اراده‌ بانویی که هیچ مانعی سد راهش نشد

بانویی که در زمان خانه نشینی‌های کرونایی با وجود از دست دادن کارش ناامیدنشد و فرصتی تازه برای خود ایجاد کرد.

به گزارش متادخت، هنر سفال و سرامیک هزاران سال است که با فرهنگ و زندگی بشری عجین شده است و نه تنها سابقه زیادی در آثار ایران بلکه جایگاه ویژه ای در علم طب سنتی، و نگرش های دینی و مذهبی نیز دارد. با تمام این تفاسیر سال هاست که کاربری این ظروف تغییر کرده و ساخت ظروف سفالی و سرامیکی بیشتر در راستای تزئین و دکور قسمت های مختلف انجام می شود.

راضیه کارگر از اهالی شهرستان جهرم ۳۷ ساله با مدرک کارشناسی مدیریت دولتی به مدت ۴سال است که به ساخت دست سازه های سرامیکی‌ مشغول است.

وی در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: عضو یک خانواده ۵ نفره و فرزند دوم خانواده هستم. پدر و مادرم به هنر اشتغال ندارند ولی بالطبع هنر دوست هستند.

او ادامه داد: از سال ۹۲ نقاشی کردن را شروع کردم و برای کودکان کلاس حضوری برگزار میکردم اما با آغاز دوران کرونا کلاسهای نقاشی تعطیل شد. تصمیم گرفتم کاری جدید آغاز کنم بنابراین شروع به نقاشی کردن بر روی سفال و سرامیک آماده کردم، نقاشی با اکرلیک انجام میشد که بعد با اضافه کردن لایه ای رزین آنها را از کالایی دکوری تبدیل به کالایی مصرفی کردم.

کارگر افزود: این کارها بر روی دیوارکوب، بشقاب، لیوان و سِت سفره هفت سین انجام می شد. بعد از مدتی با خرید یک کوره صنعتی و گذراندن دوره ریختگری و لعاب، به تولید سرامیک وتزئین دست سازه های سرامیکی مشغول شدم.

وی در خصوص سختی های این شغل نیز تصریح کرد: از جمله سختی‌های این کار کمبود مواد اولیه است که باید از شهرهای دیگر تهیه شود و زمان بر،هزینه بر و گاهی هم با آسیب و شکستگی همراه است. از آن گذشته ساخت خود این ظروف زمان بر است‌ و در شهرهای کوچک کمتر مورد استقبال قرار می گیرد ولی با این حال کار دست و در کل خلق کردن، بسیار لذت بخش است و راه خوبی برای پیاده کردن ایده های ذهنی است.

او ادامه داد: در حال حاضر دو همکار دارم و مورد حمایت هیچ ارگانی نیستم. به صورت مجازی‌ و با برگزاری نمایشگاه مشغول فروش محصولاتم هستم و تاکنون دو نمایشگاه‌ یکی به مناسبت عید نوروز و یکی هم امروز به مناسبت روز مادر برگزار کردم.

منبع: فارس

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط