حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین دستاوردهای فرهنگی انقلاب است

مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: حجاب عامل رکود بانوان نیست، بلکه آنان می‌توانند در کنار مسئولیت‌های خانوادگی و رسالت مادری با رعایت موازین اسلامی در عرصه اجتماع حضور یابند.

به گزارش متادخت، نشست پژوهشی با محوریت «نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی» با حضور کارکنان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان برگزار شد.

در این نشست، خانم شمسی طاهری مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، حوزه‌های علمیه را خاستگاه انقلاب عنوان کرد و اظهار داشت: این انقلاب با رهبری و هدایت مرجعیت دینی حضرت امام خمینی(ره) آغاز و به پیروزی رسید.

وی زنان را از پیشگامان اصلی این نهضت معرفی کرد و افزود: حضور پرشور زنان در انقلاب اسلامی، سبب تقویت روحیه و تشویق اقشار مختلف مردم برای مشارکت گسترده‌تر در صحنه‌های انقلاب خواهد بود.

مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، زنده کردن اسلام و قرآن، عدل الهی، استقلال، آزادی و تحقق جمهوری اسلامی را از انگیزه‌های زنان برای حضور در این نهضت برشمرد و یادآور شد: زنان و مردان مسلمان با انگیزه الهی و معنوی انقلاب کرده و خواستار حکومت اسلامی و احیای نام قرآن و ائمه اطهار(ع) بودند.

طاهری به شیوه‌های حضور بانوان در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: زنان در تظاهرات، راهپیمایی و جلسات سیاسی ضد رژیم پهلوی شرکت کرده و در همراهی انقلاب چنان استوار و ثابت قدم بودند که تا پای جان در برابر حبس، شکنجه و شهادت در برابر گلوله‌های مزدوران شاه ایستادند که نشان دهنده زیباترین جلوه حضور آنان در نهضت اسلامی است.

وی به وضعیت زنان قبل از انقلاب اشاره کرد و با بیان اینکه تهاجم به ارزش‌های دینی و اقدام رضاخان علیه حجاب زنان از اهداف استعمار غرب و دشمنان بود، اظهار کرد: استعمار با شعار به ظاهر زیبای آزادی و مساوات، فرهنگ برهنگی و بی‌بندوباری را اشاعه می‌کند، اما رهبر کبیر انقلاب در سخنان خود، زن مسلمان را داری شخصیتی قدرتمند، شایسته و تأثیرگذار در خانواده و جامعه توصیف می‌کردند.

مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، حضور زنان در عرصه فعالیت‌های اجتماعی با حفظ کرامت و رعایت عفاف و حجاب را از مهم‌ترین دستاوردهای فرهنگی انقلاب دانست و ابراز کرد: حجاب عامل رکود بانوان نیست، بلکه آنان می‌توانند در کنار مسئولیت‌های خانوادگی و رسالت مادری با رعایت موازین اسلامی در عرصه اجتماع حضور یابند.

طاهری تأکید کرد: همان‌گونه که بانوان در پیروزی انقلاب و ماندگاری آن نقش‌آفرینی کردند، امروز نیز وظیفه دارند با جهاد تبیین مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کنند تا با مشارکت حداکثری مجلسی قوی و کارآمد داشته باشیم.

منبع: حوزه

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط