چرا «جوکر» زنان کمخطرتر از «جوکر» مردان است؟
6 آبان 1403 1403-08-06 10:42چرا «جوکر» زنان کمخطرتر از «جوکر» مردان است؟
- متادخت
- 6 آبان 1403
- 10:42 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، سه قسمت از «جوکر» مردان میگذرد. این بار پس از موفقیت احسان علیخانی و همکارانش با تجربه «جوکر» زنان! روزهایی که خلاقیت و نوآوری در طنزپردازی به دادِ این برنامه رسید و این روزها دوباره با شوخیهای سخیف، به دنبالِ تثبیت جایگاه این برنامه است. البته قدرتالله ایزدی تلاشهای خودش را کرده اما همان شوخیهایی که اصطلاحاً میتوان نامشان را (+18) گذاشت.
نشان میدهد احسان علیخانی به جایِ استفاده از ظرفیتِ بازیگران شناخته شدهای که به برنامهاش دعوت میکند و آنها را در چالش «جوکر» قرار میدهد از نویسندگان طنزپردازی بهره ببرد که به دادِ زنده نگه داشتنِ طنزِ این برنامه برسد. نه اینکه با هر نوع لفظ و اصطلاحی مخاطب را بخندانند. حتی اگر از برخی الفاظ و خط قرمزهایی که برای اولین بار رونمایی شود.
ساختِ «جوکر» در این دورانِ سخت مشکلات معیشتی و اقتصادی که مردم نیاز به خندیدن دارند، در جایگاه خودش تحسینبرانگیز است اما «جوکر» همچنان که بانوانِ هنرمند ثابت کردند میتواند با خلاقیت و نوآوری و نگاه درست به طنز، مخاطب را بخنداند. نه شوخیهای ناهنجار و بعضاً بیمزه!
علیخانی به عنوان میزبان و کارگردان باید بداند با لودگی نمیتوان، طنزِ جذابِ «جوکر» را زنده نگه داشت؛ چرا که فصل بانوان علیرغم همه محدودیتها، توانست فضای مفرح و خنده بیشتری را برای مخاطبان، فراهم کند. در مقابل «جوکر» آقایان، علیرغم شکستن همه مرزها و خط قرمزها باز هم نتوانست اتفاق جذابی را شکل دهد. شاید بخش عمدهای از این اتفاقات به عدم توجه به نویسندههای طنزپرداز خلاق برگردد.
پس از پخش قسمت جدید آن که چهارشنبه هفته گذشته روی خروجی پلتفرم قرار گرفت، انتقادها تند و تیزتر هم شد. چرا که به شکل عجیبی در این قسمتها، از کلیدواژهها و موقعیتهایی استفاده شده که در حالت عادی خلاف عرف محسوب میشوند. شوخیهایی با ارجاعات جنسی و لودهبازیهایی که هر مرزی را میگذراند که به هر قیمتی خنده را به روی لبان مخاطب جاری کند.
به نظر میرسد این فصل خصوصاً برای افراد زیر 18 سال هم مناسب نباشد چه برسد 15 سال! چرا که در ابتدای برنامه «جوکر» نوشته شده زیر 15 سال اما احتمالاً نیاز به اصلاح دارد. افزایش شوخیهای نامتعارف در این فصل، توجه ما را به این نکته جلب میکند «جوکر» را حتماً نمیتوان با خانواده دید؛ اگرچه فصل بانوان هنرمند خانواده را با «جوکر» آشتی داد.
آنقدر در این قسمتهای جدید خصوصاً قسمت سومِ «فصل آقایان» شوخیهای جنسی افزایش پیدا کرده که ما را یادِ جوکهای بیمزه و بیپرده اینستاگرام میاندازد. بلاگرها و واینرهای اینستاگرامی که به هر دری میزنند تا مخاطب جذب کنند. اما اینجا احسان علیخانیِ خلاقی برنامهسازی میکند که اتفاقاً خانواده را میشناسد و سالهای برای خانواده «ماه عسل» و «عصر جدید» ساخته و این انتظار از او میرود «جوکر» را هم با دست فرمان خانواده پیش ببرد.
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات اخیر نتانیاهو درخصوص زنان ایرانی تاکید کرد: چطور میتوانی نام از زندگی بیاوری؟! تو اصلاً زندگی را نمیفهمی، نام تو مرگ است، نام تو نام زندگی نیست؛ زن مظهر لبخند و زیبایی خداست؛ تو سراسر زشتی هستی.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به توئیتی پیرامون قطعی برق صنایع نوشت: اسناد و دادههای قابل توجهی در دولت موجود است که بی برقی چندسال اخیر، فشار بی امانی بر صنعت و تولید وارد کرده. بر اساس هماهنگیها در پاییز قطع برق صنایع و شهرک های صنعتی نخواهیم داشت، اگر روند تامین سوخت نیروگاهها به خوبی پیش برود، امیدواریم در زمستان هم قطع برق صنایع را شاهد نباشیم.
نمایشگاه اسوه گیلان جلوهای از توانمندی های زنان است
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: نمایشگاه اسوه بسیج گیلان جلوهای از توانمندیهای زنان است.
سفر بهروزآذر به تایلند؛ سیاستهای ایران در توانمندسازی زنان
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در تایلند گفت: دولت برنامههایی در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان برای حمایت از خانواده به ویژه خانوادههایی که زنان سرپرست آن هستند، دارد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
چرا «جوکر» زنان کمخطرتر از «جوکر» مردان است؟
6 آبان 1403 1403-08-06 10:42آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید