زنان در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی کشور نقش برجسته ای دارند
19 آبان 1403 1403-08-19 9:33زنان در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی کشور نقش برجسته ای دارند
- متادخت
- 19 آبان 1403
- 11:32 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، حجت منتظر خراسانی بعد از ظهر پنجشنبه در اولین رویداد رسانهای «طنین» که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد ویژه بانوان است که با هدف ترویج فرهنگ و نقشآفرینی بانوان در آذربایجانغربی، آغاز به کار کرد.
وی ادامه داد: این رویداد به مدت ۲۴ ساعت برگزار میشود و فرصتی است تا بانوان توانمند استان در زمینههای مختلف رسانهای، تواناییها و خلاقیتهای خود را به نمایش بگذارند.
رئیس سازمان بسیج رسانه آذربایجانغربی بیان کرد: این رویداد که همزمان با سومین جشنواره رسانهای «بانوان حریم رسالت» در استان برگزار میشود، تلاش دارد که ضمن تولید محتواهای کیفی، موجی از جریانسازی رسانهای در حوزه مسائل بانوان ایجاد کند.
وی اظهار کرد: این رویداد، با حضور تیمهای فعال رسانهای از سراسر استان، فرصتی فراهم کرده است تا با تولید محتواهای غنی و اثرگذار، تصویری واقعی از جایگاه بانوان در جامعه به نمایش گذاشته شود.
خراسانی عنوان کرد: این گردهمایی رسانهای بر آن است که با اتکا به ظرفیتهای بومی، بستر تعاملات مؤثری برای ترویج ارزشها و هویت ایرانی – اسلامی بانوان ایجاد کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به نقش زنان در جامعه ایرانی اشاره کرد و گفت: این رویداد به دنبال نمایش تأثیرگذاری بانوان در جامعه ایرانی – اسلامی و تأکید بر ارزشها و نقشهای محوری آنان در عرصههای مختلف است.
خراسانی افزود: زنان در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی کشور نقش برجستهای دارند و برگزاری چنین رویدادهایی میتواند زمینههای پیشرفت و حضور بانوان در عرصههای مختلف رسانهای را گسترش دهد. هدف اصلی از برگزاری رویداد رسانهای «طنین» معرفی الگوی زن مسلمان و فعال در جامعه است.
خراسانی تأکید کرد: با توجه به مختص بودن این رویداد به بانوان، تمام مراحل طراحی، تولید و اجرای آن توسط خود بانوان انجام میشود، که این امر بر اهمیت و ارزش افزوده فعالیتهای بانوان در فضای رسانهای تأکید دارد.
وی بیان کرد: این رویداد فرصتی است که نقش زنان در توسعه و تقویت بنیانهای فرهنگی و اجتماعی از زاویهای جدید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان بسیج رسانه آذربایجانغربی همچنین با اشاره به اینکه این رویداد فرصتی است برای نمایش آثار رسانهای متنوع بانوان، گفت: قالبهای رسانهای که در این رویداد مورد توجه قرار گرفتهاند، شامل کلیپها، گزارشهای ویدئویی، موشنگرافیک، اینفوگرافی، پادکست، مستند، عکس، گزارشهای تحلیلی و تحقیقی، یادداشت و سرمقاله، گزارشهای خبری، مصاحبه و تیتر است.
وی تصریح کرد: این گستردگی قالبها به بانوان رسانهای فرصت میدهد تا در قالبهای مختلف محتوایی، ایدهها و دغدغههای خود را به نمایش بگذارند و با خلاقیت، پیامهای مؤثر خود را به مخاطبان منتقل کنند.
خراسانی همچنین با اشاره به معیارهای ارزیابی آثار در این رویداد، گفت: شاخصهایی همچون تعداد و حجم انتشار، میزان بازدید، میزان اشتراکگذاری محتوا، بازخوردها و واکنشهای مخاطبان از جمله معیارهای کلیدی در ارزیابی آثار رسانهای خواهند بود.
وی افزود: این شاخصها امکان میدهند که اثرگذاری و جذابیت محتوای تولید شده بهصورت دقیقتری سنجیده شود و محتوایی که بیشترین تأثیر را بر جامعه مخاطب داشته است، به عنوان اثر برتر معرفی شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی و بهداشتی آذربایجان غربی هم با اشاره به اینکه رسانهها بیشترین نقش را در افزایش دانش پزشکی در جامعه بر عهده دارند، گفت: لازم است اصحاب رسانه در زمینه عمومی سازی دانش پزشکی از جمله آشنایی شهروندان با اصطلاحات این رشته و آشنایی به حقوقشان در این رابطه جهت تعامل بهتر با کادر پزشکی در مواقع مورد نیاز تولید محتوا کنند.
ناز آفرین قاسم زاده افزود: رسانهها باید همواره توجه کنند که هرگونه تصویر برداری از بیماران در شرایط خاص و بیماری به نوعی نقض اخلاق است و حریم خصوصی افراد با این اقدامات و مطالب تحت تأثیر قرار میگیرد.
وی ادامه داد: پخش فیلم و صدای بیماران به نوعی اعتماد جامعه به پزشکان را خدشه دار میکند و لازم است رسانهها به این مسائل دقت کنند و در کنار بخش سلامت و پزشکان و بیماران باشند.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
زنان در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی کشور نقش برجسته ای دارند
19 آبان 1403 1403-08-19 9:33آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید