مدعیان حقوق بشر، بزرگترین ناقضان حقوق زنان

آمریکا و کشورهای اروپایی درحالی مدعی حقوق زنان ایرانی شده‌اند که آمارها حکایت از نقض حقوق زنان در این کشورها دارد.

به گزارش متادخت، رهبر معظم انقلاب در دیدار چندی پیش خود با بانوان فرهیخته و فعال در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی درباره عملکرد غرب نسبت به زن فرمودند: «تجارت و برده‌داری جنسی، شکسته شدن همه حد و مرز‌های اخلاقی و عرفی و قانونی کردن مسائلی مانند همجنس‌بازی که در همه ادیان الهی حرام است و افتضاحات دیگر، نتایج نگاه و فرهنگ غرب به زن است، بنابراین اجتناب شدید از نگاه غربی در مقوله زن، از واجبات عملی است». اما رهبر انقلاب با وجود کدام ادله و آمار، رفتار حاکمان غربی را نسبت به زن چنین معرفی می‌کند و اگر این نگاه و عمل در آن‌ها حاکم است آیا می‌توان شعار آن‌ها در حمایت از موجودی به نام زن را پذیرفت؟ به نظر می‌رسد امروز که حقوق بشر به عنوان یک رهیافت آرمانی، به ابزار سیاسی کشور‌ها تبدیل شده و غرب از این حربه بیشترین بهره‌برداری سیاسی را برده و امریکا و دیگر کشور‌های مدعی با همین ابزار ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده و تحریم‌هایی را علیه تهران اعمال می‌کنند، لازم است برای برداشتن پرده از چهره کریه غربی‌های مدعی حقوق بشر مستند به برخی آمار‌ها رفتار آن‌ها را به نقد کشید.

همه اسنادی که در این باره وجود دارد گویای آن است که غرب بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشراست. رفتار‌های دوگانه غرب در خصوص موضوع حقوق بشر آنچنان آشکار است که حتی همگان این رفتار‌های دوگانه را به راحتی تشخیص می‌دهد، از قبیل رفتار غرب درباره حقوق بشر در ایران و برخی کشور‌های منطقه از جمله عربستان که سالانه هزاران نفر را فقط به جرم مخالفت کلامی با حکومت بدون محاکمه اعدام می‌کند. بنابراین، به خوبی می‌توان ابزاری بودن موضوع حقوق بشر در سیاست خارجی امریکا و کشور‌های غربی مدعی حقوق بشر را شناخت.
در میان همه مصادیق نقض حقوق بشر در غرب، نقض حقوق زنان و خشونت علیه آن‌ها در همه طبقات اجتماعی، اقتصادی، نژادی، سنی و جغرافیایی در غرب زبانزد است. اگر نگاهی به آمار نقض حقوق زنان در غرب بیندازیم، در خواهیم یافت که کشور‌های غربی در حالی ادعای حمایت از زنان را سر می‌دهند و محافل رسانه‌ای آن‌ها وانمود می‌کنند که ناجی زنان جهان هستند که مطالعه در باب وضعیت زنان در اروپا و امریکا حقایق ورای این ژست‌های بشردوستانه را آشکارتر می‌سازد.

براساس گزارش مرکز جرایم امریکا، روزانه در این کشور به طور میانگین ۱۸۷۱ زن مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. در ارتش امریکا از هر سه زن دست‌کم یک نفر مورد تجاوز قرار می‌گیرد. آمار‌ها نشان می‌دهد ۹۰ درصد زنان شاغل در ارتش امریکا در طی جنگ خلیج‌فارس مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.
با توجه به آمار دانشگاه جورج میسون از هر سه زن امریکایی یک زن در طول زندگی خود مورد آزار جنسی قرار گرفته است. بر طبق این آمار ۱۹ درصد زنان در طول زندگی خود حداقل یک بار مورد تجاوز قرار می‌گیرند. علاوه بر این حدود ۴۳ درصد از زنان امریکایی در زندگی خود مورد خشونت جنسی قرار می‌گیرند. به گفته نشریه فوربس که یک نشریه معتبر جهانی است، حدود یک سوم از زنان زندانی در جهان در امریکا بازداشت هستند. یعنی بیش از ۲۰۱ هزار زن زندانی در امریکا وجود دارد که ۱۰ درصد از جمعیت زندانیان در این کشور را تشکیل می‌دهند.

آمار تجاوز و از بین بردن حرمت زنان در اروپای مدعی حقوق زنان نیز همچون امریکا قابل توجه است. از هر چهار زن در سوئد یک زن مورد تجاوز قرار می‌گیرد که آماری بسیار دردناک به نظر می‌رسد. بر طبق آمار که در گزارش بررسی اجمالی تخلفات جنسی در انگلیس و ولز توسط وزارت دادگستری منتشر شده است حدود ۸۵ هزار تجاوز جنسی صورت گرفته است. آمار‌ها نشان می‌دهد که از هر پنج زن انگلیسی یک زن خشونت جنسی را قبل از ۱۶ سالگی تجربه کرده است. مؤسسه مبارزه با خشونت ضد زنان در انگلیس اعلام کرده که ۴۶۳ مورد تعرض جنسی ضد دختران در دوسال گذشته در دانشگاه‌های انگلیس ثبت شده که نشان‌دهنده روزانه یک مورد تعرض جنسی در مدت سال تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور است.
اعترافات سوفی بورک در مصاحبه با اسکای نیوز که از سن ۲۱ سالگی در نیروی دریایی ملکه انگلیس شاغل بود درباره آزار‌های جنسی و رفتار‌های غیر اخلاقی که همکارانش با او داشته‌اند آن‌قدر تکان‌دهنده است که هیچ انسانی در هیچ سطحی نمی‌تواند این رفتار‌های شنیع را بپذیرد. کرامت زن کجا با این جمله فلان فرمانده نیروی دریایی انگلیس که در اعتراض به سوفی گفته بود: باید انتظار داشته باشی که این اتفاقات بیفتد!

افزایش تجاوز در کانادا بسیار شدید است به گونه‌ای که بر اساس گزارش خبرنگاران ۴۶۰ هزار تجاوز در سال در کشور کانادا اتفاق می‌افتد. در کشور استرالیا وضعیت تجاوز به زنان وخیم است به گونه‌ای که در سال ۲۰۱۲ حدود ۵۱۲۰۰ مورد تجاوز بالای ۱۸ سال ثبت شده است. همچنین آمار‌ها نشان می‌دهد ۵۲ درصد زنان در دانمارک که مکرر کاریکاتور‌های ضددینی منتشر می‌کند، آزار جنسی می‌بینند که نشان از ولنگاری اخلاقی در این کشور است.
آمار‌ها نشان می‌دهد تجارت جنسی در اروپا با خطر و ریسک کم، اما سود فراوان همراه است. دولت‌های اروپایی توان یا اراده‌ای برای مبارزه با قاچاق دختران و زنان و کودکان برای خدمات جنسی ندارند. دولت‌ها بودجه بسیار کمی برای مبارزه با این موضوع اختصاص داده‌اند و مجازات و محکومیت‌های اندکی برای قاچاقچیان انسان در اروپا در نظر گرفته‌اند. حتی بسیاری از پلیس‌ها در کشور‌های اروپایی زمانی که به قربانیان قاچاق جنسی دست پیدا می‌کنند، به جای دستگیری آن‌ها و بازگشت به کشورشان آن‌ها را مورد سوءاستفاده جنسی قرار می‌دهند. سوءاستفاده از این افراد به پلیس‌های جوامع غربی ختم نمی‌شود و پزشکان و وکلایی که باید از این افراد حمایت کنند نیز این دختران و نوجوانان را قربانی هوس‌های جنسی خود می‌کنند. جالب است که بدانید قاچاقچیان در زیر سایه بی‌توجهی یا آگاهی دولتمردان اروپایی، قیمت یک برده جنسی را به اندازه بهای یک خودروی دست دوم و یا یک گوشی هوشمند تعیین کرده و دختران را بین ۸۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو به دلال‌های اروپایی می‌فروشند.

تحقیقات سازمان‌های رسمی در امریکا نشان می‌دهد که هر سال بیش از ۱۰۰ هزار دختر زیر سن قانونی برای بردگی جنسی در امریکا تجارت می‌شوند. حتی در داخل واشنگتن پایتخت امریکا، دختران نوجوان که سن برخی از آن‌ها حدود ۱۳ سال است، برای بردگی جنسی خرید و فروش می‌شوند.
تجاوز و خشونت گسترده به زنان در جوامع غربی در شرایطی در چنین سطح وسیعی انجام می‌شود که دولت‌های غربی مدعی و مدافع حقوق زنان هستند و کشورشان را به عنوان الگویی از یک جامعه آرمانی معرفی می‌کنند.
آمار‌ها نشان می‌دهد که بخش اعظم جامعه زنان غرب قربانی بی‌بند و باری اخلاقی و سقوط ارزش‌های اخلاقی در جوامع غربی هستند. این در حالی است که همین کشور‌ها با شنیدن یک خبر در ایران به‌دنبال برجسته‌سازی آن هستند تا بتوانند در بستر این فضا‌سازی‌های کاذب پروژه ضد حقوق بشری خود در ایران را برای رسیدن به مطامع سیاسی دنبال کنند.

جوان

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط