دورخیز فوتسال بانوان برای تکرار قهرمانی
16 مهر 1403 1403-07-16 11:25دورخیز فوتسال بانوان برای تکرار قهرمانی
- متادخت
- 16 مهر 1403
- 11:25 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، نخستین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال بانوان قرار است در سال ۲۰۲۵ و به میزبانی فیلیپین برگزار شود. در این مسابقات قرار است ۴ تیم از قاره اروپا، ۳ تیم از قاره آسیا ،۳ تیم از قاره آمریکای جنوبی، ۲ تیم از قاره آفریقا ،۲ تیم از قاره آمریکای شمالی و یک از تیم اقیانوسیه و یک تیم هم به عنوان کشور میزبان حضور داشته باشند. تیم ملی فوتسال بانوان ایران هم به عنوان قهرمان آسیا این شانس را دارد که با قرار گرفتن در بین ۳ تیم برتر آسیا راهی اولین دوره رقابتهای جام جهانی فوتسال بانوان شود.
موفقیت در جام ملتها مسیر رسیدن به جام جهانی
جام ملتهای فوتسال بانوان آسیا معتبرترین تورنمنت فوتسال در عرصه ملی در قاره کهن است که بعد از برگزاری این رقابتها در سال ۲۰۱۸ به میزبانی تایلند که تیم ملی کشورمان هم موفق شد عنوان قهرمانی را برای دومین بار به دست بیاورد، دیگر خبری از برگزاری این مسابقات معتبر آسیایی نشد ولی با توجه به تصمیم فیفا برای برگزاری نخستین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال بانوان بعد از چندین سال انتظار حالا قرار است سومین دوره این تورنمنت آسیایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شود که تنها راه رسیدن به جام جهانی موفقیت ملیپوشان کشورمان در این تورنمنت حساس خواهد بود.
پایان انتظار چندین ساله برای فوتسال آسیا
جام ملتهای فوتسال بانوان آسیا ۲۰۲۵ با حضور ۱۲ تیم در ۳ گروه ۴ تیمی برگزار خواهد شد که در پایان این رقابتها ۳ تیم برتر، سهمیه حضور در اولین دوره جام جهانی فوتسال بانوان که از ۳۰ آبان تا ۷ آذر ۱۴۰۴ به میزبانی کشور فیلیپین برگزار میشود را به دست خواهند آورد. قرعه کشی این مسابقات طبق اعلام رسمی کنفدراسیون آسیای قرار است در تاریخ ۲۶ مهر ۱۴۰۳ در کوالالامپور مالزی برگزار شود. کشور چین به عنوان میزبان سومین دوره رقابتهای جام ملتهای آسیا، تیم ملی ژاپن به عنوان نایب قهرمان دوره گذشته این رقابتها در کنار تیم ملی کشورمان از جدیترین گزینهها برای کسب عنوان قهرمانی به شمار میروند.
آیا تیم ملی فوتسال باز هم میتواند قهرمان آسیا شود؟
با توجه به میزبانی فیلیپین از نخستین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال بانوان، تیمهای آسیایی این شانس را دارند که در صورت قرار گرفتن فیلیپین در بین ۳ تیم برتر آسیا به عنوان تیم چهارم هم راهی جام جهانی شوند. ولی آیا این فرصت دلیلی میشود که بخواهیم از انتظار برای قهرمانی تیم ملی ایران در این تورنمنت آسیایی که در پیش دارد کوتاه بیاییم؟ دیدگاهها در مورد تیم ملی ایران در این خصوص متفاوت است. برخی بر این باورند که فوتسال بانوان ایران با توجه به کارنامه درخشانی که همواره در آسیا داشته و در ایران هم لیگ پویایی دارد میتواند در این دوره هم خودش را برای دریافت سومین جام آماده کند اما گروهی دیگر معتقدند تیم ملی به دلیل تغییرات زیادی که در ترکیب خود داشته و اخیراً هم در تورنمنتی که به میزبانی چین برگزار شد مقابل تیمی مانند ازبکستان یک باخت تاریخی را رقم زد نباید انتظار قهرمانی داشت.
جام قهرمانی به کدام تیم میرسد؟
انتظار قهرمانی از تیم ملی فوتسال بانوان در آسیا چه منطقی باشد و چه زیاده خواهی آن هم در حضور تیمهای قدرتمندی چون چین و ژاپن که این روزها از آنها نیز به عنوان مدعی اصلی قهرمانی یاد میشود، باید دیگر به عنوان یک هدف برای کادر فنی و بازیکنان ایران تبدیل شود. چرا که هر هدفی جز این شخصیت قهرمانی تیم را زیر سوال خواهد بود. درست است که رسیدن به این هدف بعد از ۶ سال سخت است اما با این حال تیم ملی ایران یک گام جلوتر از سایر رقباست چون علاوه بر کارنامه پربار خود در گذشته در تلاش است که بدون ترس و برای ثبت یک هتتریک گام در این مسابقات بگذارد و البته یکی از تیمهای قدرتمند حاضر در جام جهانی فوتسال بانوان هم باشد.
ظهور یک رقیب جهانی با نقش آفرینی ایران
فوتسال بانوان ایران در یک دهه اخیر با رشد چشمگیری مواجه شده است و این رشته ورزشی به تدریج توانسته است جایگاه خود را در سطح بینالمللی پیدا کند. حضور تیم ملی فوتسال بانوان ایران در اولین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال بانوان، فرصت مناسبی برای نشان دادن تواناییها و پتانسیلهای این تیم خواهد بود. چرا که اگر این تیم بتواند بر چالشها غلبه کند و از فرصتها بهرهبرداری کند، میتواند نتایج قابل قبولی کسب کند و در آینده نیز به عنوان یک رقیب جدی این بار در صحنه جهانی مطرح شود.
فوتسال بانوان ایران و رقابت با غولهای آسیا / آیا راهی به جام جهانی وجود دارد؟
منبع: مهر
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
دورخیز فوتسال بانوان برای تکرار قهرمانی
16 مهر 1403 1403-07-16 11:25آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید