جایگاه زنان ایرانی تحصیلکرده در بازارکار میان کشورهای جهان
13 خرداد 1403 1403-03-13 14:31جایگاه زنان ایرانی تحصیلکرده در بازارکار میان کشورهای جهان
- متادخت
- 13 خرداد 1403
- 2:31 ب.ظ
- No Comments
به گزارش متادخت ، در دهههای گذشته حضور زنان در مراکز آموزش عالی از رشد چشمگیری برخوردار بوده و به رشد شاخصهای توسعه به خصوص در حوزه آموزش منجر شده است. همراه با رشد تصاعدی زنان دارای تحصیلات عالی، نیاز به فضایی جهت حضور این گروه از افراد در بازار کار و استفاده از سرمایه انسانی موجود نیز افزایش پیدا کرده است.
در دهههای گذشته حضور زنان در مراکز آموزش عالی از رشد چشمگیری برخوردار بوده و به رشد شاخصهای توسعه به خصوص در حوزه آموزش منجر شده است. همراه با رشد تصاعدی زنان دارای تحصیلات عالی، نیاز به فضایی جهت حضور این گروه از افراد در بازار کار و استفاده از سرمایه انسانی موجود نیز افزایش پیدا کرده است.
در مقام سوم این رتبه بندی نیز فرانسه با 168 هزار و 500 بانوی دارای مدرک دکتری که 15 سال و بیشتر داشته اند، قرار گرفته است. البته باید توجه داشت که نزدیک به 13 درصد از این افراد شهروند فرانسوی نبوده اند.
ایران، هفتمین کشور دارای بانوان تحصیلکرده در جهان
در سال 2022، در کشور ایران مجموعا 80 هزار و 800 نفر از زنان در سن کار دارای مدرک دکتری بوده اند. بدین ترتیب ایران در رده 7ام بیشترین شمار بانوان دکتری خوانده در سن کار در جهان قرار گرفته است. در آخرین داده های منتشر شده توسط سازمان جهانی نیروی کار اعلام نشده که چند درصد از این زنان ایرانی بوده و چه تعداد از آنها از شهروندان تابعه محسوب شدهاند. بررسیها همچنین حاکی از آن است که شمار زنان دارای مدرک تحصیلی دکتری در 36 کشور جهان کمتر از ایران اعلام شده است.
مطالب مرتبط
نقش تصمیم گیری زنان در محیط زیست باید افزایش یابد
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه زنان توجه ویژه ای به محیط زیست دارند گفت: اما نقش آنان در مالکیت و تصمیم گیری پایین است که باید افزایش یابد.
لالایی مادرانه در عصر فناوریهای دیجیتال چه میشود؟
از قدیم و ندیم کودکان با « قصه لالاییهای » شبانه مادر به خواب میرفتند، مادران نسل به نسل این قصه لالاییها را که بیشتر داستانها حماسی و یا اجتماعی بومی مناطق خود بود برای نوزادان و کودکان خود با لحنی آرام و دلنشین میخوانند که به عقیده آنها رویکرد تربیتی داشت اما در گذر زمان مادرانی هستند که خود به دلیل ناآشنایی از ظرفیت لالاییها ، از بازگو کردن آن برای کودکانشان باز ماندهاند.
همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم کردند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری کنند.
دعوت از ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فوتسال زنان
کادرفنی تیم ملی فوتسال زنان اسامی ۲۰ بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.
طلاق، بیشترین آسیب روحی برای زنان را رقم میزند
طلاق یکی از آسیبهایی است که اگر برای حین و بعد از آن برنامهریزی مناسبی نشود، زمینه آسیبهای بزرگتری را فراهم میکند. یکی از بزرگترین آسیبهای طلاق، ضربه روحی است که اغلب خانمها را در گیر میکند. به همین خاطر برنامه سیاستگذاران بهخصوص معاون زنان در این زمینه بسیار مهم و اثرگذار است.
کمیته اندیشهورز ورزش بانوان در قم آغاز به کار کرد
نخستین جلسه کمیته اندیشهورز ورزش بانوان استان قم با هدف ترویج فرهنگ ورزش و افزایش مشارکت زنان در فعالیتهای ورزشی برگزار شد؛ این نشست با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، بانوان متخصص و مسئولان شهری، به بررسی برنامههای عملیاتی پرداخت.
جایگاه زنان ایرانی تحصیلکرده در بازارکار میان کشورهای جهان
13 خرداد 1403 1403-03-13 14:31آخرین مطالب
مرد و زنِ همراه، خانواده متعادل
3 آذر 1403برید زندگی کنید
3 آذر 1403مطالب پربازدید