خانواده محلی برای تربیت و آمادهسازی فرزندان
24 مهر 1403 1403-07-24 9:27خانواده محلی برای تربیت و آمادهسازی فرزندان
- متادخت
- 24 مهر 1403
- 9:27 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، فهیمه فرهمند پور، امروز در نشست هماندیشی بانوان استان اصفهان در دانشگاه علوم پزشکی به تجربیات خود در زمینه مدیریت زنان از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ اشاره و اقدامات مهمی که در این راستا انجام شده را بیان کرد.
وی تاکید کرد: در این دوره هزاران ساعت آموزش به زنان مدیریتی ارائه شده و بر لزوم استمرار آموزش در تمامی سطوح مدیریتی تاکید کرد.
دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به کمبود حمایت زنان از یکدیگر در سطوح مدیریتی پایینتر اشاره و خاطرنشان کرد: برخلاف مردان، زنان نیز باید به تقویت یکدیگر بپردازند و خانم های کار آفرین نذر کنید که بخشی از موفقیتتان را برای حمایت خاص و ویژه از زن ها و هر کسی که هرجا هست هزینه کنید .
وی در سخنان خود به نقل از مقام معظم رهبری، بر اهمیت مسئولیت تمامی آحاد جامعه در سیاستهای اقتصادی مقاومتی تاکید کرد و افزود: استعداد های طبیعی نشانگر حقوق طبیعی افراد هستند.
فرهمند پور همچنین در مورد نقش خانواده و کاهش عاملیت آن ابراز نگرانی کرد و بر نیاز به حمایت نظام حکمرانی برای تقویت نقش خانواده در مسائل اجتماعی به ویژه موضوع طلاق تاکید داشت.
وی خاطرنشان کرد:خانواده باید محلی برای تربیت، محبت و آمادهسازی فرزندان برای روبرو شدن با چالشهای زندگی باشد.
در ادامه، این مقام مسئول به انتقاد از مفهوم تبعیض مثبت پرداخت و تاکید کرد: برخلاف غرب که تلاش میکنند که برابری زن و مرد دیده شود، به جای برابریهای سطحی، باید تفاوتها مد نظر قرار گیرند.
دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان، به فعالان اجتماعی توصیه کرد: با بهرهگیری از شبکهسازی قویتر به مقابله با چالشهای موجود بپردازند. فرهمند پور همچنین بر نقش فضای مجازی در جهانیسازی اشاره و بر تقویت سازمانهای مردمنهاد مانند بسیج برای کار شبکهای تاکید کرد.
وی در پایان با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) گفت: امیدوارم که زیباییهای معارف به درستی به مردم منتقل شوند تا موجب تبعیت و همخوانی بیشتر در جامعه شود.
منبع: حوزه
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
خانواده محلی برای تربیت و آمادهسازی فرزندان
24 مهر 1403 1403-07-24 9:27آخرین مطالب
کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان
4 آذر 1403مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید