مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ تکاور حضرت مهدی (عج): اسلام جایگاه ویژهای برای زنان و دختران قائل است
29 آذر 1402 1402-09-29 14:37مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ تکاور حضرت مهدی (عج): اسلام جایگاه ویژهای برای زنان و دختران قائل است
- متادخت
- 29 آذر 1402
- 2:37 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، حجتالاسلام امیر عباسی در گفتوگویی در اندیمشک، اظهار کرد: شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) دارای ابعاد مختلفی بود که شناخت ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار فقط توسط اهل بیت (ع) میتواند صورت بگیرد و انسانهای عادی از بیان عظمت شخصیت ایشان عاجز هستند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ تکاور حضرت مهدی (عج) نیروی زمینی سپاه، با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) در دورانی متولد شد که پیامبر (ص) فرمودند دختر ریحانه است افزود: هرگاه حضرت زهرا (س) به پیامبر میرسیدند، حضرت محمد (ص) دست ایشان را میبوسید و به احترام بلند میشد.
وی تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) در دوران و جامعهای متولد شد و ازدواج کرد که هیچ اهمیتی برای زن و دختر قائل نبودند و برای ازدواج از دختر نظر و اجازه نمیگرفتند و نظر آنها اهمیتی نداشت.
حجتالاسلام عباسی، عنوان کرد: حضرت زهرا (س) در زمانی ازدواج کرد که افراد به دنبال زندگی اشرافی بودند اما ایشان با امام علی (ع) ازدواج و زندگی سادهای را آغاز کرد.
وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) با تعصبها و جاهلیت دوران خود مقابله کرو و آنها را از بین برد بیان کرد: این بانوی بزرگوار پس از شهادت پیامبر اسلام و ماجرای سقیفه، به در منزل مهاجر و انصار میرفت و از آنها کمک و یاری میطلبید، حضور فعالی در جامعه داشت و در صدر اسلام در جنگها پشتیبانی میکرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ تکاور حضرت مهدی (عج)، خاطر نشان کرد: زندگی حضرت زهرا (س) در جامعه و در دوران جاهلیت و تعصبی آن زمان، نشان میدهد که اسلام جایگاه ویژهای برای زنان و دختران قائل است و میتوانند در جامعه فعالیت کنند.
منبع: خبرآنلاین
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ تکاور حضرت مهدی (عج): اسلام جایگاه ویژهای برای زنان و دختران قائل است
29 آذر 1402 1402-09-29 14:37آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید