ضرورت ایجاد زیستبوم ازدواج در کشور
2 آبان 1403 1403-08-02 11:30ضرورت ایجاد زیستبوم ازدواج در کشور
- متادخت
- 2 آبان 1403
- 11:30 ق.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت، جلسه هماندیشی مسئولان شبکه دو صدا و سیما با سامانه همسانگزینی “همدم” در مؤسسه فرهنگی تبیان برگزار شد. در این جلسه که بامروتنژاد؛ مدیر شبکه دو، حسینی؛ مدیر سامانه همسانگزینی همدم، دانشور؛ مشاور امور زنان و خانواده شبکه دو، و کاظمبیگی؛ مسئول میز خانواده حضور داشتند، بر تعامل هرچه بیشتر برای تهیه و تولید محتوای رسانهای به منظور نهادینهسازی ارزشها و هنجارهای حوزه ازدواج تأکید شد. همچنین حاضرین درباره همافزایی بیشتر و استفاده از ظرفیت تمامی تسهیلگران ازدواج به ارائه راهکار پرداختند.
در ابتدای جلسه، حسینی؛ مدیر سامانه همسانگزینی همدم، ضمن تشریح نحوه استفاده از این سامانه، به امکانات اپلیکیشن همدم از قبیل ارائه آموزش و مشاوره لازم برای ارتباط و دوره آشنایی جوانان، بهرهگیری از آزمونهای روانشناختی و معرفان باتجربه و متخصص، و تناسبسنجی افراد مطابق با آخرین روشهای علمی روز دنیا توضیحاتی ارائه داد.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد زیستبوم ازدواج در کشور، ادامه داد: توجه به واقعیتهای امروز جامعه و ضرورت طراحی سامانهای برای بهرهگیری نسل جدید و تهیه و تولید برنامههایی برای ایجاد الگوی ذهنی و رفتاری صحیح درباره انتخاب همسر از دیگر دغدغههایی است که باید در برنامهریزی آینده سامانه همدم مدنظر قرار گیرد.
مدیر سامانه همسانگزینی همدم افزود: 80 درصد دانشجویان، مخاطب اصلی سامانه همدم هستند که این امر نشاندهنده موفقیت این سامانه است.
در ادامه جلسه، تولید برنامه برای افزایش آگاهی خانوادهها و ارتقای سواد علمی جامعه درباره موضوع خطیر ازدواج از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
پوشش رسانهای فعالیتهای سامانه همدم و فرهنگسازی در زمینه استفاده افراد از محیط امن و مطمئن و بانک اطلاعاتی وسیع این سامانه مورد اذعان حاضرین در جلسه بود. همچنین استفاده از ظرفیتهای موجود طرفین برای تحقق ازدواج پایدار، افزایش فرزندآوری، و تقویت و توسعه همکاریهای فیمابین موضوع دیگری بود که در این جلسه با ارائه مصادیق مورد بررسی قرار گرفت.
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
ضرورت ایجاد زیستبوم ازدواج در کشور
2 آبان 1403 1403-08-02 11:30آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید