جزئیات برنامههای وزارت بهداشت برای سلامت دانشآموزان دختر
24 مهر 1403 1403-07-24 11:47جزئیات برنامههای وزارت بهداشت برای سلامت دانشآموزان دختر
- متادخت
- 24 مهر 1403
- 11:47 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، اقبالیان رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت در گفتوگویی در خصوص هفته ملی سلامت بانوان ایران، اظهار کرد: این اداره در حوزه معاونت بهداشت فعالیت دارد و اقدامات ما بیشتر پیشگیرانه در حوزه سلامت نوجوانان و جوانان است.
وی با بیان اینکه در حوزه سلامت دختران نوجوان برنامههای متعددی داریم، افزود: یکی از اقدامات در حوزه بلوغ نوجوانان است که نوجوانان دختر از سن ۱۲ تا ۱۳ سالگی درگیر مسائل بلوغ میشوند و باید با مسائل دوران بلوغ اعم از بهداشت دوران بلوغ چه جسمی، چه روانی و رفتاری و چه مسائل فیزیولوژیکی بلوغ آشنا شوند.
اقبالیان ادامه داد: در این راستا محتوای بسیار جذاب درباره دوران بلوغ به زبان نوجوانان به صورت کتابچه طراحی شده است تا نوجوانان دختر بدانند که چه اقداماتی را برای سلامتیشان انجام دهند که این را در اختیار آموزش و پرورش قرار دادیم تا در محتوای کتابها استفاده شود و همچنین توسط مربیان بهداشت و مراقبان سلامت در اختیار نوجوانان دختر قرار داده شود.
وی به مکملیاری خوراکی برای دانشآموزان دختر اشاره کرد و افزود: ویتأمین دی و قرص آهن از مکملهایی است که در اختیار دانشآموزان دختر قرار داده میشود؛ قرص آهن ۱۶ نوبت در سال است ۴ ماه بوده و هر هفته یک قرص آهن است و ویتأمین دی هم هر ماه یک قرص در اختیار دختران قرار میگیرد؛ چرا که دانشآموزان دختر در دوران بلوغ با مشکل کمخونی مواجه میشوند که میتواند به اختلالات رشدی، اختلال تحصیلی و ریزش مو بینجامد که با این مکملها میتوانیم جلوگیری کنیم.
رئیس اداره سلامت نوجوانان و جوانان وزارت بهداشت با اشاره به انجام مراقبهای سلامت در پایههای اول ابتدایی، چهارم ابتدایی، هفتم و دهم برای دانشآموزان، گفت: این برنامه از قبل اجرا میشد اما امسال تفاهمنامهای با آموزش و پرورش امضا کردیم که بر اساس آن، ثبتنام مدارس منوط به مراجعه دانشآموزان به پایگاه سلامت باشد البته نه اینکه اجبار کنند بلکه مدارس به طور جد از دانشآموزان درخواست کنند که حتماً در سه مقطع چهارم، هفتم و دهم به پایگاه سلامت مراجعه کنند و تحت پوشش مراقبتهای سلامت قرار بگیرند.
منبع: مهر
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
جزئیات برنامههای وزارت بهداشت برای سلامت دانشآموزان دختر
24 مهر 1403 1403-07-24 11:47آخرین مطالب
کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض علیه زنان
4 آذر 1403مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید