مشخص شد نه دغدغه زن دارند و نه هویت ایرانی!
28 خرداد 1402 1402-03-29 14:52مشخص شد نه دغدغه زن دارند و نه هویت ایرانی!
- متادخت
- 28 خرداد 1402
- 9:12 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، همراهی دکتر جمیله علمالهدی، همسر آیتالله رئیسی، در سفر رئیسجمهور به امریکای لاتین و مصاحبه ایشان با رسانههای ونزوئلا با واکنشهایی در شبکههای اجتماعی همراه بود. برخی از کاربران که با شعار «زن، زندگی، آزادی» خود را مدعی آزادی زنان معرفی میکنند، در توئیتهایی به تمسخر دکتر علمالهدی پرداختند، اما بسیاری از کاربران با سلیقههای مختلف سیاسی این حضور فعال را حرکتی با اهمیت و صحیح در دیپلماسی دانستند. کاربران همچنین به تحصیلات همسر رئیسجمهور اشاره کردند. در ادامه برخی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
حسامالدین براتی:
خیلی مقایسه سختی نیست؛ سطح تحصیلات، سواد و تخصص خانم علمالهدی رو با همسران سایر مقامات ارشد کشورهای دنیا مقایسه کنید. اختلاف سیاسی دارید اشکالی نیست، اما دلیل هجمههای اخیر آن هم وقتی همه حواسها معطوف به سفر بسیار مهم و پر دستاورد دولت است جز رذالت و خباثت چیزی نیست.
سیدعطاءالله مهاجرانی:
اگر خانمى درس نخوانده، دیپلم گرفته یا نگرفته، مویش را افشان کند و نیم برهنه به خیابان بیاید و شعار بدهد، مىشود انقلاب ژینا! ژن ژندگى آژادى! و کف! اگر بانویى با دکترى و استادى دانشگاه به ونزوئلا سفر کند و حجاب کامل ایرانى- اسلامى داشته باشد و توانایى مصاحبه داشته باشد؛ طعنه؟!
محمد علی ابطحی:
همراهی رسمی همسر رئیس جمهور نقطه مثبتی است و در خیلی از سفرهای رسمی روسای دنیا اتفاق میافتد. هر همسری هم با لباس محلی خودش. این کار آقای رئیسی کار متمدنانهای است که به همسرش احترام میگذارد.
کاربری با نام «آزاده»:
این عقده گشایی یعنی دستاوردهای رئیسی از سفر به امریکای لاتین قابل توجه و باعث سوزش این جماعت شده! والاّ یادمان نرفته در مرام اصلاحطلبان، زن کالایی است که میتوان او را با اسلحه از پای درآورد، برای تبرئه خود به او تهمت پرستو بودن زد و بعد با کمال وقاحت داعیه حمایت از زن را داشت!
جعفر یوسفی:
کنشهای همسر رئیسجمهور در عرصه بینالمللی و دفاع از هویت زن ایرانی که با واکنشهای تمسخرآمیزِ جنبش «زن، زندگی، آزادی» همراه شد بیش از پیش نشان داد، اینها نه دغدغه زن دارند و نه هویت ایرانی برایشان مهم است. صرفاً یک پروژه از قبل تعریف شده برای استفاده ابزاری از زن بود!
کاربری با نام «سادات»:
همراهی دکتر جمیله علمالهدی با آقای رئیسی حرکت خوبیه گرچه ایشون نیازمند مشاوره دقیق برای پوشش و صحبتهاش هست، اما این، دلیل بر مسخره کردن ایشون نیست. ایشون استاد دانشگاه است، دکترای واقعی و جدی داره در فلسفه تعلیم تربیت (به ویژه اسلامی) خوب کار کرده و انسان دگمی نیست.
علیاکبر حسینزاده:
اینا مشکلشون مصاحبه همسر رئیسجمهور نیست، همین الان شما بیا با شبکههای ایالات متحده مصاحبه کن و از خوبیهای امریکا بگو اگه برات دست و هورا نزدند؟! از جماعت امریکا پرست چه انتظاری غیر این دارید؛ رئیسی
علی نادری:
دکترعلمالهدی قبل از جایگاه «همسر رئیسجمهور»، چهرهای شناخته شده در میان متفکران «فلسفه تعلیم و تربیت» است. حضور یک بانوی روشنفکر و فرهیخته در کنار رئیسجمهور ظرفیتی مهم برای «دیپلماسی عمومی» است، هر چند جایگاهش کنش رسانهای او را محدود کرده، اما این ظرفیت باید به نفع کشور فعالتر شود.
امید نریمانی:
حضور همسر رئیسجمهور برای اولین بار در یک سفر خارجی و گفتگو با رسانهها، اون هم با سوابق علمی بالا، در شرایطی که در این مدت رسانههای خارجی بدترین تصویر رو از زن ایرانی به دنیا نشون دادن این پیام رو میده که زن، زندگی، آزادی اگه برای عده شعار و کاسبی بود، ولی برای ما یک سبک زندگیه!
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
مشخص شد نه دغدغه زن دارند و نه هویت ایرانی!
28 خرداد 1402 1402-03-29 14:52آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید