چرا زنان عضو سازمان تروریستی مجاهدین خلق حجاب را رعایت میکنند؟
18 اردیبهشت 1402 1402-02-25 9:45چرا زنان عضو سازمان تروریستی مجاهدین خلق حجاب را رعایت میکنند؟
- متادخت
- 18 اردیبهشت 1402
- 3:45 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، هادی شبانی روز یکشنبه در نشست «منافقین؛ خائنین دیروز، شاکیان امروز» با نگاهی به پرونده حقوق بشری حمید نوری با اشاره به اینکه ۲۰ سال در این سازمان تروریستی عضویت داشته است، افزود: در جریان حوادث اخیر منافقین با ترغیب و حمایت از شعار زن، زندگی، آزادی زنان ایرانی را برای برداشتن روسری از سر ترغیب میکنند اما چرا خودشان این اقدام را انجام نمیدهند.
وی ادامه داد: شاید قابل باور نباشد که در مناسبات این سازمان، جداسازی زن و مرد در اردوگاه با حساسیت زیادی انجام میشد و حتی پمپ بنزین زنانه و مردانه بود، سالن غذاخوری جداگانه بود و به مردها دستور داده شده بود که بعد از اصلاح صورت حق استفاده از عطر ندارند چون برای زنان تحریکآمیز است.
عضو سابق سازمان تروریستی مجاهدین خلق اضافه کرد: زن و مرد در یک خودرو نمی توانستند کنار یکدیگر بنشینند یا در اتاق فرمانده زن، آقایان به تنهایی امکان حضور نداشتند همچنین محل استراحت زنان دیوارهای بلند با سیمهای خاردار بود و اکنون جای سوال دارد که با این نوع تفکر و باور اکنون چرا مریم رجوی پاسخگو نیست.
شبانی درباره چگونگی پیوستن خود به این سازمان تروریستی اشاره کرد و یادآور شد: ۲۰ سال در کمپ اشرف در عراق بودم. سال ۶۳ ارتباط تلفنی با سازمان برقرار کردم و سال ۶۴ از طریق پاکستان به عراق رفتم و بعد از گذراندن آموزشهای نظامی وارد آموزش چریک شهری شدم تا در داخل کشور عملیات انجام دهم. سال ۶۵ از پاکستان وارد مرز شدم و قرار بود در قالب دو تیم، راهپیمایی ۲۲ بهمن در اصفهان و شیراز را مورد هدف قرار دهیم زیرا توجیه مسئولان سازمان این بود که شرکتکنندگان در راهپیمایی همه مزدور هستند و در شکنجه و کشتار مجاهدین نقش اصلی دارند اما در آن دو روز فرد رابطی که قرار بود به مرز بیاد به دلیل شرایط جغرافیایی منطقه نتوانست بیاید و این موضوع از شانس ما بود و به همین دلیل به پاکستان بازگشتیم.
وی ادامه داد: بعد از آن، استراتژی عملیات تغییر کرد و از چریک شهری به ارتش آزادی بخش انتقال یافت و بیشترین عملیاتها در نوار مرزی انجام شد و در همین ارتباط عملیاتهای آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان طراحی شد.
عضو سابق سازمان تروریستی مجاهدین خلق گفت: در عملیات فروغ جاویدان، افرادی را از خارج وارد کشور میکردند تا تهران را اشغال کنند و در آن زمان صدام همکاری بسیاری با منافقین داشت در حالی که آن زمان رجوی ادعای این را داشت که سازمان کاملا مستقل است و بعد از پذیرش قطعنامه مسعود رجوی در نشستی اعلام کرد که به صدام پیشنهاد دادیم تا یک هفته امضای قطعنامه را به تعویق بیندازد تا ارتش ما در عرض ۷۲ ساعت به تهران برسد.
وی یادآور شد: تا تنگه چهارزبر پیش رفتیم اما رجوی شکست خورد و سازمان بعد از آن ریزش نیرو داشت و به صورت فرقهای پیش رفت و بعد از آن شکست سازمان در بحث ایدئولوژیک شروع شد.
نقض دادرسی منصفانه دادگاه سوئد علیه شهروند ایرانی
قاسم شعبانی استاد دانشگاه و وکیل دادگستری در این نشست به تبیین نقض و حق دفاع موثری در فرایند رسیدگی به پرونده حمید نوری پرداخت و گفت: عنوان اتهامی منتسب به آقای نوری نقض الزامات دادرسی منصفانه که منجر به جنایت جنگی است و قتل عمد است و در زمینه نقض دادرسی منصفانه در دادگاه سوئد میتوان به اصل صلاحیت جهانی در فرایند رسیدگی به حضور متهم در آن کشور اشاره کرد.
وی توضیح داد: در پرونده آقای نوری، حکم بازداشت وی دو روز قبل از حضور او در سوئد صادر شده بود و آقای نوری دو روز بعد در فرودگاه بازداشت شد و بعد از آن مرحله تحقیقات آغاز شد.
شعبانی اظهارداشت: این فرد به صورت ربایش و با دام گستری و طبق ادله منافقین بدون اطلاع خانواده و حتی بدون اینکه سوئد در مورد وضعیت این فرد به کنسولگری ایران اطلاع دهد، بازداشت شد که این اقدام خلاف کنوانسیون بینالمللی است.
این حقوقدان به دو اصل برائت و تفسیر به نفع متهم اشاره کرد و درباره وظایف دادستان گفت: اظهارات دادستان باید اتهام را و اتهام زدا و دارای دو وجه باشد و این در حالی است که در این پرونده دادستان بدون هیچگونه تحقیقات جامع و کامل و صرفا به تکیه بر اظهارات شکات به این پرونده وارد شده است.
شعبانی اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم برای تحقیقات، بررسی محل وقوع جرم است اما در این پرونده این اقدام انجام نشده است و حتی از دولت عراق که در آن زمان هم از عملیات فروغ جاویدان حمایت کرد برای انجام تحقیقات درخواست نشده است.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: اگر سوئد تمایلی به پیشبرد این پرونده از منظر حقوقی داشت میتوانست آن را مختومه کند کمااینکه در سال ۲۰۰۲ دادستان سوئد به بهانه عدم امکان تحقیقات مستقل در فلسطین پرونده یکی از سران رژیم اشغالگر قدس را مختومه اعلام کرد همچنین سوئد به دلیل عدم مراوده با ایران و معاضدت حقوقی میتوانست این پرونده را مختومه کند اما واقعیت این است که این پرونده سیاسی است.
شعبانی با اشاره به برگزاری ۱۰۱ جلسه دادگاه برای پرونده آقای نوری گفت: شاید نگاه عوامانه این باشد که دادگاه سوئد حقوق متهم را با برگزاری دادگاههای متعدد رعایت کرده است اما بیش از ۵۰۰ ساعت در دادگاه به شکات و فقط ۲۰ ساعت به آقای نوری برای پاسخگویی به ادعاها و اتهامات اختصاص داده شده است همچنین دو وکیل انتسابی آقای نوری افرادی کم تجربه هستند در حالی که این پرونده پیچیدگی خاص خود را دارد.
این وکیل دادگستری تصریح کرد: اظهارات دادستان سوئد براساس مستندات شهود است و هیچ تحقیقات مستقل، جامع و بیطرفانهای انجام نشده است.
شعبانی به خشونت و شکنجه پلیس سوئد علیه حمید نوری اشاره کرد و از دیگر موارد نقض دادرسی منصفانه به عدم دسترسی آقای نوری به ترجمه رأی بدوی اشاره کرد.
این حقوقدان اظهار امیدواری کرد این شهروند ایرانی فارغ از مراتب سیاسی و صرفا طبق موازین حقوقی سربلند و عاری از هرگونه اتهام به کشور بازگردند.
دادگاه کیفرخواست آقای نوری را صحیح فرض کرده و دفاعیات او را کنار گذاشته است
مهدی مومنی عضو هیات علمی دانشگاه در این نشست با نگاهی به پرونده حقوق بشری حمید نوری گفت: رأی بدوی استکهلم در خصوص آقای نوری قابل نقد است و قطعا وکلای آقای نوری در مرحله تجدیدنظر و در لایحه تجدیدنظر خواهی آن را اعلام کردند.
وی با اشاره به اصل برائت، ادامه داد: یکی از نکات حقوقی که در همه اسناد و نظام های حقوقی بر آن تاکید شده، اصل برائت است و وقتی رأی را میخوانید اصل برائت در جای جای حکم مورد نقض واقع شده است زیرا فرض بر این است که همه انسانها بیگناه هستند و اصل برائت اصل بنیادین است و تا زمانی که گناهکاری شخصی در محکمه صالح اثبات نشود، فرد بهعنوان بیگناه فرض میشود؛ مگر علیه او قراین و شواهدی باشد ولی باید فرایند دادرسی منصفانه طی شود.
این حقوقدان با اشاره به کیفرخواست صادره، افزود: وقتی حکم بدوی را می بینید که اصل برائت در جای جای حکم زیرپا گذاشته شده است و تنها دلیل در آن کیفرخواست صادره است. مرجع صادر کننده کیفرخواست یعنی دادسرا مستقل از دادگاه است و ایراد در رأی صادره این است که دادگاه بدوی چشم بسته آنچه که در کیفرخواست ذکر شده است را به عنوان دلیل پذیرفته است. دادگاه بدوی کیفرخواست را صحیح فرض کرده و دفاعیات آقای نوری را به کنار گذاشته است.
وی افزود: در دادگاه بدوی دائما طرفداری از کیفرخواست میشود و این امر خلاف اصل برائت است.
مومنی اظهارداشت: در اسناد بین المللی از جمله اساسنامه دیوان بین المللی در مواد متعدد اعم از ۶۶ و۵۹ و ۶۷ اصل برائت مورد تصریح قرار گرفته است.
وی افزود: اتهامی که دادگاه وارد دانسته متناسب نیست و ادعای قتل عمد و مشارکت در قتل عمد درست نیست زیرا این دلیل که مرجع قضایی حکم اعدام صادر کند و ماموری آن را اجرا کند در هیچ نظام حقوقی به عنوان مشارکت در قتل محکوم نمیشود.
مومنی درباره صدور حکم حبس ابد برای آقای حمید نوری گفت: در اساسنامه دیوان بین المللی حبس ابد ممنوع است و حداکثر مجازات ۳۰ سال حبس است.
چرا منافقین اعضای خود را به دادگاه حمید نوری در سوئد نفرستاد؟
بخشعلی علیزاده از شاهدان چگونگی حضور منافقین در آلبانی و نیروی سابق این گروهک که از آن جدا شده است، در سخنان خود در این نشست گفت: ما سال ۹۲ کمپ اشرف را به درخواست دولت عراق و کشمکشهای زیادی که وجود داشت و تلفات زیادی که سازمان داده بود، ترک کردیم و به کمپ لیبرتی در منطقه سبز بغداد رفتیم. لیبرتی پیش از آن در اختیار ارتش آمریکا بود و به عنوان سرپل محسوب میشد که از آنجا به کشور ثالث منتقل شویم که آن کشور آلبانی بود.
وی افزود: هیچ کشوری مسئولیت پذیرش اعضای منافقین را نمیپذیرفت تا با جمهوری اسلامی درنیفتند اما آلبانی آخرین گزینه بود که طرح میزبانی از منافقین در آن، از زمان ریاست جمهوری کلینتون استارت خورده بود تا اینکه در سال ۹۴ همه نیروها در آلبانی مستقر شدند.
علیزاده ادامه داد: سال ۹۵ از کمپ فرار کردم و با کمک قاچاقبرها به آلمان رفتم و پناهندگی گرفتم اما به دلیل دوری از وطن و خانواده و با عفو رهبر معظم انقلاب اجازه پیدا کردم به کشورم برگردم.
وی افزود: فعالیت سازمان مجاهدین عمدتاً فعالیت در فضای مجازی است و تعداد زیادی پشت کامپیوترها هستند و جنگ سایبری بهراه میاندازند و از طریق اینستاگرام، واتساپ و توئیتر و تلگرام به عضوگیری میپردازند.
این عضو سابق گروهک تروریستی منافقین افزود: یک موضوع مطرح، حذف فیزیکی افراد در داخل سازمان است. مثلاً دو سال قبل مالک شراعی در قرارگاه اشرف غرق شد و سازمان اعلام کرد که بهتنهایی رفته بود شنا کند و چون شنا را بهخوبی بلد نبود غرق شد. پلیس و غواصان وزارت کشور جسد را از آب بیرون کشیدند و تلاش کردند که موضوع را سرهمبندی کنند در صورتی که تناقضات زیادی در گفتههای آنها بود، از جمله اینکه مالک اهل خوزستان و نجات غریق بود و از طرفی تردد در سازمان به صورت تکی مطلقا وجود ندارد و ممکن نبود کسی تنهایی از محدوده مشخص شده عبور کند.
وی ادامه داد: به این نظر رسیدیم که مالک میخواست از سازمان جدا شود اما چون اطلاعات زیادی داشت او را کشتند. اما این اطلاعات چه بود؟ در شهریور سال ۹۲ گروهی از نیروهای مسلح با عملیات ویژه به قرارگاه اشرف حمله کردند و ۵۲ نفر از صد نفر حاضر در قرارگاه کشته شدند و مالک جزو بازماندگان آن حادثه بود که شاهد مسائل مختلف آن بود و این احتمال وجود داشت که آنها را پس از خروج از سازمان افشا کند.
وی سپس با اعلام حمایت از خانواده حمید نوری، گفت: سازمان همه اعضای سازمان را به دادگاه نفرستاد و با هزینه زیاد دادگاه را به آلبانی آورد تا شهادت شهود را بشنود اما در حقیقت ترس از اینکه اعضای سازمان اگر به سوئد بروند به احتمال ۹۹ درصد فرار خواهند کرد این تصمیم را گرفت.
۳۳ هزار انفرادی حمید نوری/ شکنجههای روحی و فشار بر خانواده
در ادامه این نشست، مجید نوری پسر حمید نوری گفت: ۴۲ ماه از انفرادی پدرم میگذرد که بالغ بر ۳۳ هزار ساعت است و تمام این مدت در یک سلول انفرادی به سر میبرد. قاضی به پدرم توهین میکند و اجازه دفاع کردن و صحبت در دادگاه را نمیدهد.
وی درباره شیوههای شکنجه روحی در این پرونده گفت: عید نوروز امسال به من اعلام کردند که میتوانم با پدرم ملاقات داشته باشم و چهارم فروردین بلیت سفر را با قیمت زیاد تهیه کردم ولی به محض اینکه به هتل رسیدم گفتند که این امکان فراهم نیست و حدود ۱۰ روز آنجا بودم و وقتی بلیت برگشت گرفتم و ر فرودگاه بودم اعلام کردند که این امکان فراهم شده است و این رفتارها فشارهای زیادی به من و خانواده وارد میکند.
فرزند حمید نوری افزود: پدرم ۱۰ سال در قوه قضاییه بود و کارمند ساده بوده است. به ما اجازه ملاقات نمی دهند و ایشان نه تماس تلفنی دارد و نه اجازه ملاقات. پدرم فقط به شبکه یک تلویزیون سوئد دسترسی دارد که اخبار وارونه از ایران منتشر میکند. با این حال چند نفر آبانماه و در بحبوحه اتفاقات کشور به ملاقات پدرم میروند و به او میگویند که کار در ایران تمام شده و در دادگاه تجدیدنظر اتهامات را قبول کن. او می گوید چه چیزی را قبول کنم؛ دروغ را!؟
وی با انتقاد از دستگاه قضایی سوئد گفت: به پدرم فقط سه دقیقه وقت صحبت در دادگاه تجدیدنظر دادند. خانواده به او دسترسی ندارد و قاضی پدرم را از دادگاه بیرون میکند.
وی با بیان اینکه جنایات منافقین در کشور به خوبی تبیین نشده است، با اشاره به اعدام سرکرده گروهک تروریستی حرکهالنضال گفت: ببینید این فردی که دیروز اعدام شده، بچه کشته است با این حال رسانهها از او حمایت فراوانی میکنند، در کشور ما رسانهها آنطور که باید به مسأله بازداشت و محاکمه غیرقانونی حمید نوری نپرداختهاند.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
چرا زنان عضو سازمان تروریستی مجاهدین خلق حجاب را رعایت میکنند؟
18 اردیبهشت 1402 1402-02-25 9:45آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید