بانوان پیشتاز تحول و امیدآفرینی هستند
19 فروردین 1402 1402-02-05 10:48بانوان پیشتاز تحول و امیدآفرینی هستند
- متادخت
- 19 فروردین 1402
- 9:42 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین محفل بینالمللی قرآن کریم ویژه بانوان که امروز (۱۸ فروردین) در نمایشگاه قرآن و به همت بنیاد بینالمللی فعالیتهای قرآنی بانوان (کوثر) برگزار شد، گفت: «ایام ماه مبارک رمضان وارد نیمه دوم شده که از خداوند مسئلت میکنیم قیام و صیام همه را قبول فرماید و در این ایام و لیالی که به شبهای قدر منتهی میشود به ما امکان بهرهمندی عنایت کند.
وی با قدردانی از معاونت قرآن و عترت برای برپایی نمایشگاه باعظمتی مثل قرآن افزود: «سی امین نمایشگاه قرآن، به لحاظ کمی و کیفی به یک نقطه عطف رسیده است که در شأن انقلاب و باعث افتخار و سربلندی امت انقلاب است.»
اسماعیلی با بیان اینکه استقبال پرشور مردم وظیفه دولت و مسئولان را صدچندان میکند؛ افزود: «با بسیج امکاناتی که رقم خورده امسال نسبت به سال گذشته دو برابر مساحت را به فضاهای نمایشگاهی در مصلی اختصاص دادیم. آنچه در اولویت مباحث فرهنگی مطرح میشود قرآن است. فضای فعالیتهای فرهنگی برای اشاعه هنجارها و ارزشها پدید میآید و نمایشگاه قرآن این ویژگی را دارد تا عظمت کار فرهنگی و تأثیر گذاری آن را نشان دهد.»
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه شامگاه دیروز در میان غرفههای نمایشگاه بازدید کرده و از نزدیک با فعالیتهای بخشهای مختلف آن آشنا شده است، گفت: «مهمترین کار ما همین است. اگر میخواهیم امنیت اخلاقی در جامعه برقرار شود و کودکان با ضرورت عفت و حجاب آشنا شوند، محفلی مناسبتر از نمایشگاه قرآن این امکان را در اختیار ما قرار نمیدهد.»
اسماعیلی کار فرهنگی هنری دهه هشتادیها را لازمه جذابیتهای زیادی دید و افزود: Kاین کار ظرفیت تأثیر گذاری فعالیتهای فرهنگی را نشان میدهد و این حوزه را با قوت ادامه خواهیم داد.»
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری نمایشگاه در ۱۵ مرکز استان با همین محتوا خبر داد و گفت: «در حوزه بانوان حرکت خوبی را در وزارت ارشاد و معاونت قرآن آغاز کردیم. این فعالیت گسترش پیدا میکند و این محفل ابتکار خوبی است که حافظان، قاریان، اندیشمندان و همچنین بانوان ما این زحمت را میکشند و ما نیز با رونق بیشتری ادامه میدهیم.»
وی ادامه داد: «مخاطبین نمایشگاه در بخش بین المللی از کشورهای جهان اسلام و خارج از جهان اسلام هستند که مخاطب این برنامههای فاخر قرار میگیرند. اگر بخواهیم تغییراتی در سبک زندگی رقم بخورد، حاملان این تغییر به نفع سبک زندگی اسلامی کسانی به غیر از بانوان فرهیخته نیستند. بانوان نقش اصلی در سبک زندگی را ایفا میکنند.»
اسماعیلی با تاکید بر اینکه بانوان پیشتاز تحول و امید آفرینی هستند، گفت: «در دولت سیزدهم به دنبال مأموریت مهمی هستیم. باید از مرحله دولت اسلامی به جامعه اسلامی برسیم و سبک زندگی مومنانه بر اساس آموزههای اسلامی را ترویج دهیم که بانوان اصل اجرای آن هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد در پایان سخنان خود افزود: «این فضای همراهی که در بخشهای مختلف به وجود آمده باعث پیشبرد فعالیتهای ما خواهد شد. همچنین باعث ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی میشود و جامعه اصیل ایرانی را بعد از گذشت چهل سال در مسیر تکامل خود قرار میدهد.»
مطالب مرتبط
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی درباره اظهارات اخیر نتانیاهو درخصوص زنان ایرانی تاکید کرد: چطور میتوانی نام از زندگی بیاوری؟! تو اصلاً زندگی را نمیفهمی، نام تو مرگ است، نام تو نام زندگی نیست؛ زن مظهر لبخند و زیبایی خداست؛ تو سراسر زشتی هستی.
واکنش مهاجرانی به اظهارات نتانیاهو درباره زنان ایرانی
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به توئیتی پیرامون قطعی برق صنایع نوشت: اسناد و دادههای قابل توجهی در دولت موجود است که بی برقی چندسال اخیر، فشار بی امانی بر صنعت و تولید وارد کرده. بر اساس هماهنگیها در پاییز قطع برق صنایع و شهرک های صنعتی نخواهیم داشت، اگر روند تامین سوخت نیروگاهها به خوبی پیش برود، امیدواریم در زمستان هم قطع برق صنایع را شاهد نباشیم.
نمایشگاه اسوه گیلان جلوهای از توانمندی های زنان است
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: نمایشگاه اسوه بسیج گیلان جلوهای از توانمندیهای زنان است.
سفر بهروزآذر به تایلند؛ سیاستهای ایران در توانمندسازی زنان
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در تایلند گفت: دولت برنامههایی در راستای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان برای حمایت از خانواده به ویژه خانوادههایی که زنان سرپرست آن هستند، دارد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
بانوان پیشتاز تحول و امیدآفرینی هستند
19 فروردین 1402 1402-02-05 10:48آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید