مصوبات امور زنان وزارت علوم بازنگری و بررسی میشود
24 مرداد 1403 1403-05-24 16:11مصوبات امور زنان وزارت علوم بازنگری و بررسی میشود
- متادخت
- 24 مرداد 1403
- 3:56 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، مهم ترین اقدامات مشاور امور زنان و خانواده وزارت علوم اعلام شد، تشکیل اتاق فکر زنان و خانواده در راستای تسهیل تحقق اهداف وزارت علوم و کیفیت بخشی به تصمیم های مدیران و اثربخشی بیشتر سیاستگذاری های مدیران وزارتخانه عتف، اتاق فکر شانزده گانه ایجاد شده است که یکی از آنها اتاق فکر خانواده و زنان است.
رسالت مهم این اندیشکده بهره مندی از ایده های نوآورانه و خلاقانه اندیشمندان و بانوان فرهیخته ای است که برای حل مسائل و چالش های حوزه زنان و خانواده وزارت عتف و همچنین بهینه سازی امورات آن دغدغه مند هستند.
از جمله اهداف اصلی اتاق فکر امور زنان و خانواده وزارت عتف، چگونگی تبدیل و تثبیت جایگاه مشاور زنان و خانواده به همتایی با معاونت یا مدیرکلی (مطابق با دستور معاونت امور زنان ریاست جمهوری برای همه ی وزارتخانه ها) است. زیرا از مهمترین دلیل غیرقابل مقایسه بودنِ وزارت علوم و زیر مجموعه آن با دیگر وزارتخانه ها، علاوه بر اهمیت تعلیم و تربیت دختران به عنوان مادران آینده سازان کشور، در افزایش دانش و مهارت های شغلی، توسعه فردی و اجتماعی و کارآمد سازی جامعه هدفش است.
همچنین شناسایی بانوان نخبه ای که با توجه به تخصص و تجربه شان در حوزه های متفاوت می توانند بازوان خوبی برای کمک به حل مشکلات سه جامعه هدف وزارت علوم باشند. البته تفکیک آیین نامه ها و مصوبات امور زنان وزارت عتف و بررسی مجدد جهت بازبینی و اصلاحات احتمالی با توجه به نیازهای روز نیز در دستور کار اتاق فکر است.
برگزاری رویدادهای مساله محور حوزه زنان و خانواده و مساعدت در چگونگی تشکیل قرارگاه ها و ستادهایی با موضوع همفکری برای راهکارهای حل مسائل این حوزه، از دیگر اهداف اتاق فکر خانواده و زنان است لذا با توجه به توضیحات مختصر فوق و بر اساس راهبرد مشترک اعضای وزارت علوم در راستای هم افزایی و تشریک مساعی در سیاستگذاری و برنامه ریزی، اتاق فکر زنان و خانواده وزارت عتف به پیشنهاد مشاور امور زنان و خانواده تشکیل شد.
طی این مدت ۱۴جلسه تشکیل شده که نتایج آن متناسب با موضوع، در هر جلسه به صورت مصوبه برای مدیران مربوطه ارسال شدند. سه گزارش سیاستی و یک توصیه سیاستی به مدیران مربوطه، از خروجی های مهم این جلسات بود.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
مصوبات امور زنان وزارت علوم بازنگری و بررسی میشود
24 مرداد 1403 1403-05-24 16:11آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید