ظرفیتهای در دسترس و مشاغل خرد و خانگی در بین جامعه زنان
24 مهر 1403 1403-07-24 9:23ظرفیتهای در دسترس و مشاغل خرد و خانگی در بین جامعه زنان
- متادخت
- 24 مهر 1403
- 9:23 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، بصیری پور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر وجود ظرفیتهای در دسترس و مشاغل خرد و خانگی در بین جامعه زنان استان گفت: با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از تهاجم فرهنگی دشمن در مقوله عفاف و حجاب، رویدادی دانش بنیان تحت عنوان «رویداد ثمین» با هدف ارائه پوشاک متناسب با ذائقه امروز نسل جدید، ضمن حفظ سنتها و میراث استان و در عین حال با کیفیت خوب و دارای قدرت رقابت در بازارهای بین المللی تدوین شده است.
وی افزود: رویداد فرهنگی ثمین با بکارگیری نبوغ و تلاش دانشجویان، با همکاری مؤثر اساتید و طراحان برتر استان با هدف رفع دغدغه خانوادهها جهت تأمین پوشاک ایرانی اسلامی و کاهش معضلات فرهنگی در استان، به دنبال بهره وری هرچه بیشتر از طرحهای بومی استانی است.
بصیری پور ادامه داد: امیدآفرینی و تقویت اعتماد به نفس بانوان کلید بهبود سلامت خانواده و کاهش آسیبهای اجتماعی در استان است.
وی با اشاره به برخی آسیبهای اجتماعی در بحث بانوان در استان به تشریح دومین طرح در مقوله عفاف و حجاب و کمک به سلامت خانوادهها پرداخت و گفت: طرحی ایجابی- اغنایی «حلماء» با همکاری بانوان شاغل در اصناف و گردانندههای بسترهای مجازی در استان اجرا میشود.
بصیری پور افزود: این طرح با هدف توانمندسازی جامع و چندبعدی، امیدآفرینی و تقویت اعتماد به نفس بانوان مبتلا به آسیبهای اجتماعی با همکاری خیرین و گروههای جهادی و پزشکان استان ضمن تاکید بر حفظ کرامت بانوان و خانوادهها، برای ارتقا سلامت خانوادهها و کاهش رواج آسیبهای اجتماعی در استان برنامه ریزی شده است.
مسئول بسیج جامعه زنان استان در ادامه به ارائه سومین طرح تدوین شده در قرارگاه تعالی زن و خانواده سپاه استان در حوزهی صیانت از کودکان پرداخت و گفت: کودکان به عنوان یکی از آسیب پذیر ترین اقشار اجتماعی در جریان آسیبهای اجتماعی، اقتصادی و معضلاتی همچون اعتیاد و مشکلات عدیده تغذیهای هستند.
وی افزود: طرح «صیانت از کودکان» با هدف کمک به سه هزار کودک رو مادر درگیر آسیبهای اجتماعی در استان، با همکاری اساتید کشوری و مربیان آموزش دیده در حوزه مسائل مرتبط با خانواده در دست اجرا است.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
ظرفیتهای در دسترس و مشاغل خرد و خانگی در بین جامعه زنان
24 مهر 1403 1403-07-24 9:23آخرین مطالب
کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان
4 آذر 1403مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید