چرا فوتبال زنان در برنامهریزی ۱۲ تیم لیگ برتری نادیده گرفته شد؟
15 آبان 1403 1403-08-15 12:05چرا فوتبال زنان در برنامهریزی ۱۲ تیم لیگ برتری نادیده گرفته شد؟
- متادخت
- 15 آبان 1403
- 3:15 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به منظور ارتقا سطح فوتبال زنان و ایجاد توازن در توسعه فوتبال در کشورهای مختلف، اقداماتی را در راستای الزام باشگاههای فوتبال به تیم داری در حوزه زنان انجام داده است. یکی از این اقدامات، شرطگذاری برای اعطای مجوز حرفهای به باشگاهها بود که بر اساس آن، تمامی باشگاههای حاضر در لیگ برتر مردان موظف شدند تا در حوزه فوتبال زنان نیز تیم داری کنند.
این تصمیم AFC به عنوان یک گام مثبت در جهت توسعه فوتبال زنان تلقی شد و برای مدت کوتاهی، اخبار خوبی درباره حضور ۱۶ تیم حاضر در لیگ برتر مردان ایران در عرصه فوتبال زنان منتشر شد. این خبر امیدواریهایی را در بین هواداران و فعالان حوزه ورزش ایجاد کرد و انتظار میرفت که باشگاهها با جدیت بیشتری به تشکیل تیمهای بانوان بپردازند.
با این حال، واقعیت نشان داد که تنها تعداد محدودی از این باشگاهها به طور جدی و حرفهای وارد این عرصه شدند. از بین ۱۶ تیم، تنها سه باشگاه بزرگ مانند سپاهان، ملوان و گل گهر به الزامات AFC پاسخ مثبت دادند و با تشکیل تیمهای فوتبال بانوان خود، نشان دادند که به توسعه این حوزه اهمیت میدهند. البته که سپاهان و ملوان پیش از الزامی شدن این قانون سالهاست فعالیت رسمی خود را در بخش فوتبال زنان آغاز کردند وبا ورود به این عرصه، نه تنها به ارتقا سطح فوتبال زنان کمک کردند، بلکه به عنوان الگوهایی برای سایر باشگاهها نیز عمل کردند.
در این میان البته باشگاه پرسپولیس نیز عملکردی نسبتاً بهتر نسبت به ۱۲ تیم دیگر داشت. این باشگاه با خرید امتیاز باشگاه (ئاکو) کرمانشاه وارد لیگ دسته یک شد تا بتواند هرچه سریعتر به لیگ برتر زنان راه پیدا کند. این اقدام نشاندهنده توجه بیشتر پرسپولیس به توسعه فوتبال زنان و تلاش برای همگام شدن با الزامات AFC است.
با این حال، ۱۲ تیم دیگر از جمله (استقلال، استقلال خوزستان، تراکتور، فولاد، چادرملو، آلومینیوم، شمس آذر، ذوب آهن، مس رفسنجان، خیبر خرم آباد، هوادار و نساجی مازندران) در لیگ آقایان تنها اقدامشان ثبت نام برای لیگ دسته دو بوده است. این عدم توجه به فوتبال بانوان و عدم تلاش برای تشکیل تیمهای زنانه، نگرانیهایی را در مورد آینده فوتبال زنان در ایران ایجاد کرده است. این باشگاهها باید به اهمیت توسعه فوتبال زنان پی ببرند و در راستای تحقق اهداف AFC گام بردارند.
به طور کلی، الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا میتواند فرصتی برای رشد و توسعه فوتبال زنان در ایران باشد، اما نیاز است که تمامی باشگاهها به این مسئله توجه کنند و با تشکیل تیمهای بانوان، به ارتقا سطح این ورزش کمک کنند.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
چالش نگران کننده تیم ملی فوتسال زنان
تیم ملی فوتسال زنان ایران این روزها باید آماده حضور در مسابقات جام ملتهای آسیا شود اما تدارکاتی که برای آمادهسازی این تیم در نظر گرفته شده چندان جالب نیست.
ضرورت معرفی بانوان تاثیرگذار جهان اسلام
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به ضرورت معرفی بانوان تاثیرگذار جهان اسلام اشاره کرد و گفت: امروز شاهد هستیم بانوان چگونه آماج دشمنان قرار گرفتند و از بانوی تراز اسلام هویت زدایی می شود و الگوی غلط را بین بانوان ترویج می کنند.
ماجرای اولین طلاهای مقاومت که به دست سردار حاجیزاده رسید
سردار از نقش و نگارهای طلایی خیلی خوشش آمده بود. زهرا همانطور که به حرفهای سردار گوش میداد طلاها را هم میچید. چندتایشان را به شکل موشک درآورده بود، بعضیهایشان را با دست به شکل کلید حالت داده بود و…
بازیکنان ما جوان و کم تجربه هستند
سرمربی تیم فوتبال زنان بوشهر گفت: با سختی و مشقت فراوان و با دست خالی کار میکنیم ولی به آینده امیدواریم و هرگز پا پس نخواهیم کشید.
با کاهش وزن تخمدان پلی کیستیک را درمان کنید
دانشمندان به ارتباط بین مداخلات برای کاهش وزن و بهبود برخی علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک پی برده اند.
بهرهمندی از ظرفیت بانوان در پست های مدیریتی استان فارس
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در همایش طرح ملی یاس که با مشارکت کمیته امدادامام خمینی(ره) استان و جمعیت هلال احمر استان برگزار شده بود گفت: از ظرفیت بانوان در پستهای مدیریتی استان استفاده خواهیم کرد.
چرا فوتبال زنان در برنامهریزی ۱۲ تیم لیگ برتری نادیده گرفته شد؟
15 آبان 1403 1403-08-15 12:05آخرین مطالب
چالش نگران کننده تیم ملی فوتسال زنان
22 آبان 1403پیشروان دسترسی زنان به هوش مصنوعی
22 آبان 1403ضرورت معرفی بانوان تاثیرگذار جهان اسلام
22 آبان 1403بازیکنان ما جوان و کم تجربه هستند
22 آبان 1403مطالب پربازدید