بانوان حاضر در پارک بانوان رشت، چه دغدغهای دارند؟
12 خرداد 1403 1403-03-13 9:49بانوان حاضر در پارک بانوان رشت، چه دغدغهای دارند؟
- متادخت
- 12 خرداد 1403
- 1:41 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت ، پارک بانوان منظریه رشت، تنها پارک متعلق به بانوان بوده که بانوان در فضایی راحت و به دور از حضور آقایان ورزش میکنند، دیدارهایشان تازه میشود. وقتی وارد این پارک میشوی عدهای در حال ورزش هستند، عدهای هم دورهم جمع شدند و مشغول صرف صبحانه یا عصرانه هستند.
یکی از دغدغه بانوانی که اغلب در این پارک حضور مییابند، اشراف منازل مجاور به داخل پارک است که بارها مطرح شده و اقداماتی هم انجام گرفته است. اما یکی دیگر از دغدغههای بانوان و خصوصا مادرانی که کودکان خود را برای بازی به این پارک همراه میکنند، سگهای بلاصاحب است که پیرو این دو موضوع با شهردار منطقه دو رشت گفتگویی داشتم.
شهردار منطقه ۲ رشت با تاکید بر اینکه تا جایی که مسائل فنی اجازه بدهد نسبت به محصور کردن پارک بانوان یا سرپوشیده کردن فضای ورزشی اقدام میکنیم، افزود: با توجه به استقبال بانوان یک سری اقدامات هم امسال در دستور کار قرار دارد، نگهبان و پلیس خانم در پارک به صورت مستمر مستقر هستند، در ورودی اصلی پارک نگهبان مرد مستقر است حتی نیروهای خدماتی خانم برای انجام امورات پارک به کار گرفته میشود تا بانوان احساس راحتی کنند
وی ادامه داد: سگهای بلاصاحب یکی از معضلات شهر است که به کرات مشکلاتی را در گوشه و کنار شهر ایجاد میکنند شهرداری هر روز نسبت به جمعآوری این سگها اقدام میکند، در طول ماه آمارهایی که داریم بالغ بر ۶۰ قلاده سگ جمعآوری میشود. متاسفانه برخی از همشهریان با غذا یا سرپناه دادن مشکلاتی را برای شهرداری در راستای ساماندهی این سگها ایجاد میکنند، به خاطر استفاده بانوان از پارک محدودیت زمانی برای ورود کارگران مرد به پارک جهت جمعآوری سگها داریم کارگران اغلب ساعت ۱۱ شب به بعد وارد پارک می شوند و اقدام به جمع آوری سگها می کنند.
شکیب در خصوص افزایش تعداد پارک بانوان در سطح شهر، گفت: شهرداری رشت پیگیر است که پارک بانوان را در سطح شهر افزایش دهد و جانمایی هم انجام گرفته است.
منبع : ایسنا
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
بانوان حاضر در پارک بانوان رشت، چه دغدغهای دارند؟
12 خرداد 1403 1403-03-13 9:49آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید