کاهش ۱۰ درصدی رشد منفی جمعیت در کشور
17 مهر 1403 1403-07-17 17:52کاهش ۱۰ درصدی رشد منفی جمعیت در کشور
- متادخت
- 17 مهر 1403
- 4:14 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، فاطمه محمدبیگی با اشاره به اجرای قانون جوانی جمعیت در کشور اظهار کرد: نظارت بر اجرای قوانین حوزه جمعیت بسیار مهم است و تلاش میکنیم این نظارت را افزایش دهیم.
وی افزود: تأسیس کمیته جمعیت کمیسیون بهداشت مجلس و همچنین تشکیل فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده با حدود ۱۰۵ عضو برای کمک به اجرای قوانین و کمک به حوزه نظارت از اقداماتی بوده که در راستای نظارت بر اجرای قانون جوانی جمعیت انجام شده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۲۲ جلسه نظارتی در قرارگاه ملی وزارت بهداشت برگزار شده است، بیان کرد: این قرارگاه، قرارگاه فعالی است و جزو بهترین قرارگاههای نظارتی در حوزه افزایش جمعیت محسوب میشود.
وی تأکید کرد: برای ماده به ماده قانون جوان جمعیت گزارش ششماهه دریافت میشود و هر موردی که انجام نمیشود تلاش میکنیم با برگزاری جلسات و استفاده از ظرفیتهای قانونی مجلس پیگیری کنیم.
محمدبیگی عنوان کرد: در حال حاضر در حال پیگیری ماده واگذاری خودروی مادران هستیم و امیدواریم بتوانیم وزارت صمت را به اجرای خوب این قانون مکلف کنیم.
وی با بیان اینکه برنامه ما تقویت حوزه نظارتی مجلس بر روی تکتک مواد این قانون است، تصریح کرد: تشکیل کمیتههای متناظر به ازای هر ماده در کمیسیونهای مرتبط میتواند نظارت مجلس را تقویت کرده و قانون هم قابلیت اجرایی خواهد داشت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بدون نظارت قوانین درست اجرا نمیشود، ادامه داد: تا به امروز نزدیک به حدود ۵۰ درصد قانون اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه دستاورد ویژهای در زمینه کاهش میزان منفی جمعیت داشتهایم، ادامه داد: اگر ما در سال ۹۸ بیشترین میزان پیک کاهش جمعیتی را با حدود ۱۲ درصد داشتیم در سال ۱۴۰۲ این رقم چیزی حدود ۱۰ درصد کاهش رشد منفی داشته است.
محمدبیگی ادامه داد: میزان مادران بین ۲۰ تا ۲۴ سال از ۱۶ درصد به ۱۸ درصد افزایش یافته است و اقدامی بزرگ و گویای تأثیر این قانون است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی مادهها مانند تأمین خوابگاههای متأهلی هنوز اجرایی نشده است، ادامه داد: سامانه باوری سالم در تمامی دانشگاههای علوم پزشکی و آزمایشگاهها به شکل کامل انجام نشده است.
وی در پایان یادآور شد: از جهت پیشرو بودن به وزارت بهداشت و درمان نمره قابل قبولی میدهیم اما سازمان برنامهوبودجه نمره قابل قبولی نگرفته و باید رویهها در این سازمان تغییر کند.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
کاهش ۱۰ درصدی رشد منفی جمعیت در کشور
17 مهر 1403 1403-07-17 17:52آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید