طرح جدید معاونت زنان برای مشارکت «زنان خانهدار» در تامین «هزینههای زندگی»
23 خرداد 1402 1402-03-24 16:54طرح جدید معاونت زنان برای مشارکت «زنان خانهدار» در تامین «هزینههای زندگی»
- متادخت
- 23 خرداد 1402
- 8:34 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت؛ دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در جلسه هم افزایی بسیج خواهران و دفاتر امور بانوان دستگاههای اجرایی که در ساختمان شهید رضوی جهاد کشاورزی برگزار شد، با بیان اینکه در سال اول دولت اهتمام داشتیم تا ساختار مشاوران زن ارتقاء پیدا کند، اظهار کرد: در سال ۹۲ این پست از مشاوران گرفته و تبدیل به احکام انشائی شد.
وی افزود: اولین کاری که در ستاد ملی زن و خانواده تصویب شد ارتقای جایگاه مشاوران زن بود که مشاوران متناسب با بزرگی و کوچکی دستگاه و نوع کاری که برعهده دارند در سطح معاون وزیر یا مدیرکل باشند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه در سال دوم دولت تلاش شد تا مشاوران زن دستگاهها باید در جلسات شوراها شرکت کنند، گفت: اگر جایی مشکلی یا نقصی است، این شما مشاوران هستید که باید پیگیری و مطالبه حقوق خود را بکنید.
خزعلی با بیان اینکه در گذشته در برخی ادارات ساختار مشاوران زن یک کار تشریفاتی بود، گفت: یکی از کارهایی که ما در سال اول انجام دادیم این بود که مشاوران و مرتبطان با معاونت از حالت تشریفاتی خارج شوند و در سال دوم یک درصد بودجه را تصویب کردیم که یک درصد بودجه در دستگاهها به مسئله زن و خانواده اختصاص پیدا کند.
وی ادامه داد: ما در حال نوشتن آییننامه این یک درصد هستیم که نیاز است مشاوران طرحها و پیشنهادهای خود را بدهند که در شورای هماهنگی، طبق آییننامه و اولویت، بودجه اختصاص پیدا کند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه بسیج بهترین بازوی عملیاتی برای طرحهای مشاوران زن است، افزود: بسیج با همان انگیزهای که همیشه داشته و لشکر مخلص خدا بوده به بلوغی رسیده است که نمیخواهد دیده شود. ولی با تمام دیده نشدنها امیدواریم که مشاوران، آنها را ببینند و از بسیج استفاده کنند.
خزعلی تاکید کرد: موضوع جهاد تبیین را جدی بگیرید. در شرایطی قرار دادیم که کشور در یک جنگ سخت ترکیبی است و در بحثهای اقتصادی، رسانهای و سیاسی درگیر یک جنگ هستیم. دشمن با نفوذ تلاش میکند که مفاهیم و خواستههای خود را محقق کند. این همبستگی و همدلی بین بانوان میتواند در مقابله با دشمن تاثیرگذار باشد.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
طرح جدید معاونت زنان برای مشارکت «زنان خانهدار» در تامین «هزینههای زندگی»
23 خرداد 1402 1402-03-24 16:54آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید