لزوم تغییر ریلگذاری در جهت عدالت جنسیتی
30 بهمن 1401 1401-12-14 10:56لزوم تغییر ریلگذاری در جهت عدالت جنسیتی
- متادخت
- 30 بهمن 1401
- 9:05 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، انسیه خزعلی، معاون زنان و امور خانواده رئیس جمهور در نشست میاندوره دفتر تحکیم وحدت در مشهد مقدس گفت: معاونت امور زنان و خانواره نهادی ستادی بوده که رسالت آن سیاست گذاری، هماهنگی بین دستگاهی، رصد و ارزیابی است و در اجرا ورود نمیکند، اما باید طوری برنامه ریزی کند که دستگاههای اجرایی در حوزه زنان کارهای لازم را انجام دهند.
وی افزود: تغییر ریل و جهت کار راحتی نیست و متاسفانه تا صحبت از مسائل زنان میشود بحث به سیاست و مسائل عمومی کشور کشیده میشود؛ با این اوصاف ما میخواهیم بیش از استفاده سیاسی از زنان، این مساله فرهنگی و اجتماعی دیده شود.
قانون خوب، نهاد ناکارآمد
معاون رئیس جمهور گفت: تلاش کردیم دستگاههای اجرایی را فعالتر کنیم، خیلی از قوانین ما خوب انجام نمیشود، مشکل اجرا داریم وگرنه قانون خوب کم نداریم.
خزعلی بیان کرد: برای نهادهایی که باید این قوانین را اجرا کنند اعتبار ویژه در حوزه زنان تصویب شده و پیگیر هستیم که این اعتبارات در جای خودش مصرف شود.
وی اظهار کرد: مسئله چهارقلوها را پیگیری کردیم و برای مشکل مسکن آنها تلاشهایی انجام شده هرچند کم است و این امر باید گسترش پیدا کند.
مطالب مرتبط
نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
دومین نشست تخصصی «زن، مقاومت، رسانه» با بررسی مشارکتهای اجتماعی سیاسی زنان و واکاوی چهره زن مسلمان در رسانههای غربی روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه با مشارکت فرهنگسرای خانواده در خانه اندیشهورزان برگزار شد.
راهبرد حضرت فاطمه (س) برای هدایت جامعه
راهبردی که در تمام اقدامات و فعالیتهای فاطمه زهرا (س) به چشم میآید، «هدایتگری» است. هدایتگری در تمام وجوه سیره آن حضرت، نقش محوری را برعهده دارد. نگاهی به گنجینه روایی باقی مانده از حضرت فاطمه(س) نشان میدهد که آن حضرت، حتی در سختترین و بحرانیترین مواقع با کلامشان به مردم راه رستگاری را نشان میدادند.
تحکیم بنیاد خانواده، ضامن سلامت فردی و اجتماعی
خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که انسان در آن به دنیا میآید و ارزشهای اولیه زندگی خود را از آن میآموزد. این نهاد، علاوه بر آن که جایی برای رشد و پرورش فردی است، به عنوان اصلیترین عامل در شکلدهی به هویت اجتماعی فرد عمل میکند. بنابراین، تحکیم بنیاد خانواده یکی از مهمترین ارکان جوامع پایدار و سالم به شمار میآید و برای دستیابی به خانوادهای مستحکم و پایدار، باید به ابعاد مختلف این نهاد توجه ویژهای داشت و آن را از هر گونه تهدید و آسیب مصون نگه داشت.
«خواهر دباغ» یک اسوه و الگو برای زن ایرانی است
عضو هیات علمی دانشکده هستهای دانشگاه شهید بهشتی در تشریح شخصیت بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) گفت: ایشان نشان داد که زن مسلمان چقدر میتواند بزرگ، مقاوم و الگو باشد و باید نسل جوان با نحوه زیستن این بانو آشنا شود تا شیوه زندگی ایشان در نسلهای بعدی تکثیر شود.
زنان در کدام جهاد حضور و عاملیت دارند؟
پژوهشگر فقه زنان با اشاره به توسعه مفهومی جهاد گفت: رهبر معظم انقلاب تعریف گستردهتری از جهاد ارائه کردند و فرمودند که جهاد لزوماً نباید در قتال و جنگ باشد و برای اعتلا اسلام اقدامات دیگری هم باید انجام داد که در اصطلاح به آن جهاد کبیر میگویند که زنان نیز در آن عاملیت دارند.
سهم زنان از عضویت هیئت علمی در کدام استانها بیشتر است
براساس آمار آموزش عالی ایران در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بیشترین و کمترین سهم اعضای هیئت علمی تماموقت زن بین استانهای کشور اعلام شد، استانهای کرمان، خراسان شمالی و هرمزگان بیشترین سهم اعضای هیئت علمی تماموقت زن را در بین استانهای کشور داشتهاند در این بین استان تهران در رتبه ششم قرار دارد.
لزوم تغییر ریلگذاری در جهت عدالت جنسیتی
30 بهمن 1401 1401-12-14 10:56آخرین مطالب
هوش مصنوعی و عدالت جنسیتی
30 آبان 1403ام غانم
30 آبان 1403نقش زنان در حوزه مقاومت بر اساس مدلهای اسلامی
30 آبان 1403مطالب پربازدید