چهارمین نشست تخصصی شناسایی چالش‌های بهبود فضاهای زنانه سطح شهر تهران برگزار شد

مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در راستای همکاری با اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران، در چهارمین نشست تخصصی خود به مساله‌یابی و بررسی چالش‌های فضاهای زنانه شهر تهران پرداخت.

به گزارش متادخت، مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در راستای همکاری با اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران، در چهارمین نشست تخصصی خود به مساله‌یابی و بررسی چالش‌های فضاهای زنانه شهر تهران پرداختند. این نشست با حضور مدیران بوستان بانوان، مجموعه‌های شهربانو و شهردخت‌ها به منظور یافتن راه‌کارهای موثر و کارا برای بهبود این فضاها در روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار گردید.

در این جلسه، با تمرکز اصلی بر تحلیل و بررسی دقیق مسائل موجود این مجموعه‌ها، موارد مهمی همچون فرآیندهای پیچیده اداری، مسائل اقتصادی، موارد قانونی و حقوقی و همچنین تعامل بین نهادهای مختلف مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. فرآیندهای پیچیده اداری، مدیران را با چالش‌های متعددی از جمله طولانی بودن زمان اجرای مزایده‌ها و نحوه انتخاب بهره‌برداران مواجه کرده که مشکلاتی در جذب بهره‌بردار و جذب مخاطب ایجاد نموده است. همچنین مشکلات مالی و کمبود منابع مالی باعث شده تا مدیران نتوانند به خوبی نیازهای فضاهای تحت مدیریت خود را برآورده کنند. علاوه بر این، مسائل حقوقی و اداری نظیر تعیین مبلغ قراردادها و مشکلات مرتبط با کارشناسان دادگستری (برای تعیین قیمت) چالش‌های جدی را برای مدیریت این فضاها ایجاد نموده است.

تاکید بر اهمیت تعامل سازنده و موثر بین بخشی در شهرداری‌های مناطق شهر تهران به منظور ایجاد تغییرات مثبت و پایدار این فضاها، از جمله دیگر مباحث کلیدی مطرح در این نشست بود. این تعامل همکاری و هماهنگی میان بخش‌های مختلف شهرداری، تعامل بهره‌برداران و مجموعه‌های شهرداری را شامل می‌شود. این همکاری بین بخشی می‌تواند با بهبود فرایندهای اداری، تسهیل اجرای مزایده‌ها به افزایش کارایی و اثربخشی این فضاها کمک نماید.

برغمدی مدیر مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه و خانم شهبازی مدیر این طرح پژوهشی؛ ضمن جمع‌بندی و تحلیل موضوعات دیدگاه جامعی از وضعیت کنونی این مجموعه‌ها و چالش‌های پیش‌رو مدیریت آنها ترسیم نمودند. این تجربیات و بررسی‌ها به شناخت دقیق‌تر مشکلات و نیازهای موجود کمک کرده و زمینه‌ساز ارائه راهکارهای عملی برای بهبود شرایط و وضعیت این فضاها خواهد شد.

شایان ذکر است این نشست در راستایی تفاهم‌نامه فی مابین امور زنان و خانواده شهرداری با مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برای انجام سلسله نشست‌های تخصصی برگزار شده است.​

منبع: ایسنا

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط