خسرو پناه: مدیریت مجموعههای بزرگ توسط بانوان نشان از توجه نظام به زنان است
28 خرداد 1402 1402-03-29 14:53خسرو پناه: مدیریت مجموعههای بزرگ توسط بانوان نشان از توجه نظام به زنان است
- متادخت
- 28 خرداد 1402
- 9:15 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، به نقل از مرکز خبر حوزه، حجتالاسلاموالمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با مدیر جامعةالزهرا(س) و برخی از اعضای هیات امنا و مدیران این مجموعه علمی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار زهره برقعی مدیر جامعةالزهرا(س) تحول در خط مشیگذاری مسایل فرهنگی کشور و توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسایل فرهنگی را از انتظارات حوزویان از شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد و گفت: جامعةالزهرا(س) نیز به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران جهان تشیع انتظار دارد به عنوان یک نهاد تاثیرگذار در شوراها و کمیسیون های شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشته باشد و بتواند به ویژه در مسایل مربوط به زنان و خانواده نقش خود را ایفا کند.
مدیر جامعةالزهرا(س) به استقلال این نهاد با توجه به تاکید حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و خواستار توجه نهادهای مختلف کشور به آن شد و گفت: جامعةالزهرا(س) گامهایی را برای ورود به مباحث مربوط به حوزه و حکمرانی برداشته است و در این مسیر نیازمند راهنمایی نهادهایی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی برای مساله شناسی و ارایه راهکار است تا بتواند در این زمینه کمک شایانی به نظام اسلامی کند.
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین خسروپناه دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره بالندگی و رشد زنان در جمهوری اسلامی گفت: امروز مجموعه های بزرگی مانند جامعةالزهرا(س) با مدیریت توانمند بانوان در حال فعالیت است که نشان از توجه نظام اسلامی به مساله زن و خانواده است.
وی اولویت کاری خود را آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: در ۴ دهه گذشته از آموزش و پرورش غفلت کردیم و جریان سکولار توانست بخشی از خواسته خود را در این نهاد پیادهسازی کند که نتیجهاش را به وضوح میتوان در جامعه دید.
خسروپناه سرمایهگذاری روی مهدهای کودک را بسیار مهم و ضروری دانست و اظهار کرد: این که فقط وضعیت فرهنگی امروز دیده شود نوعی سطحینگری است، باید فردا و پس فردا را هم دید و برای آن طرح و برنامه داشت. از این رو توجه امروز ما به مهدهای کودک که هم اکنون پذیرای حدود دو میلیون کودک از ۸ میلیون کودک ایرانی است میتواند آینده خوبی را برای کشور رقم بزند.
وی اظهار کرد: در شورای فرهنگی اجتماعی زنان و ستادها و میزهای درنظر گرفته شده، حتما از حضور بانوان فرهیخته همه مجموعه ها به ویژه جامعةالزهرا(س) استفاده خواهد شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان خواستار معرفی فارغالتحصیلان برجسته و فاضله این مجموعه بزرگ حوزوی به جامعه علمی کشور شد و گفت: با وجود این که خواهران فراوانی در این مجموعه به تحصیل پرداختند و به درجات بالای علمی دست یافتند اما هنوز به طور مطلوب شناخته شده نیستند و جامعةالزهرا(س) باید برای معرفی آنان برنامه و طرحی داشته باشد.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
خسرو پناه: مدیریت مجموعههای بزرگ توسط بانوان نشان از توجه نظام به زنان است
28 خرداد 1402 1402-03-29 14:53آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید