آزادی یا اسارت زنان
9 مهر 1402 1402-07-10 17:09آزادی یا اسارت زنان
- متادخت
- 9 مهر 1402
- 10:30 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، زن دارای جاذبههایی از جمله جاذبه فیزیکی است؛ خصوصیات فیزیکی که میتواند تأمین کننده تمایلات شهوانی باشد؛ ایدئولوژی فاسد غرب میگوید باید زن نهایت استفاده را از این خصوصیات فیزیکی خود برای لذت جویی ببرد و مرد نیز نهایت بهرهمندی را از این ویژگی زن داشته باشد. لذا با شعار «آزادی زنان» شرایط سوءاستفاده از آنان در این زمینه فراهم میشود. مرد لذت خود را می برد و زن ابزاری برای التذاذ مرد می شود. در این نوع تفکر مردسالارانه تنها جنبه مادی زن مورد توجه است. لذا زن به جای اندیشیدن به سرنوشت خود، جامعه و انسان به دست آویزی برای خوشگذرانی مبدل شده و میدان شکوفایی استعدادهایش محدود و در بیشتر مواقع کاملاً مسدود میشود.
با این روند زن توسط جامعه مردسالارانه متصرف میشود. زن در این تفکر دیگر بر خود و تنش مالکیت ندارد. به قول گافمن زنان، بدن خویش را به عنوان کالای فروش به گونهای مدیریت میکنند که خوشایند متقاضیان باشد. بر این اساس جاهلیت مدرن غرب نوع سبک زندگی او را به او دیکته میکند؛ سبک مد، مصرف و آرایش در انظار عموم و اینکه چگونه هرچه بیشتر و مؤثرتر و آسانتر برای مسائل جنسی ملعبه قرار گیرد.
زمانی که «تن» او ابزار میشود، اختیار آن را از دست داده تاریخ مصرف پیدا میکند؛ مرد هم از او بهره جنسی میبرد و هم راضی نمیشود با او ازدواج کند و مسئولیتهای قانونی پیدا کند. «تنوع طلبی مردانه»، زن را از طبیعت و فطرتش دور می سازد. او اجازه ندارد «مادر» شود، حتی اگر مدتی طولانی وسیله لذت جویی یک مرد باشد و طعم تلخ «آزار احساسی و عاطفی» را میچشد. او جزئی از متعلقات مرد شده و دارایی او محسوب میشود بدون هیچگونه تعهد قانونی؛ مرد هر زمانی که بخواهد همچون اثاث کهنه خانه، او را دم درِ خانه میگذارد. لذا زن چارهای ندارد جز اینکه لذت روحی، باصفا و عمیق مادری را نادیده گرفته و آن را به لذات زودگذر جسمانی بفروشد و با فطرت خود وارد جنگ شود. در حقیقت با اینگونه سبک زندگی، زن کارکردی بسیار منفی در روابط اجتماعی پیدا میکند.
شولامیث فایرستون یکی از سردمداران فمینیسم رادیکال، در کتاب «دیالکتیک جنس»، بدن جنس مؤنث را عامل ستمدیدگی زنان میداند چون مورد بهرهکشی جنسی شوهرش در خانواده و خانه قرار میگیرد اما همین فمینیستها با شعار «آزادی»، زنان را به دنیای تاریک بردگی جنسی کشاندند. اینان «آزادی زنان» را در هرکاری غیر از مادری و فرزندآوری تصور میکنند. جواز سقط جنین هم از سوی آنان برای از بین بردن نقش مادری است.
این نوع نگاه ابزاری تنها به استفاده جنسی از زن قانع نیست بلکه پا را فراتر گذاشته، بعد از گرفتن حیثیت و زدودن حرمت زن؛ ارزش او را تا حد یک حیوان پایین میآورد. دیگر تنها ابزار جنسی بودن، جامعه مردسالار را راضی نمیکند؛ بلکه ارزش و جایگاه زن را تا حد یک حیوان همچون سگ پایین میکشد، فیلمهای فراوانی از وضعیت اسفبار زنان غربی در فضای مجازی در دسترس است. یک زمانی مرد از طنازی و برهنگی او لذت میبرد، زمان دیگر به دلیل تنوع طلبی، از او میخواهد نقش یک حیوان را برایش بازی کند.
زن با شعار «آزادی» وارد یک بازی شدهاست؛ بازی مرگ هویت، فطرت و انسانیتش. ریشههای خود را از دست داده و دریای متلاطم امواج جهانی قدرت استعمارگر، او را در خود میبلعد. البته از جامعهای که فیلسوف او بنام فوکو که شالوده جنبشی بنام پسامدرنیسم را شکل داده و معتقد است «معاوضه زندگی به کل با لذت جنسی، با حقیقت و فرمانروایی لذت جنسی» میارزد؛ «لذت جنسی ارزش جان دادن دارد» بیش از این چه انتظاری میتوان داشت؟!
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
آزادی یا اسارت زنان
9 مهر 1402 1402-07-10 17:09آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید