«وفاء» اولین دختر استشهادی فلسطین بود+عکس
1 آبان 1402 1402-08-07 12:51«وفاء» اولین دختر استشهادی فلسطین بود+عکس
- متادخت
- 1 آبان 1402
- 8:02 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، شهیده «وفاء علی ادریس» اولین دختری بود که پا بر روی تمام آرزوهای جوانیاش گذاشت و برای آرمانی که در سینه داشت، یعنی آزادی وطنش که نظامیان صهیونیستی آن را به زور اشغال کرده بودند، تصمیم مقدسی گرفت.
او تحصیلات خود را در مدرسههای اردوگاه آوارگان فلسطینی سپری کرد و در دانشکده پرستاری دانشگاه ملی«النجاح» در نابلس ادامه تحصیل داد و مشتاقانه در جمعیت هلال احمر به عضویت درآمد تا به عنوان یک افسر امداد برای نجات جان و مداوای زخمهای هموطنان خود که به دست تروریستهای صهیونیستی با فجیعترین جنایات مواجهاند، شروع به کار کند.
اما دل وفاء آرام و قرار نداشت. گویی خود باید اقدامی میکرد تا نام و یادش نه فقط به عنوان یک امدادگر، بلکه به عنوان یک الگو برای تمام زنان و دختران سرزمین زیتون تا ابد ورد زبانها باشد. او تصمیم گرفت پا در مسیری بگذارد که مقصدی جز شهادت ندارد و اولین زنی باشد که با عملیات استشهادی، بهار زندگی خود را پایان میدهد و صهیونیستهای اشغالگر را روانه جهنم میکند.
در ۲۲ ژانویه ۲۰۰۲ «وفاء» با قدمهایی استوار و محکم پا بر روی خاک اشغال شده سرزمینش گذاشت، در یکی از چمدانهایش بمبی جاسازی کرده بود و وارد یکی از محلههای تجاری صهیونیستی شد تا با انفجاری بیسابقه در آنجا، لرزهای بر تن اشغالگران بیاندازد. هیچکس فکر نمیکرد که پیکر وفاء، روزی وسیله سوخته شدن غاصبان شود و بدن مطهرش به دور از خانواده، هر کدام به سمتی بر روی خاک اشغال شده وطنش بیفتد.
دختر سرزمین زیتون توانست با این کار شجاعانه و فداکارانه خود یک صهیونیست را به هلاکت برساند و ۹۰ نفر دیگر را هم به شدت مجروح و زخمی کند. درست است که وفا باعث شد خانهشان ساکت و کم نور شود اما برای مادر و پدر خود باعث سرافرازی و سربلندی شد تا خانوادهاش به او افتخار کنند.
دوست وفا که رفاقتی بیش از ۱۴ ساله با او داشت و در فعالیتهای کمیته زنان اردوگاه «الامعری» واقع در «رام الله» همراه و همپای او بود فقط با یک جمله از وفا یاد میکند که او دائما زیر لب میگفت « کاش مرا فدای وطن کنند». حالا وفا نه تنها فدای وطن زیبای خود شد، بلکه الگویی برای تمام زنان مبارز و آزادی خواه در فلسطین اشغالی شد.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
«وفاء» اولین دختر استشهادی فلسطین بود+عکس
1 آبان 1402 1402-08-07 12:51آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید