکز همایشهای دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.
رئیس پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی – ابن سینا و رئیس کنگره، برگزاری این رویداد علمی را فرصتی استثنائی برای تبادل دانش و تجربیات در یکی از پیشرفتهترین و پرتحولترین حوزههای علوم پزشکی ارزیابی کرد.
محمدرضا صادقی افزود: مهمترین پدیدار قرن حاضر تا امروز، بیتردید رشد و توسعه شگفتانگیز هوش مصنوعی و امکانات نو و شگرفی است که بهدنبال این توسعه به بشر عرضه میشود، علوم و فناوریهای تولید مثل و درمان ناباروری نیز از جمله عرصههایی است که در پرتو رشد و گسترش هوش مصنوعی دستخوش تحولاتی ژرف میشود و اگرچه اکنون هنوز در آغاز راه این تحول هستیم، اما قطعاً در آیندهای نزدیک شاهد انقلاب هوش مصنوعی در این عرصه نیز خواهیم بود.
وی تصریح کرد: هوش مصنوعی با ایجاد تحولات شگرف در حوزههای مختلف پزشکی، به ویژه در درمان ناباروری، نقش حیاتی در بهبود کیفیت درمانها و افزایش شانس موفقیت آنها ایفا میکند.
صادقی یادآور شد: این کنگره بینالمللی با گردهمآوری متخصصان برجسته داخلی و بینالمللی در زمینه درمان ناباروری و هوش مصنوعی، به بررسی کاربردهای عملی هوش مصنوعی در زمینههای مختلف درمان ناباروری پرداخته و به دنبال ارائه راهکارهای نوین برای ارتقای کیفیت زندگی زوجهای نابارور خواهد بود.
وی اذعان داشت: برگزاری این کنگره فرصتی مغتنم برای جامعه علمی و علاقهمندان به حوزههای هوش مصنوعی و درمان ناباروری است تا با بهرهگیری از دانش و تجربیات یکدیگر، گامی مهم در جهت بهبود درمانهای ناباروری و ارتقای سلامت جامعه بردارند، با همکاری و هماندیشی شرکتکنندگان، امیدواریم شاهد تحولات مثبت و چشمگیری در این حوزه باشیم و به افزایش امید به فرزندآوری در زوجهای نابارور کمک کنیم.
دبیر علمی بخش پزشکی کنگره و عضو هیات علمی پژوهشگاه ابنسینا نیز در این باره گفت: برگزاری این کنگره فرصتی مغتنم برای جامعه علمی و علاقهمندان به حوزههای هوش مصنوعی و درمان ناباروری است تا با بهرهگیری از دانش و تجربیات یکدیگر، گامی مهم در جهت بهبود درمانهای ناباروری و ارتقای سلامت جامعه بردارند.
سهیلا عارفی ادامه داد: این کنگره به محورهای مهم و کاربردی از جمله مدلهای پیشبینی مبتنی بر هوش مصنوعی برای موفقیت درمانهای ناباروری، کاربردهای یادگیری ماشین در انتخاب جنین، تحلیل کیفیت اسپرم و تخمک، و ملاحظات اخلاقی در فناوریهای کمکباروری می پردازد. هدف ما ایجاد فضایی علمی و پویا برای بحث و تبادل نظر در خصوص تحولات هوش مصنوعی و ارائه راهکارهای نوین برای درمان ناباروری، خواهد پرداخت.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و دبیر علمی بخش علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی کنگره نیز یادآور شد: هوش مصنوعی در سالهای اخیر تحولات چشمگیری در علوم پزشکی ایجاد کرده و قابلیتهای بیبدیلی در تشخیص، پیشبینی و درمان بیماریها به ارمغان آورده است. در حوزه ناباروری، این تکنولوژی میتواند به بهبود فرآیندهای درمانی، افزایش دقت تشخیص و پیشبینی نتایج درمان کمک کند و در نهایت، شانس موفقیت زوجهای نابارور را افزایش دهد.
حمید بیگی افزود: در این کنگره میان رشتهای، به بررسی ابعاد مختلف کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری پرداخته خواهد شد و مباحث گستردهای از جمله نقش هوش مصنوعی در پیشبینی و تحلیل نتایج درمان، بهینهسازی پروتکلهای تحریک تخمکگذاری، انتخاب بهترین تخمک، اسپرم و جنین در ART، تشخیص و درمان سقط مکرر و اندومتریوز مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
معاون آموزشی پژوهشگاه ابن سینا و دبیر اجرایی کنگره هم با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد گفت: برگزاری این کنگره فرصتی استثنائی برای تعامل پژوهشگران و متخصصان از ایران و جهان فراهم میآورد، با همکاری تیمهای اجرایی و علمی، هدف ما ایجاد فضایی صمیمانه و علمی برای بررسی آخرین دستاوردها و فناوریهای نوین هوش مصنوعی در درمان ناباروری است و امیدواریم که این اقدام علمی به ارتقای سلامت جامعه و بهبود درمانهای ناباروری کمک کند.
صفورا سلیمانی فخر افزود: علاقهمندان و پژوهشگران میتوانند برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامهها، سخنرانان و هزینههای ثبتنام به وبسایت رسمی کنگره مراجعه کنند و یا با تلفن دبیرخانه کنگره به شماره ۰۲۱۲۲۴۳۲۰۲۰ داخلی ۴۵۵-۴۵۶-۴۵۷ تماس بگیرند.
منبع: ایرنا
مطالب مرتبط
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات اخیر نتانیاهو درخصوص زنان ایرانی تاکید کرد: چطور میتوانی نام از زندگی بیاوری؟! تو اصلاً زندگی را نمیفهمی، نام تو مرگ است، نام تو نام زندگی نیست؛ زن مظهر لبخند و زیبایی خداست؛ تو سراسر زشتی هستی.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به توئیتی پیرامون قطعی برق صنایع نوشت: اسناد و دادههای قابل توجهی در دولت موجود است که بی برقی چندسال اخیر، فشار بی امانی بر صنعت و تولید وارد کرده. بر اساس هماهنگیها در پاییز قطع برق صنایع و شهرک های صنعتی نخواهیم داشت، اگر روند تامین سوخت نیروگاهها به خوبی پیش برود، امیدواریم در زمستان هم قطع برق صنایع را شاهد نباشیم.
نمایشگاه اسوه گیلان جلوهای از توانمندی های زنان است
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: نمایشگاه اسوه بسیج گیلان جلوهای از توانمندیهای زنان است.
سفر بهروزآذر به تایلند؛ سیاستهای ایران در توانمندسازی زنان
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در تایلند گفت: دولت برنامههایی در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان برای حمایت از خانواده به ویژه خانوادههایی که زنان سرپرست آن هستند، دارد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
بررسی دستاوردهای هوش مصنوعی در تشخیص و درمان ناباروری
16 مرداد 1403 1403-05-20 9:37آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید