راه اندازی اتاق رصد جمعیت در شهرستان طبس
16 مهر 1403 1403-07-16 15:16راه اندازی اتاق رصد جمعیت در شهرستان طبس
- متادخت
- 16 مهر 1403
- 9:45 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی در گفتگویی از خراسان جنوبی اظهار داشت: اتاق رصد جمعیت خراسان جنوبی در خردادماه امسال راه اندازی شده است و می بایست این مهم در دیگر شهرستان ها نیز راه اندازی شود.
وی با اشاره به فراهم شدن مقدمات راه اندازی اتاق رصد جمعیت در شهرستان طبس طی یک ماه آینده افزود: وظیفه اصلی اتاق رصد جمعیت پایش ازدواج و موالید در سراسر استان و شهرها به صورت هدفمند است.
زنگویی بیان کرد: هدف این است که در محلات و دهستان ها، مهمترین مشکلات و اولویت ها را شناسایی کنیم و گروه های مردمی را به سمت حل این مشکلات با کمک های نهادهای دولتی و حاکمیتی سوق دهیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اتاق رصد به دنبال این است که به حل مشکلات در زمینه فرزندآوری و جمعیت بپردازد، تصریح کرد: ایجاد ارتباط بی واسطه بین گروه های مردمی و نهادهای دولتی یکی دیگر از اهداف این اتاق به صورت هدفمند در زمینه جمعیت است که در این راستان هویت بخشی به گروه های مردمی را در دستور کار داریم.
وی عنوان داشت: یکی دیگر از رسالت ها در اتاق رصد جمعیت، بحث تربیت کنشگر فعال جمعیتی در استان است که در این زمینه اقدام به برگزاری دوره های آموزشی برای سرحلقه های جمعیتی کرده ایم.
زنگویی با تاکید بر اینکه مهمترین مشکل شهرستان های خراسان جنوبی بحث ازدواج است، گفت: ازدواج، پایه گذار جمعیت است و تا سال ۱۴٠۷ علاوه بر کار بر روی بحث ازدواج باید به بحث جمعیت توجه ویژه ای در متولدین دهه های ۶٠ و ۷٠ داشته باشیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در این زمینه باید مشوق های دولت ادامه پیدا کند و وام های فرزندآوری واقعی تر شود، گفت: اکنون ۱۳ هزار نفر در صف انتظار وام فرزندآوری در استان داریم.
زنگویی اظهار کرد: ورود و فعالیت حلقه های میانی یکی دیگر از راه های افزایش جمعیت است و تا زمانی که تغییر گفتمان ایجاد نشود کسی به فکر فرزندآوری نخواهد بود.
وی با بیان اینکه فرزندآوری و عدم اقبال به داشتن فرزند یک موضوع فرهنگی است، افزود: فرهنگ اگر در این زمینه عوض شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و نیازمند یک نوع تغییر نگرش هستیم که جز با گفتمان حل نخواهد شد.
منبع: شبستان
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
راه اندازی اتاق رصد جمعیت در شهرستان طبس
16 مهر 1403 1403-07-16 15:16آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید