دومین نشست همایش بین المللی خانواده مقاوم و چالش های اخلاقی جهان
12 خرداد 1403 1403-03-12 13:28دومین نشست همایش بین المللی خانواده مقاوم و چالش های اخلاقی جهان
- متادخت
- 12 خرداد 1403
- 1:28 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت : در همایش بین المللی خانواده مقاوم و چالشهای اخلاقی جهان متحول در سالن همایش آیت الله شرعی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با پنلهای تخصصی «خانواده مقاوم و اندیشه معاصر»، «ابعاد اخلاقی، روانشناختی و تربیتی خانواده مقاوم»، «ابعاد فقهی- حقوقی خانواده مقاوم»، «تبلیغ، کنشگری و فضای مجازی»، «مقاومت خانواده در رویکرد تاریخی و تمدنی»، «خانواده مقاوم و اندیشه معاصر»، «ابعاد اخلاقی، روانشناختی و تربیتی خانواده مقاوم»، «ابعاد فقهی- حقوقی خانواده مقاوم»، «تبلیغ، کنشگری و فضای مجازی» و «مقاومت خانواده در رویکرد تاریخی و تمدنی» ارائه خواهد شد.
در نشست اول تحت عنوان «خانواده مقاوم و اندیشه معاصر»؛ مقالاتی چون؛ «درآمدی بر فلسفه خانواده هنجارین»، «مقاومت آگاهانه زن مسلمان در اندیشه شریعتی؛ بازخوانی انتقادی»، «شناخت واقعیت متدرّج، شاخص مقاومت اخلاقی ایجادی» و «تیین مفهوم مقاومت در نسبت با مسأله اجبار و زمان آن» ارائه خواهد شد.
نشست دوم با موضوع ابعاد اخلاقی، روانشناختی و تربیتی خانواده مقاوم؛ مقالاتی چون «مقاومت بیمارگون خانواده: انتقال ارزشها به بهای بیماری زایی»، «نفوذ ناپذیر سازی مرزهای مجازی خانواده» و «مدیریت تعارض اخلاقی نقش مادری و همسری و تأثیر آن در سلامت اخلاقی خانواده» را در بر خواهد داشت.
ابعاد فقهی- حقوقی خانواده مقاوم عنوان سومین نشست این همایش است که در آن مقالات «مواجهه های ساختاری فقه برابر تحولات خانواده پس از انقلاب»، «نقش قضات در مقاومت زدایی از ارزشهای اخلاقی خانواده» و «تعمیق ارزشهای دینی و ملی و استحکام بنیان خانواده» ارائه میگردد.
در چهارمین نشست با موضوع تبلیغ، کنشگری و فضای مجازی؛ مقالات «تصاویر چهارگانه از هیأت و نسبت آن با مقاومت فرهنگی خانواده»، «روایت الگویی نو از کنشگری دختران» و «خانواده، چالشهای نوپدید اخلاقی و تبلیغ سنتی» بررسی خواهد شد.
نشست پنجم با عنوان مقاومت خانواده در رویکرد تاریخی و تمدنی نیز با ارائه موضوعاتی چون؛ «روایت مقاومت زن مسلمان عرب در دوگانه «اصالت و معاصرت» (با تأکید بر نگاشتههای قرن بیستم)»، «مقاومت فرهنگی ایرانیان در مدرنیزاسیون رضا خان با تأکید بر پروژه کشف حجاب» و «گفتمان های مقاوم در برابر ناهنجاریهای امر جنسی پس از ورود مدرنیته به ایران» ادامه خواهد یافت.
نشست ششم این همایش با عنوان خانواده مقاوم و اندیشه معاصر نیز مقالات «نظریه جندر و اثرات نامطلوب آن بر خانواده در مقیاس جهانی»، «نگاهی تطبیقی به ارزشهای اخلاقی خانواده و اخلاق جهانی در دنیای معاصر» و «نسبت مقاومت اخلاقی و خانواده با نظریه جنسیت؛ با نگاهی به اندیشه انقلاب اسلامی» ارائه خواهد شد.
در هفتمین نشست با موضوع ابعاد اخلاقی، روانشناختی و تربیتی خانواده مقاوم؛ «راهکارهای مقاوم سازی خانواده در اخلاق مأثور با تاکید بر کتاب ایمان و کفر الکافی» و «روایت تجربه تربیتی دبیرستان فائزون» تبیین و بررسی خواهد شد.
در نشست هشتم با عنوان ابعاد فقهی- حقوقی خانواده مقاوم مقالات «تأثیر عملیات سایبری و تحولات اخلاقی خانواده و ظرفیت حقوق بین الملل بشر در مواجهه مؤثر با آن»، «خاستگاه خانواده و اقتضائات حقوقی و اخلاقی آن» و «ضرورت تأسیس سازمان داوری اسلامی در ارتقای مقاومت خانواده» ارائه میگردد.
تبلیغ، کنشگری و فضای مجازی عنوان نهمین نشست این همایش بین المللی است که در آن مقالات «خانواده، مقاوم و مواجهه با فضای مجازی» و «خانواده دو فضایی شده و سیاستهای مقاومتی در مدیریت رسانه» به بحث و بررسی گذارده خواهد شد.
نشست دهم همایش بین المللی خانواده مقاوم تحت عنوان مقاومت خانواده در رویکرد تاریخی و تمدنی، مباحثی چون «ترجمه های نشده در تمدن اسلامی نمونه: زنان تحول ساز»، «صورت بندی مقاومتها در برار تعلیم و تربیت نوین دختران در ایران عصر مدرن» و «مقاومت زدایی اندیشه دینی در دوره معاصر با نگاهی به حوزه جنسیت» را به بحث خواهد گذارد.
منبع : مهر
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
دومین نشست همایش بین المللی خانواده مقاوم و چالش های اخلاقی جهان
12 خرداد 1403 1403-03-12 13:28آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید