درباره تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری
28 شهریور 1403 1403-07-01 8:42درباره تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری
- متادخت
- 28 شهریور 1403
- 2:51 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، واکسن های آنفولانزا در صورتی که شما باردار باشید هم، خطری ندارند. مطالعات مختلف نه تنها امنیت این واکسن ها را به اثبات رسانده اند، بلکه اعلام کرده اند که تزریق آن ها نتایج بهتری برای شما و جنین تان خواهد داشت؛ مثلاً خطر به دنیا اوردن نوزاد مرده را کم می کند.
از طرفی اطلاعات غلطی هم در مورد خطرات واکسن پخش شده است و ترس از واکسن بخاطر خطر سقط جنین یا حتی اوتیسم در نوزادان رواج پیدا کرده که صد در صد توسط متخصصان رد شده است. در واقع برای واکسن آنفولانزا در دوران بارداری از ویروس زنده استفاده نمی کنند و جای نگرانی ندارد.
خطرات تزریق نکردن واکسن آنفولانزا چیست؟
خطرات ابتلا به آنفولانزا برای شما و جنین تان بیشتر از هر چیز دیگری است. طبق اطلاعات پزشکان، بارداری باعث ایجاد تغییراتی در سیستم تنفسی، قلب، مایعات بدن و سیستم ایمنی است و باعث می شود که بیماری های شدید یا حتی مرگ بر اثر آنفولانزا را تجربه کنید؛ همچنین اگر باردار باشید و به آنفلوآنزا مبتلا شوید، خطر مشکلات تنفسی نیز افزایش پیدا می کند و شرایط سختی را برای تان رقم می زند؛ تا جایی که ممکن است نیاز به بستری پیدا کنید و جنین خود را در ICU از دست بدهید.
اگر چه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها اشاره کرده است که اگر باردار هستید، واکسن آنفولانزا باعث کاهش خطر عفونت های شدید و بستری می شود. از طرفی اگر باردار باشید و به بیماری های مزمن دچار شوید، مثلاً بیماری دیابت، قلبی عروقی یا سلول داسی شکل داشته باشید، سیستم ایمنی تان هم ضعیف تر عمل می کند و در نتیجه بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت های شدید و بستری بعد از ابتلا به آنفولانزا هستید؛ پس تزریق واکسن آنفولانزا اهمیت بسیار زیادی پیدا می کند.
تزریق واکسن چگونه به دوران بارداری کمک می کند؟
تحقیقات نشان می دهند افرادی که واکسن تزریق می کنند، معمولاً بارداری های سالم تری خواهند داشت. اگر واکسن آنفولانزا بزنید، کمتر در معرض خطر به دنیا اوردن نوزادان ناقص یا دیگر مشکلات هستید.
نکته مهم تر اینکه واکسن آنفولانزا نه تنها امنیت جنین را در رحم حفظ می کند، بلکه تا شش ماه بعد از تولد هم؛ کودک شما سیستم ایمنی قوی تری دارد و محافظت شده است. از نظر متخصصان این مسئله بسیار مهم است، زیرا کودکان تا سن 6 ماهگی نمی توانند واکسن تزریق کنند؛ چرا که سیستم ایمنی آن ها به اندازه کافی تکامل پیدا نکرده است.
اگر در دوران بارداری به آنفولانزا مبتلا شدیم، چه کار کنیم؟
اگر باردار هستید؛ بدون توجه به این که واکسن زده اید یا خیر، در صورت ابتلا به آنفولانزا و تجربه علائم زیر به پزشک مراجعه کنید:
- تب
- لرز
- درد
- خستگی
خانم های باردار در صورت تجربه علائم اولیه و مراجعه به پزشک، دارو های ضد ویروس دریافت می کنند.
طبق نظر پزشک، دیگر اعضای خانواده هم باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند؛ همچنین از تماس مستقیم با فرد بیمار دور باشند و دست هایشان را به طور مکرر بشویند؛ بنابراین برای تزریق واکسن آنفولانزا در دوران بارداری تردید نکنید.
منبع: تابناک
مطالب مرتبط
زنان آسیبدیده زیر چتر حمایت شهرداری تهران
زنان و کودکان بیشترین آسیبپذیری را در شهرهای بزرگ دارند.
ارائه بیش از ۲۰۰ طرح از سوی زنان کنشگر مسجدمحور پایتخت
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از ارائه بیش از ۲۰۰ طرح قابل اجرا و احراز شده از سوی زنان کنشگر مسجدمحور پایتخت خبر داد.
خشونت علیه زنان و دختران در غزه بیسابقه است
سخنگوی وزارت امور خارجه به سطح بالای خشونت علیه زنان فلسطین اشاره کرد
اعتراضات در فرانسه به خشونت علیه زنان
هزاران نفر در شهرهای مختلف فرانسه علیه خشونت روزافزون علیه زنان اعتراض کردند.
بیمه سلامت کدام خدمات ناباروری را پوشش میدهد
معاون دفتر خدمات تخصصی و فوق تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، اهم خدمات بیمه سلامت به زوجین نابارور را تشریح کرد.
چرا در لایحه بودجه ۱۴۰۴ اثری از حوزه زنان و خانواده دیده نمیشود؟
رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: چرا در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ اثری از حوزه زنان و خانواده دیده نمیشود؟
درباره تزریق واکسن آنفولانزا در بارداری
28 شهریور 1403 1403-07-01 8:42آخرین مطالب
زنان آسیبدیده زیر چتر حمایت شهرداری تهران
5 آذر 1403خشونت علیه زنان و دختران در غزه بیسابقه است
5 آذر 1403اعتراضات در فرانسه به خشونت علیه زنان
4 آذر 1403مطالب پربازدید